Превръщаме пазаруването в "детска игра", за да можете Вие да се съсредоточите върху по-важните неща!
0 артикула
Безплатна доставка
за поръчки над 80 лв.
Под 80 лв - доставка 5 лв.
Върнете стока до 14дни!
Замяна без въпроси до
30 след покупката.
Попитайте наш консултант!
GSM: 0894429777
Skype: My status
ПРОМОЦИИ!

Връщане на продукти

Съгласно закона за защита на потребителите, Вие имате право да върнете всеки поръчан от www.bebelandia.bg продукт, до 14 дни след получаването му. За да упражните правото си на отказ, моля използвайте стандартния формуляр за отказ съгласно приложение №6 от ЗЗП http://bebelandia.bg/formular6.pdf или попълнете следния формуляр: http://bebelandia.bg/form/2/reklamatsii.html  Необходимо е да ни изпратите продукта обратно, в оригинална фабрична ненарушена опаковка, с етикети и неупотребяван, заедно с всички получени документи, включително и касовата бележка. Разходите по връщането на продукта са за Ваша сметка. Може да го върнете и на място, в офиса на фирмата или по куриер. Връщане на сумата за продуктите става до 14 дни, считано от датата, на която го получим, чрез банков превод (необходимо е да посочите банка, IBAN, BIC, име на титуляря на сметката).

 

ВАЖНО: Чл. 103в. (Нов – ДВ, бр. 61 от 2014 г. , в сила от 25.07.2014 г.) (1) При договори, при които търговецът изпраща стоките на потребителя, рискът от загуба или повреда на стоките преминава върху потребителя в момента, в който потребителят или посочено от него трето лице, различно от превозвача, приеме стоките. 

 

 

Допълнително, имате право да смените дрехи и обувки за друг цвят или размер в срок до 30 дни след покупката!* Стига продуктът да е наличен в желания размер или цвят, той ще Ви бъде доставен възможно най-бързо. Трябва да ни изпратите e-mail или да ни се обадите по телефона, за да уточним замяната и да проверим дали продуктът е наличен. В срок от 30 дни, след получаване на първата поръчка, трябва да изпратите продукта обратно, в оригинална фабрична ненарушена опаковка, с етикети  и неупотребяван, заедно с всички получени документи. Връщането на продукта и изпращането на новия продукт са за Ваша сметка. Замяната се извършва еднократно.

 

Ако искате да направите рекламация моля кликнете тук.

Ако се колебаете дали даден продукт може да бъде върнат, моля обадете ни се или ни пишете. Има продукти, които не могат да бъдат върнати, след като се отворят и се наруши фабричната им опаковка.
Моля имайте предвид, че цветовете, които виждате на Вашия монитор, може да се различават от оригиналните.

* замяната се отнася само за продукти, които не са дефектни, счупени, употребявани и тн.

Контакти

Skype: My status