yandex metrica

Avent - Електрически стерилизатор 4 в 1

Код: A000 173
Цена: 204.97лв.

С регулируемия си размер, електрическият парен стерилизатор 4 в 1 заема минимално пространство в кухнята, докато в същото време събира всички аксесоари, които трябва да стерилизирате, независимо дали са няколко дребни неща или множество.- В конфигурация с малката кошница се стерилизират залъгалки- В...

Пълно описание

С регулируемия си размер, електрическият парен стерилизатор 4 в 1 заема минимално пространство в кухнята, докато в същото време събира всички аксесоари, които трябва да стерилизирате, независимо дали са няколко дребни неща или множество.

- В конфигурация с малката кошница се стерилизират залъгалки

- В конфигурация с по-голямата кошница се стерилизират помпи за кърма, бебешки съдове и прибори за хранене

- В конфигурация с двете кошници могат да се стерилизират 6 шишета

- С допълнителната кошница за миялна машина предварителното почистване на аксесоарите се улеснява още повече

1. Изключителна бързина и безопасност - съдържанието се стерилизира само за 6 минути (след началото на изпаряване на водата) и уредът се самоизключва за допълнителна безопасност и пестене на енергия.

2. Гъвкавост - в стерилизатора се събират шишета с тесни и широки гърла (до 6 шишета 330 мл.), както и различни помпи за кърма и аксесоари.

3. Ефективна стерилизация - процесът е толкова ефективен, че убива до 99,9% от вредните микроби без участието на химикали. Аксесоарите остават стерилни до 24 часа, ако не се отваря капака.

4. Модерният дисплей Ви информира за процеса на стерилизация и след края му показва кога шишетата са се охладили.

Съдържание: Щипка за захващане след стерилизация, кошница за миялна машина.

ВИНАГИ СЕ КОНСУЛТИРАЙТЕ С ИНСТРУКЦИЯТА ЗА УПОТРЕБА, ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ УРЕДА! СТЕРИЛИЗАТОРЪТ Е ПРЕМИНАЛ МИКРОБИОЛОГИЧНО ТЕСТВАНЕ.

Съобразен с 2002/72/ЕЕС & EN71 pt3., EN 60335-2-15, EN 14350.

Гаранция: 24 м.
Производител: Avent