yandex metrica

Avent - Шише за хранене Classic+ 125 мл.

Код: 00А-0537
Стара цена: 12.26лв.
Нова цена: 10.47лв.

Вие спестявате: 1.79лв.

Шише 125 мл. с биберон за новородено (1 дупка, 0 м.+) от полипропилен BPA-free. Подходящо за малки количества храна, сок или вода. Широкото гърло на шишето осигурява лесно пълнене и почистване.По-комфортно хранене с ритъм, определен от бебето - лесно засукване, благодарение на уникалната клапа на би...

Пълно описание

Шише 125 мл. с биберон за новородено (1 дупка, 0 м.+) от полипропилен BPA-free. Подходящо за малки количества храна, сок или вода. Широкото гърло на шишето осигурява лесно пълнене и почистване.

По-комфортно хранене с ритъм, определен от бебето - лесно засукване, благодарение на уникалната клапа на биберона.

Намалява раздразнителността и коликите - клинично доказано, значително намалява раздразнителността, въздухът отива в шишето, а не в стома на бебето.

Лесно за хващане и държане във всяка посока - ергономична форма за максимално удобство.

Уникалната клапа на биберона се огъва в ритъма, с който се храни бебето. Млякото ще тече само натам, накъдето бебето избере, за повече комфорт.

Проведено е клинично изследване на случаен принцип, за да се установи дали дизайнът на шишетата за хранене се отразява върху поведението на бебетата. Резултатите са показали, че шишето Philips AVENT Classic значително намалява раздразнителността - с около 28 минути на ден в сравнение с другото шише (46 минути срещу 74 минути, p=0,05). Това се забелязва особено през нощта.

Видове шишета: Пластмасови
Вместимост на шишетата: 50-125 ml
Производител: Avent