yandex metrica

Lanaform - Овлажнител за въздух с топла и студена пара Notus

Код: LA120117
Цена: 305.91лв.

Овлажнителя с топла и студена пара Notus е специално създаден, за да възстановява здравословните нива на влажност в дома ви, като така се грижи за здравето на вас и вашето семейство. Помага да се преборите със статичното електричество във въздуха, което се появява в резултат на прекалено сухия възду...

Пълно описание

Овлажнителя с топла и студена пара Notus е специално създаден, за да възстановява здравословните нива на влажност в дома ви, като така се грижи за здравето на вас и вашето семейство. Помага да се преборите със статичното електричество във въздуха, което се появява в резултат на прекалено сухия въздух.

Това е електрически уред в модерни цветове и LCD сензорен екран. С различните си предварително програмирани режими с висока интуитивност, Notus е много лесен за използване. Той разпръсква гъста топла или студена пара с капацитет до 500 мл./ч.. и е способен да регулира нивата на влажност в стаята, благодарение на сензорните си датчици, които измерват относителната влажност. Използвайки фукнциите на различните програми на уреда или таймера му, можете да го настроите да поддържа желаното от вас ниво на влажност в стаята. За за бъде съвсем безопасен, овлажнителя е снабден със система, която го изключва в случай, че бъде забавен включен без достатъчно вода в резервоара.

Технически характеристики:

- вместимост - 2 л.

- автономен режим - 18 часа

- покрива зоната в помещението - 18 m2

- циркулация на парата - 110 мл./ч.

- захранване - DC24V

- честота - 50Hz

- консумация - 28W

- отрицателна йонна функция – да

- презареждане на филтъра – да

- шум ≤ 50dB

Гаранция: 24 м.
Производител: Lanaform