yandex metrica

Bekley - Био чай за кърмачки

Код: bekley5
Цена: 4.33лв.

Чай за кърмачки Bekley е специално разработен за увеличаване и поддържане на кърмата при майки-кърмачки. Чаят е балансирана комбинация от традиционно утвърдени съставки, грижливо подбрани и отгледани в екологично чисти райони. Ежедневната консумация на чай Bekley ще подпомогне кърменето по три основ...

Пълно описание

Чай за кърмачки Bekley е специално разработен за увеличаване и поддържане на кърмата при майки-кърмачки. Чаят е балансирана комбинация от традиционно утвърдени съставки, грижливо подбрани и отгледани в екологично чисти райони. Ежедневната консумация на чай Bekley ще подпомогне кърменето по три основни начина. Спомага за увеличаването и поддържането на количеството кърма през периода на кърмене. Облекчава храносмилателни проблеми, включително образуването нагазове и колики при бебето. Осигурява на организма на майката и на бебето, чрез кърмата, необходими минерали и витамини. Препоръчително е консумацията на чая да започне последните 3 седмици от бременността или непосредствено след раждането и да продължи през целия период на кърменето.

Състав: копър плод*, коприва*, червена малина лист*, резене*, маточина*, кимион*, кориандър, ким, анасон.

*продукт на биологично земеделие

Чаят не съдържа глутен, сол, захар и млечни продукти.

Употреба: препоръчваме всекидневна консумация между 3 и 6 чаши през периода на кърмене.

Начин на приготвяне: залейте едно филтърно пакетче чай с 200 мл. вряла вода и запарете за 5-8 минути. Може да се консумира и студен.