Всичко за детето на най-ниски цени! Добре дошли в е-магазин
0 артикула
Безплатна доставка
за поръчки над 50лв.
Под 50 лв доставка 5лв.
Върнете стока до 14дни!
Замяна без въпроси до
30 след покупката.
Попитайте наш консултант!
GSM: 0894429777
Skype: My status
ПРОМОЦИИ!

Производители

A Real Cool World

A Real Cool World

A Real Cool World е създадена през 2006 ф. в Орхус, Дания. След 3 години разработване и тестване на дизайна на сгъваемата вана, FlexiBath бе пресдтавена на най-голямото изложение за дестки и бебешки стоки в Кьолн, Германия и спечели приз за "Най-добър нов продукт за 2008 година".

0

продукти

ABC Design

ABC Design

Днес ABC Design е утвърдена марка за детски колички и аксесоари. В семейната фирма със седалище в южногерманския град Албрук в Германия са заети над 40 служители, които поддържат мрежа от надеждни търговски партньори в 33 държави по света, в това число и в България. Собствената ни изпитателна лаборатория в Азия гарантира най-високо качество и безопасност на всички произвеждани от тях продукти. През последните години ABC Design е отличавана многократно за иновативния дизайн на своите продукти. За да се гарантира, че качеството на стоките ще отговаря на високите съвременни изисквания, през определени кратки интервали, служители на фирмата пътуват до Азия, за да следят за спазване на качеството. Специално оборудваната изпитателна лаборатория се грижи за спазване на високите европейски стандарти на всеки произведен продукт с марката ABC Design. За своите напредничави идеи ABC Design е отличена през 2006 г. с наградата „iF product design award“, а през 2007 г. е номинирана за наградата за дизайн на Федерална република Германия. През 2008 г. Съюзът на продуктовите дизайнери в САЩ премира Takeoff със сребърна награда IDEA Award 2008, а през същата година Количката за близнаци Zoom , получава сребърното отличие Best Baby & Infant Product Award 2009.

19

продукти

ABO Pharma

ABO Pharma

Сериите натурални продукти на ABO Pharma са разработени с фармацевтично изчистени суровини, чрез сертифицирани и разрешени в Европейския Съюз методи и технологии. Те са с най-високо гарантирано качество.

0

продукти

Acorelle

Acorelle

Acorelle е създадена през 2005 г., с цел да разработва био сертифицирани или натурални продукти, които са най- близо до природата, по-функционални, истински ефективни, приятни и доставящи удоволствие при употреба, безопасни за кожата и околната среда в сравнение с тези на конвенционалната козметика. Acorelle принадлежи към семейството на компанията Laboratoire Laurence Dumont, позната със своето know - how в разработването и производството на козметични продукти повече от 30 години. Acorelle идва от югозападната част на Франция, известен с щедрата си и вдъхновяваща природа. Предлага широка гама от био и натурални козметични средства: парфюми, одеколони, спрейове за тяло, дезодоранти рол-он, продукти за епилация– кола маска и депилатоари; продукти за намаляване на окосмяването по лицето и тялото; продукти за грижа за лицето – кремове, серуми, флуиди, почистващи; продукти за грижа за тялото – стягащи и против стрии, хидратиращи, против подкожни косъмчета, скраб; бебешки продукти за лице, тяло, коса и орална грижа – душ гел - шампоан, масажно олио, почистваща вода, успокояващ гел за зъби, парфюм.

68

продукти

Admiranda

Admiranda

Admiranda е основана в Милано, Италия през 2003 г. Компанията е водеща в производството и предлагането на козметични продукти за деца и тийнейджъри. Тези продукти комбинират превъзходно качество и атрактивна визия благодарение на високотехнологичната производствена линия.

0

продукти

Adventure

2

продукти

Agiva

4

продукти

Air acitve

0

продукти

AirFree

AirFree

Airfree започва историята си, благодарение на инициативата и творчеството на португалски бизнесмен в опит да се намери ефективен начин за облекчаване на алергиите на сина му. През 2004 г., Airfree отбелязва старта на своята гама пречиствател на въздуха с атрактивен и модерен дизайн. В момента 90% от продукцията се изнася директно до 49 страни в Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Близкия изток.

5

продукти

Alex Toys

Alex Toys

Мисията на Алекс е да осигури на децата качествени продукти, които насърчават личното изразяване и изграждане на самочувствие. Те предлагат на децата нови умения, нови идеи и нови светове. Алекс стартира през 1986 г. с линия от висококачествени играчки за деца. С течение на годините, Алекс се разраства и днес произвежда над 1000 вида играчки в различни категории. Вниманието към качеството и дизайна не е останало незабелязано. Много от продуктите Алекс са получили най-престижните отличия в бранша, включително над 300 награди от различни организации и водещи списания.

