yandex metrica

Alecto - Ултразвуков Овлажнител за въздух Alecto 90m³ ~ 110m³

Код: FC-20
Цена: 122.57лв.

за 90m³ ~ 110m³Изключително лесен за употреба. Трябва да натиснете само един бутон включване / изключване.Регулира влажността в помещението чрез регулирано отделяне на пара.Безшумен.До 10 часа работа без прекъсване с пълен резервоар.Автоматично изключване при недостиг на вода.Модерен и стилен дизайн...

Пълно описание

за 90m³ ~ 110m³

  • Изключително лесен за употреба. Трябва да натиснете само един бутон включване / изключване.
  • Регулира влажността в помещението чрез регулирано отделяне на пара.
  • Безшумен.
  • До 10 часа работа без прекъсване с пълен резервоар.
  • Автоматично изключване при недостиг на вода.
  • Модерен и стилен дизайн
  • Компактен (167 мм х 280 мм х 167 мм) и може да бъде поставен във всяка стая.

Технически спецификации:

Съдържание 4.1 литра

Консумацията на 350 мл / час

30 Watt

Размери (Д х В х Ш): 167 х 280 х 167 mm

Обхват до 90m³ ~ 110m³

Описание:

Здравословният климат в помещенията е много важен за здравето. Когато помещението е проветрено и въздуха е с добри качества, хората се чустват по бодри и същевременно се намалява вероятността от заболявания като главоболие, парене на очите и дразнене на лигавиците. Доброто качество на въздуха в частност означава, че въздухът е достатъчно влажен, което не винаги е така в домовете. Въздуха се изсушава изключително бързо от централното отопление.

През зимата въздухът съдържа по-малко влага, отколкото в останалите сезони поради студеното време. Нещо повече, това е времето, през което ние държим вратите и прозорците плътно затворени, използваме отоплителни уреди / централно отопление, което от своя страна изсушава много бързо въздуха. Овлажнителя на Alecto модел Fysic е лесен и ефективен начин да поддържате въздуха в дома си комфортен и здравословен за живеене през всеки сезон.

Как работи ултразвуковият овлажнител?

Напълнете резервоара за вода и натиснете копчето за включване. При пълен резервоар овлажнителя може да работи около десет часа. Трябва само да изберете желаната влажност. Устройството създава финна мъгла, която се разпространява на етапи; тази честота е регулируема. Средният разход на вода е около 350 милилитра на час.

Alecto произвежда висококачествени продукти на достъпни цени за всеки.

Производител: Alecto