yandex metrica

Avionaut - Стол за кола Evolvair Royal 9-36 кг.

Код: AER0
Цена: 390.37лв.

Avionaut Evolvair се адаптира към развитието на Вашето дете, към неговия ръст и теглото му, благодарение на иновативна система за регулиране на подглавника, гърба и страничните протектори. Evolvair ще е Ваш сигурен спътник в продължение на години. Инспирираният от авиационната индустрия дизайн на ст...

Пълно описание

Avionaut Evolvair се адаптира към развитието на Вашето дете, към неговия ръст и теглото му, благодарение на иновативна система за регулиране на подглавника, гърба и страничните протектори. Evolvair ще е Ваш сигурен спътник в продължение на години. Инспирираният от авиационната индустрия дизайн на столчето е създаден на принципа "твърда черупка, мек интериор" и е конструиран така, че да се създаде оптимална защита при инцидент. Същевременно интериорът е изключително удобен и гарантира комфотното пътуване на детето.

Avionaut Evolvair е единственото столче в категорията, което предлага функция „Сън” и осигурява пълноценна и комфортна почивка за малките палавници. Столчето са накланя в 3 позиции, за да осигури удобство и възможност за спане по време на път. Столчето и всички компоненти са произведени в Европейския съюз под пълен контрол върху тяхното изпълнение и използвани материали.

Подходящо е за деца с тегло от 9 кг. (1 година) до 36 кг. (12 години). Адаптиране на седалката към височината на детето само с един бутон. Дълбоките странични протектори осигуряват допълнителна защита при страничен удар. Облегалката за главата е от полиуретанова пяна и осигурява пълен комфорт за главата и врата на детето. Регулирането наклона на седалката позволява на детето да пътува в положение, съответстващо на неговата възраст Обтегачи на предпазните колани на седалката за по-добра стабилност.

Правилен и бърз монтаж на столчето в автомобила благодарение на интуитивната система за поставяне на коланите.

Сертифицирано по стандарт ECE R44.04

Размери: 46 х 59 х 50 см. (ШхВхД).

Тегло: 7,5 кг.

24 месеца гаранция.

Гаранция: 24 м.
Производител: Avionaut
Тегло/възраст: 9-36 кг. (1/2/3)