20

продукти

Alphanova

Alphanova

Alphanova е френска компания, специализирана в производството и пускането на пазара на натурални и органични продукти. Ние произвеждаме всички наши продукти в южната част на Франция и използваме максимално суровини от местен произход. Всички наши продукти се предлагат в много страни: Канада, Швейцария, Мароко, Белгия, Гърция, Полша, Турция, Словения, Литва, Русия, Корея, Япония, Мавриций, Мадагаскар ...

10

продукти

Ambi Toys

Ambi Toys

Ambi Toys е част от италианската компания Città Del Sole. Играчките са иновативни, с незабравим дизайн и високо качество. Насърчават въображението, взаимодействието между различните хора и най-важното - осигуряват връзка между детето и родителя.

0

продукти

Angel Baby

Angel Baby

Компанията Angel Baby е млада на пазара, но развитието й е удивително бързо и постига невероятни резултати със своите продукти. Продуктите се произвеждат в Европа и включват само най-добрия и висококачествен египетски памук, за да постигнат своя изключителен външен вид и несравним допир. Въпреки, че екипът от хора, който работи по създаването на продуктите е сравнително малък, той допринася за съвършенството на марката със своя ентусиазъм и завидни технически и специални умения. Мисията на компанията е да създаде детска марка продукти, които да са на световно ниво и безопасни за децата.

0

продукти

Angelcare

Angelcare

Канадската фирма Angelcare е създадена през 1997 г. в Монреал. Неин приоритет е грижата за сигурността на бебетата, разработвайки серия монитори за наблюдение. До тогава съществуващите монитори за наблюдение на бебета са предавали само звук, но без да могат да уловят леките движения при дишане на бебето. Уникалната идея за Аngelcare е на Марис Пинсоннаут - канадски татко, който е изпитвал силно безпокойство за своето новородено бебе, присъщо на всички млади родители. Той проучва съществуващите монитори във Великобритания, които могат да регистрират дишането на бебето. Разбира, че това е много скъпа специализирана медицинска техника и не е подходяща за повечето родители. Купува патентните права и след обстойни проучвания и усъвършенстване успява да направи достъпен за родителите уред, с който да се следи за прекъсвания в дишането на новороденото дете. Така се ражда Аngelcare - ангелска грижа за безопасността на бебето по време на сън. Аngelcare се продава в над 40 страни по света и вече и у нас.

0

продукти

Anna Club

Anna Club

Anna Club Plush е добре позната марка за плюшени играчки по целия свят в продължение на повече от двадесет години. В колекциите им съществуват различни плюшени животни и други форми - от цветни и забавни класически герои до плюшеното мече. Можем да Ви гарантираме, че плюшения приятел е приятен подарък за всеки, независимо от възрастта, особено ако е на Anna Club. Колекцията на марката винаги е актуална. Дизайнерите и разработчиците на тези продукти следят отблизо пазара и непрекъснато се стараят да са в крак с най-новите тенденции.

0

продукти

Arbor

Arbor

Фабриката за детски мебели Арбор е основана през 1990 г. в Асеновград, като дървообработваща компания. Непрестанно развиваща се през годините, днес тя е модерна и добре обурудвана компания, произвеждаща мебели за детски стаи, детски градини и офиси. Мебелната фабрика поддържа серийно производство и богат асортимент от детски мебели. Основната идея е клиентите да получат многофункционалност от детските мебели, изработени от висококачествени материали, задоволяващи в максимална степен потребностите на новороденото и изискванията на неговите родители.

16

продукти

Ardo

Ardo

Ardo е швейцарска семейна фирма, която разработва, произвежда и търгува с качествени продукти в сектора на медицинските технологии.

5

продукти

Arrow Plastic

Arrow Plastic

Нашата мисия: да бъдем новатори в разработката, производството и доставката на продукти с високо качество за потребителите, заедно с това предоставяме превъзходно обслужване на клиентите. Компания за производство на пластмасови прибори. Локализирана в щата Илиноис, САЩ.

0

продукти

Ars Una

Ars Una

Унгарската компания Ars Una е основана през 1990 г. Тя произвежда канцеларски материали и ученически пособия с лицензиран дизайн. Ars Una e сред водещите компании в своята област на територията на Централна и Източна Европа и лидери на унгарския пазар.

73

продукти

Auguri Preziosi

Auguri Preziosi

Едни от най-популярните марки на компанията са Bakugan, Ben 10, Cuccioli Cerca Amici, Gormiti, Angel’s Friends, Moxie, Hello Kitty, Paciocchini, Scooby doo, Spiderman. Особено внимание насочват към Hanna Montana и Marvel Heroes. Наскоро компанията разшири своята дейност на пазара за тинейджъри с марките Amici, Marvel Comics, Kuromi, the Dog, My Flea, Mukka и Brio.

