yandex metrica

Lanaform - Oвлажнител Zephyr

Код: LA120121
Цена: 142.14лв.

Комбинирането на дизайн и ефективност, Zephyr овлажнител на въздуха ви гарантира оптимално ниво на влажност в затворени помещения.Използването на централно отопление през зимните месеци запазва вътрешността на сградите ни топли и удобни, но също така насърчава сухия въздух, който води до дискомфорт ...

Пълно описание

Комбинирането на дизайн и ефективност, Zephyr овлажнител на въздуха ви гарантира оптимално ниво на влажност в затворени помещения.

Използването на централно отопление през зимните месеци запазва вътрешността на сградите ни топли и удобни, но също така насърчава сухия въздух, който води до дискомфорт на нашата кожа (дехидратация на кожата и лигавиците) и нашето благосъстояние (главоболие, умора).

Един овлажнител на въздуха помага в борба с тези неудобства, за да се осигури постоянно оптимално ниво на влажност *. След това можете да продължите да се наслаждавате на отоплението в дома си, без да страда от неговите странични ефекти.

* Лекари и специалисти са съгласни, че оптималното ниво на влажност е между 40 и 60%.

Комбинирането на дизайн и приятно закръглена форма, овлажнителят на въздуха на Zephyr може да се адаптира към всяка стая в дома ви.

УЛТРА ЗВЪКОВА ТЕХНОЛОГИЯ

В основата на Zephyr е заложена ултразвукова технология. Технологията произвежда силен интензитет на пара и бързо овлажнява въздуха.

ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Със своите степени на овлажняване може да се регулира на три нива, както предпочитате, овлажнител на въздуха на Zephyr напълно овлажнява всяка стая на вашия дом или работно място с покритие до 25 кв.м .

МАКСИМАЛЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯ

С резервоар 4.5-литров, Zephyr има живот на батерията на почти 17 часа, така че може да се използва, както и когато имате нужда от него.

ТЪЧ СКРИЙН

Zephyr има LED сензорен екран ,който e лесен и удобен за използване. Можете да активирате и конфигурирате овлажнител на въздуха просто чрез натискането му с пръсти.

АВТОМАТИЧНО ИЗКЛЮЧВАНЕ КОГАТО ДЪЛГО ВРЕМЕ НЯМА ВОДА В ОВЛАЖНИТЕЛЯ

Когато резервоарът за вода е празен, има функция за предпазно изключване на овлажнителя. Червена светлина светва, че овлажнителя е спрял и трябва да се напълни отново.

ТИХ РЕЖИМ НА РАБОТА

Овлажнител за въздуха Zephyr е отличителен, защото е тих, когато работи(<35db), като по този начин дава спокойствие през деня и през нощта.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Резервоар (L) – 4.5

Покривна площ до 25 кв.м

Шум ≤35dB

Система за безопасност

Автоматично изключване

Автономен режим на работа 17h

Циркулация 250 ml/h

Консумация 23W

Захранване AC220-240

Честота 50Hz

Производител: Lanaform