0

продукти

Avent

Avent

Philips AVENT e един от най-големите лидери в продуктите за бебета. Philips AVENT е добре известен, надежден и уважаван от всички. AVENT от Philips предлага широка гама от продукти, които включват продукти за кърмене, шишета за хранене, продукти за хранене на малко дете, както и монитори за бебе.

127

продукти

Avionaut

Avionaut

Детските седалки AVIONAUT са конструирани в сътрудничество с проектанти и конструктори с опит в сферата на въздушния транспорт. Нашата цел беше да се създадат абсолютно най-безопасните и най-удобните детски седалки за автомобила. Продуктите AVIONAUT са ергономични и растат заедно с Вашето дете, за да се адаптират най-добре към Вашите нужди. Защо сме толкова сигурни в качеството на нашите автомобилни седалки? Защото всички наши седалки са произведени в Европа, за това имаме пълен контрол върху тяхното изпълнение и използвани материали.

7

продукти

Azaria

12

продукти

B.Box

B.Box

B.Box e австралийска компания създадена през 2009 г., която произвежда бебешки прибори и съдове за хранене. Компанията създава модерни, иновативни и стилни продукти с високо качество. Нейните продукти се предлагат в над 15 страни по света.

0

продукти

Baba+Boo

Baba+Boo

Baba+Boo e английска семейна компания. Сравнително нова, но много бързо утвърждаваща се на пазара марка.

0

продукти

Babaluno

Babaluno

Висококачествена детска мода от Лондон.

0

продукти

Baby-Nova

Baby-Nova

Асортиментът на Baby-Nova се произвежда предимно в Германия - тоест Made in Germany и отговаря на всички законови изисквания и предписания. Неизменното качество се гарантира допълнително от редовни проверки. В тясно сътрудничество с някои университети, както и с немски и международни институти, а също и с клиники, челюстни ортопеди и педиатри, се изпробват и създават съобразени с нуждите нововъведения. Те се произвеждат за нуждите на кърмачета и малки деца на възраст до 4 години.

111

продукти

Baby Art

Baby Art

Оригиналната белгийска марка BABY ART – чудесна идея за прекрасен подарък. Създателят й, Кристоф Верлинден, е стрелял право в целта от самото начало: търсенето на идеални отпечатъци и отливки на бебешките крачета и ръчички било огромно. Качество и оригиналност са ключовите думи на компанията. Марката се разпространява в 115 държави.

32

продукти

Baby Italia

Baby Italia

Baby Italia произвежда детски дървени мебели вече над 20 години.

0

продукти

Baby love

0

продукти

Baby Merc

3

продукти

Baby Mix

Baby Mix

Baby Mix е търговска марка на полската компания Alexis. Създадена е през 1990 г. и е специализирана в производството на детски стоки.

8

продукти

Baby Sense

Baby Sense

Baby Sense е американска фирма основана през 2004 година. Спокойният свят е ключът към спокойното бебе. Baby Sense предлага широка гама от продукти, за да помогне на родителите и бебетата да имат спокойни, щастливи дни и нощи.

0

продукти

Babybay

Babybay

Продуктите на Babybay са разработени в Германия и се произвеждат в Европейския съюз от местнa букова дървесина. Така може да се контролира влиянието на околната среда и да се гарантира постоянно високо качество на крайните продукти.

17

продукти

BabyDan

BabyDan

BabyDan разработва, произвежда и продава оборудване за безопасност за деца във възрастовата група 0-5 години. В допълнение. Фирмата е носител на множество награди и отличия за своите продукти на национално и международно ниво.

22

продукти

Babymoov

Babymoov

BabyMoov е една от най-популярните марки за бебешки и детски продукти във Франция. От началото 1997 г. до днес, дизайнерите на BabyMoov създават продукти с иновационни технически характеристики и модерен дизайн. Всички продукти са тествани в независими лаборатории и са доказано качествени, ефективни, интересни и много полезни. Директният контакт с клиентите е от голямо значение за BabyMoov, затова всеки месец се провеждат срещи с млади родители, които споделят своите преживявания и затруднения в отглеждането на децата си и това е само една от причините поради която BabyMoov прави прекрасни продукти, които ежедневно улесняват грижите за вашите малки съкровища.

113

продукти

BabyOno

BabyOno

От 1990 г. насам полската фирма BabyOno предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. Фокусирайки се върху активните родители, които ценят комфорта и спестяващи време решения, те създават надеждни и лесни за използване продукти. Приоритет е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващи директиви и стандарти на Европейския съюз.

148

продукти

BabyPing

BabyPing

BabyPing е английска марка. Прозивежда WiFi бебекамера, която е модерна алтернатива на видео бебефон. Чрез нея може да гледате видео на вашето бебе, да го чувате ако се разплаче или да получавате алармиращи съобщения при поява на звук в бебешката стая.

0

продукти

Bambinex

Bambinex

Bambinex е белгийска фирма, производител на многократни пелени. Това е единствената марка, която затваря цикъла - обработка на преждата, изплитането, боядисването, изработката на крайния продукт - всичко се прави на едно място, контролът се осъществява от началото до края. Всеки компонент е първокачествен, текстилът, както и пелените, се сертифицират ежегодно с Oekotex 100, клас 1 (за бебета). Повече от 4 години бамбуковите пелени са награждавани от майките в Англия, универсалните непромокаеми гащички са считани за най-добри, а серията Basic Line печели за втори път наградата за иновации. Гаранцията на пелените е минимум 300 изпирания (при спазване на инструкциите за употреба). С пелените универсален размер инвестирате еднократно, нямате нужда от други размери от раждането до приучаването към гърне.

18

продукти

Bambino Mio

Bambino Mio

Bambino Mio е създадена през 1997 г. от Guy и Jo Schanschieff, и е водеща световна фирма за пелени за многократна употреба и аксесоари. Напълно естествено е, че все повече и повече родители избират Bambino Mio като най-добрия начин да се грижат за своето дете. Bambino Mio система пелени за многократна употреба Ви осигурява качествено и надеждно решение. Продуктите са лесни за употреба и носят не само финансови предимства, но и предимства за околната среда, като в същото време са естествено нежни към кожата на вашето дете.

9

продукти

Ban Bao

Ban Bao

Със своите играчки Ban Bao развива творческите умения на детето, неговите логически умения и мисленето.

83

продукти

Bandai

Bandai

Bandai е една от най-големите компании, производители на детски играчки в света. Фирмата е японска по произход. Бандай изработва също така видео игри и умалени модели на герои от популярни детски филмчета и анимации. Във всеки модел са взаимствани специалните механизми и способности на героите, показвайки на малчуганите, че могат да притежават всичко, което видят в детските предавания. Най-известните им серии и партньори са: Power Rangers, Super Robot, Ben 10, Pac-Man, Tamagotchi и други.

0

продукти

Barbabebe

Barbabebe

Философията на Barbabebe е да предлага иновативни продукти, които да помагат на младите родители да отглеждат своите деца по лесен и безопасен начин. Всички наши продукти са CE сертифицирани и са преминали всички необходими тестове за безопасност. Продуктите са подбрани според основните нужди и често срещаните проблеми при отглеждане на деца от бебешка до 3 годишна възраст.

15

продукти

Bayer

Bayer

Bayer е немска компания за производство на детски играчки.

0

продукти

Bburago

Bburago

Едва ли има сериозен любител на die-cast количките, който да не разпознава името Bburago. Ббураго произвеждат умалени модели на автомобили от метал с различни мащаби и са първите в света, пуснали прочутия мащаб 1:18. Както децата, така и колекционерите по света са луди по абсолютните копия на популярни автомобили, които Ббураго произвежда.

6

продукти

Beaba

Beaba

Beaba е основана през 1989 г. във Франция. Продуктите на марката се отличават с иновативен дизайн и качество, ергономични форми и ярки цветове.

0

продукти

Bebe Confort

Bebe Confort

Bebe Confort е френска компания, която предлага широка гама бебешки и детски колички, създадени специално за Вас и Вашия начин на живот - така че да бъдат практични, удобни за децата и сигурни за използване и не на последно място, за да Ви отличават, превръщайки всеки един момент от живота на детето Ви в невероятно приключение.

3

продукти

Bebe-Jou

Bebe-Jou

Bebe-Jou е Холандска компания, която произвежда продукти с грижа за децата. С повече от 60 годишен опит и предлагане на продукти в повече от 40 страни, на базата на опита на поколения на родители и деца, Bebe-Jou е разработила една уникална гама продукти. Те са съчетание между креативен дизайн и безопасност, направени в различни цветове и с различни щампи.

0

продукти

BebePharm

BebePharm

Марката BebePharm е качествена серия за бебешки уреди на гръцката фирма Afoi Psalti и се отличават с европейско качество и изключителен дизайн. Това прави продуктите изключително търсени не само в Гърция, но и на международния пазар.

0

продукти

Bebetto

Bebetto

Bebetto е една от водещите турски фирми в тесктилния сектор, която произвежда памучни детски стоки за момичета и момчета, отличаващи се с поразителен дизайн. Създадена през 1996 година, Bebetto е започнала своята дейност с производството на бебешки одеала, а след което започва да трупа опит и в шиенето на детски дрехи, обувки и други бебешки продукти.

19

продукти

Bebino

4

продукти

Bebivita

Bebivita

Bebivita е известен немски производител на висококачествени бебешки храни с ценни хранителни вещества (като витамини и минерали), които осигуряват здравословно развитие на Вашето бебе. Продуктите са точно подбрани, така че да отговарят на всички хранителни и физиологични норми, както и възрастови категории, през които ще премине Вашето дете.

47

продукти

Beleduc

Beleduc

Немската фирма Beleduc е водеща в производството на висококачествени дървени настолни игри и играчки, дървени пъзели, образователни играчки, кукли за куклен театър и др., за деца от 2 до 7 годишна възраст.

31

продукти

Bellelli

Bellelli

Bellelli е основана през 1994 г. От начало компанията произвежда само детски колела, но през 2003 г. пуска на пазара и първата си седалка за кола. Всички продукти са тествани в института TUV Германия.

0

продукти

Beluga

Beluga

Дървени играчки на немския прозводител Beluga Spielwaren GmbH. Продуктите на Beluga са насочени към развитие чрез игра на креативността, сръчността и координацията от най-ранна детска връзка. Пъстрите цветове и разнообразните форми носят много радост и стимулират познавателните способности. Играчките са изработени от най-естествения и екологичен материал - дървото, с минимална употреба на лакове и използване на бои на водна основа.

23

продукти

Benbat

Benbat

Benbat е част от американската компанията The Paragon Group. Те създават оригинални и иновативни стоки със специален дизайн за всекидневна употреба.

0

продукти

Bentley Organic

Bentley Organic

Bentley Organic е филиал на Thos. Bentley & Son Ltd – компания, основана още през 1800 г. като производител на сапуни. Днес фирмата все още е семейна компания със седалище в град Лийдс, Англия. Компанията е една от водещите в света в производството на суровини за сапуни. Всички продукти на фирмата са собствено производство във фабриките в Лийдс и Брадфорд, в съответствие с най-високите стандарти за качество. Всички продукти Bentley Organic са сертифицирани от британската Soil Association – една от най-престижните и стриктни сертифициращи организации в света.

0

продукти

Berber

Berber

Berber е полска марка, произвеждаща продукти за деца до 3 години. Основната цел е да се създаде безопасни и лесни за използване продукти, които дават възможност за развитието на детето в комфортна обстановка.

9

продукти

Berchet

Berchet

Berchet е производител на пластмасови играчки за деца. Главното й седалище е около басейна Oyonnax. През 2005 г. марката е придобита от Ecoiffier/Smoby, заради финансови затруднения. Играчките са с невероятно качество и позволят на децата да развиват творческата си мисъл.

0

продукти

Bertoni/Lorelli

252

продукти

BeSafe

BeSafe

HTS BeSafe AS е норвежка компания, основана в Krøderen, където се намира централното управление и една от фабриките на компанията. HTS BeSafe AS е водеща компания, когато става дума за разработването и производството на висококачествени автомобилни седалки за деца, както и други продукти за безопасност по пътищата. Фирмата осигурява дистрибуция в около 40 страни. Визията на HTS BeSafe AS е да няма деца, които са тежко ранени при пътнотранспортни произшествия. Продуктите, които компанията предлага на пазара са автомобилни седалки, седалки за колела и спортни каски за деца.

22

продукти

Bestway

Bestway

Bestway произвежда висококачествени надуваеми PVC продукти за плаж, за къмпинг и за градина: пояси, басейни, джакузи, надуваеми легла, надуваеми мебели, дюшеци, възглавнички, надуваеми играчки. С висококачествените продукти с марката Bestway Вашата пълноценна почивка е гарантирана!

0

продукти

Bildo

Bildo

Фирма Bildo е основана през 1982 г. и произвежда лицензирани и образователни играчки, играчки за плаж и др. Всички продукти имат сертификати от TUV и LGA и са тествани от INTERTEK. Не са вредни за здравето и не съдържат химически субстанции.

16

продукти

Bio G Cosmetics

Bio G Cosmetics

Bio G Cosmetics e фирма, която предлага на своите потребители ефективна и изключително модерна био козметика, която съчетава в себе си 100% натурални съставки. Като основна съставка е използвано колоидното сребро, което се бори ефикасно срещу гъбички, микроби и бактерии. Истинско удоволствие и важна част от грижата за Вашето дете!

4

продукти

Bloco toys

Bloco toys

Bloco toys е канадска семейна компания, която измисля, проектира и произвежда висококачествени оригинални детски играчки и конструктори. Както подсказва името им, те са компания, която се ангажира да предоставя изключително оригинални, висококачествени и наистина забавни играчки.

0

продукти

Blueberry

Blueberry

Blueberry е една от водещите американски марки. Приоритет на компанията е сигурността и опазване здравето на бебетата. Пелените произведени в САЩ и отговарят на най-големите изисквания на компанията.

0

продукти

Bonita Style

Bonita Style

BONITA Style fashion е основана в София през 1995 г . Фирмата е водещ производител на официални и спортно-елегантни облекла за деца от 1 до 13 год. възраст, позната както на вътрешния пазар, така и на клиенти от Англия, Дания, Испания, Германия и др. страни от Европа и по света и е една от малкото и определено - водеща, в производството на ученически облекла от 1 - 12 клас, както и на униформени облекла за деца от детските градини. В последните години фирмата предлага на пазара и мажоретни и сценични костюми.

0

продукти

Bontempi

Bontempi

Bontempi е компания, която присъства вече 75 години на пазара за музикални играчки в над 50 страни по света. С много официални награди от Италия и чужбина, Bontempi е водеща марка в предлагането на музикални инструменти-играчки.

28

продукти

Boon

Boon

Boon предлага широка гама от продукти, които помагат на родителите по цял свят. Компанията създава само и единствено иновативни продукти. Дизайн студиото е винаги в движение, справяйки се с различни родителски предизвикателства.

9

продукти

Boppy

Boppy

Целта на Boppy е да подкрепя родителите и бебчетата през техните първи години от развитието им. Създават продукти, които позволяват на родителите да се наслаждават на специалните споделени моменти.

4

продукти

Bucko

Bucko

Bucko DOO е създадена през 2000 година. Всички продукти отговарят на най-високите стандарти за качество. Всички легла са направени от букова дървесина, лакирана с безопасни за здравето лакове.

5

продукти

Brevi

Brevi

Brevi произвежда и търгува с бебешки продукти от 1953 г. С продуктовата гама от 0 до 36 месеца, Brevi е известна на пазара, благодарение на качество въз основа на нуждите на клиентите и страст към красивите и добре изработени неща. Днес Brevi е известна като един от най-динамичните и иновативни производители.

24

продукти

Brick

Brick

Фирма Brick е производител на различни конструктори за деца.

0

продукти

Brickadoo

Brickadoo

Всеки мечтае за изграждане на собствена къща. Brickadoo е холандска фирма, която Ви дава възможност да започнете процеса в много ранна възраст. Може да изграждате и да използвате реални строителни материали, тухли, цимент, дървени прозорци и врати. Brickadoo е подходящ за всички възрасти, а градивните елементи могат да бъдат използвани отново и отново, защото цимента се разтваря бързо във вода.

0

продукти

Bright Starts

Bright Starts

Bright Starts е американска компания, основана през 1969 г. Благодарение на оригиналното и изобретателното мислене, с времето довежда до дълъг списък от висококачествени продукти. Произвежда голяма гама от детски люлки, шезлонги, детски музикални центрове, активни гимнастики, музикални играчки и чесалки-гризалки за най-малките. Bright Starts прави детството забавно за бебета и родители. Печели награди за иновации, надеждност и естетика.

0

продукти

Britax

Britax

От първата секунда на своя живот бебета превръщат нашия свят в приключение. Britax имат дългогодишен опит в производството на детски седалки за кола, предлагат винаги последните новости в технологиите за сигурност и комфорт, затова може да им се доверите.

63

продукти

Bruynzeel

Bruynzeel

Bruynzeel е холандска марка, отличаваща се с творчески израз за малки и големи, от любители до художници. Това желание е универсално и ги прави специални. Уникална комбинация за всеки, който рисува или пише, Bruynzeel-Sakura предлага нов свят от възможности. Едно чудесно съчетание от качество, знания, опит и идеи.

1

продукти

Buba

21

продукти

BumDeal

BumDeal

BumDeal e семейна компания от Великобритания. Създава интересни и нестандартни дизайнерски модели. Предлага пелени на достъпни цени, които не отстъпват по качество. Моделите са произведени във Великобритания от качествени материали.

0

продукти

Bübchen

Bübchen

В козметиката Bübchen се използват ценни растителни вещества и натурални субстанции, които са специално подбрани, за да може бебешката кожа да се радва на цялостна грижа и защита. Продуктите са произведени с минимално въздействие върху околната среда и с предпочитание към суровини, чийто запаси са възстановими. Това направи Bübchen първия германски производител на бебешки козметични продукти, който е награден с печат на Европейския съюз за съвместимост с опазването на околната среда. Като допълнение, заводът за производство на Bübchen придоби сертификат, че отговаря на изискванията за качество според международния стандарт за качество ISO 9001. С Bübchen Вие сте спокойни, че използвате хипоалергични продукти, които отговарят на всички дерматологични изисквания за оптимална грижа за бебето.

27

продукти

ByKay

ByKay

ByKay е холандска фирма, основана от Кай Поелен. Тя самата е майка на четири деца и бързо е осъзнала предимствата на носенето на бебе със слинг шал - контакт с кожата на родителя, усещане за сигурност на бебето, практичност да го държите до себе си като същевременно ръцете ви са свободни. Тя създава модерни и комфортни слинг шалове, който идеално пасват на родителя и са направени от висококачествени материали. В допълнение марката предлага богат асортимент от аксесоари като кърпи за глава, шапки, шалчета и много други. Кай Поелен има само една цел - повече бебета и родители да се наслаждават на по-релаксиран начин на живот като използват нейните слинг шалове.

7

продукти

CAM

CAM

CAM е италианска семейна фирма, основана през 1969г. от трима братя – Франко, Алдо и Марио Ро. Фирмата е специализирана в производството на детски колички, столове за хранене, подложки за повиване, шезлонги и обезопасителни столчета за автомобил. CAM е сред най-известните и успешни компании в детския бранш. Производствените мощности на CAM се простират на 50 000 м2 в индустриалната зона на град Бергамо близо до Милано, в които се трудят повече от 320 човека.

100

продукти

Camera

Camera

Производетел на продукти и аксесоари за бебета.

59

продукти

Canbebe

Canbebe

Марката Canbebe е създадена през 1990 г. под мотото "Комфорт за майките, здраве за бебетата". Тя предлага бебешки пелени, бебешка козметика и почистващи кърпички.

7

продукти

Cangaroo

Cangaroo

Cangaroo е търговска марка и e повече от 10 г. на българския пазар. Има богат асортимент от качествени и съобразени със съвременните изисквания на Европейския пазар продукти. Предлага различни детски стоки: детски колички, проходилки, столчета за хранене, столчета за кола, детски кошари и легла, люлки, триколки и др.

109

продукти

Canpol babies

Canpol babies

Полската компания Canpol е лидер на пазара за аксесоари за бебета. От двадесет години се грижи за нуждите на младите и техните родители от 35 държави, като предоставя пълна гама от продукти за забавление, хранене, грижи, забавление и безопасност.

85

продукти

Caress

Caress

Caress е козметична компания, занимаваща се с производството на шампоани, лосиони за тяло, сапуни и други.

0

продукти

Carioca

Carioca

Carioca е италианска марка, насочила вниманието си към най-малките, за да развие тяхната творческа мисъл и въображение. Тя е марка на италианската фирма Универсал, един от най-големите производители на училищни и офис пособия. Марката Кариока е има многобройни и цветни продукти като флумастери, маркери, моливи, бои за рисуване, пастели, комплекти за оцветяване, несесери и др. Продуктите Кариока се отличават с високо качество, ярки цветове, напълно безвредни са, с безопасен връх и лесно изпиращо се мастило.

2

продукти

Carra

Carra

Carra е италианска марка за качествени детски колички с красив дизайн.

12

продукти

Carriwell

Carriwell

Carriwell е датска фирма с 14 годишен опит в производството на бельо за бременни, родилки и кърмачки. Продуктите на Carriwell се предлагат в повече от 30 държави. Фирмата изработва безшевно бельо, бельо от органичен памук и всякакви аксесоари за бременни, родилки и кърмачки.

42

продукти

Cartamundi

Cartamundi

Компанията е основана през 1970 г. Тя придобива широка известност с производството и продажбата на карти за игра. Централното управление и офиси на компанията се намират в Turnhout, Белгия. Колекциите, които предлагат са изключително оригинални и помагат на Cartamundi да добие сегашната си известност в много европейски страни, а по-късно и по целия свят. На картите и игрите с тази марка ще се срещнете с Дисни герои, а също и такива като Барби, Джеймс Бонд и много други.

0

продукти

Casa

Casa

Фирмата се занимава с внос и с постелъчно спално бельо и кувертюри.

0

продукти

Casualplay

Casualplay

Испанската компания Casualplay е синоним на качество, комфорт и елегантност, благодарение на 40-годишния й опит на пазара. Продуктите й са лесни за използване, удобни и сигурни, като без усилие се адаптират за съвременния стил на живот в големите градове. Те се разпространяват в повече от 50 страни по цял свят.

0

продукти

Celia

Celia

Celia е френска марка, създадена през 1927 г. В момента е известна в над 40 страни по света и е част от Lactalis group - втората по големина корпорация на млечния пазар в Европа.

0

продукти

Cepia

Cepia

Cepia LLC е създадена от група талантливи хора, събрани в малък офис в Сейнт Луис, с идеята да започнат компания за играчки от самите й основи. Техният първи успех дошъл с усъвършенстването на играчки със сменящи се цветни LED светлини, докато днес са една от успешните и процъфтяващи компании на пазара за играчки.

0

продукти

Charlie Banana

Charlie Banana

Charlie Banana e един от водещите производители на бебешки стоки. Намира се в Хонг Конг, но е с американско, канадско и френско участие. Всяка година печели награди за своите продукти от различни медии и организации. Дизайнът на пелените Charlie Banana e създаден от американския художник и дизайнер Matthew Langille. Пелените са с иновативен метод за закрепяне и имат еластична част, с която се регулира захващането около крачето на бебето.

0

продукти

Chicco

Chicco

Chicco е най-важната и известна марка на италианската фирма Artsana, която е основана през 1946 г. в Комо, Ломбардия от Пиетро Катели. Самата марка Chicco се "ражда" през 1958 г. заедно с раждането на първородния син на Пиетро – Енрико. В наши дни, тя е мултинационална компания, представена в повече от 100 държави, спечелила редица престижни награди. Главната цел на продуктите с марка Chicco е отзивчиво да посрещат нуждите на децата навсякъде по света, за което красноречиво говори мотото на марката: „Навсякъде, където има бебе”. Те се стремят да бъдат естествения избор на всички онези, които търсят опростени и безопасни продукти, съобразени със особеностите на възрастта, която обслужват. Тези стоки са създадени с много грижа, нежност, любов, отговорност и желание да асистират в процеса на израстване на детето, правейки детството едно незабравимо и светло изживяване. За да е в може да реализира адекватно заложените цели, Chicco създава Изследователски Център, където проследяват от близо развитието на детето през първите му години със съдействието на майки, лекари, специалисти–педиатри, организации и детски центрове. Продуктите с марката Chicco обслужват децата в диапазона от възраст от 0 месеца до 3 години, предлагайки разнообразна гама от продукти – колички проходилки, столчета, биберони, шишета, бебешки играчки и други.

180

продукти

Chillafish

Chillafish

Chillafish е нов вид, който расте и процъфтява в огромния океан на игривото детство, постоянно създава забавни и добре проектирани продукти, които се отличават със своята иновативност, красив дизайн и отлично качеството и цена. При Chillafish стремежът е за перфектен баланс между функция, дизайн и стойност за по-активни и по-щастливи деца. С радост Ви представяме превъзходните колела за балансиране на белгийскита фирма the Chillafish. Chillafish има точния продукт за всяко дете на възраст от 1 до 6 години. Продуктите на Chillafish са отличени с множество награди за иновации, дизайн и качество.

5

продукти

Chipolino

Chipolino

Чиполино ЕООД е българска компания, специализирана в производството и търговията с бебешки и детски продукти. Мисията им е да достави възможно най-приятното изживяване за цялото семейство в периода, в който се раждат и отрастват най-малките му членове. Фирмата постига това с  продукти и услуги, съобразени с различния лайфстайл на всяка двойка. 

256

продукти

Chippo toys

Chippo toys

Chippo toys е вносител на детски играчки познати на българския пазар с марки като Blendy pens, Sparkel, 3D magic, Washable toys, Bakugan и много други.

22

продукти

Clermont

Clermont

Clermont e търговска марка на гръцката фирма Cyclopodilatiki, занимаваща се с производството на детски велосипеди с европейско качество и дизайн.

0

продукти

Clever Book

Clever Book

Издателство „Клевър бук” е създадено през 2010 г. с много смелост и любов. От учителите чувате - концентрация, фина моторика, четене, смятане… А детето ви иска да играе и да изследва света около себе си. Те ви предлагат карти и книжки, които разказват прекрасни и смешни истории, които канят детето Ви да участва в приключенията и едновременно с това развиват ума и завладяват сърцето му.

19

продукти

Close Parent

Close Parent

Close създават бебешки продукти, които са носители на множество награди за идеи, дизайн и производство. Close вярват, че родителството не трябва да бъде сложно и стресиращо, всичко, което трябва е вдъхновение ...

0

продукти

Cloud B

Cloud B

Cloud B е компания, която произвежда продукти, осигуряващи спокоен детски сън. Тяхната философия е, че всяко дете заслужава спокоен сън за здравословното си развитие. Всички получени отличия и награди са за продукти, разработени след консултации с педиатри и специалисти с един фокус: да се постигне по-добър и по-безопасен сън за всяко дете.

0

продукти

Colibri

Colibri

Издателство "Колибри" е създадено през 1990 г. To e едно от първите частни издателства след промените и едно от малкото, които съществуват и днес. През годините "Колибри" се утвърди със своя професионализъм и качество като едно от водещите издателства на книги у нас, познато и извън страната като единствен представител на много чужди издателства. Високото качество на текстовете и преводите на "Колибри", както и изисканото художествено оформление, са признати в страната и чужбина. Според данни на книготърговците, "Колибри" е неизменно в челото на издателствата по продажби и е завоювало изключително висок престиж като марка. Всяка година "Колибри" издава около 90 нови заглавия, както и десетки допечатки на по-стари издания.

30

продукти

Concord

Concord

Повече от 30 години CONCORD разработва и произвежда висококачествени детски седалки за кола, които включват най-съвременна технология за безопасност. От 2006 г. компанията постепенно разширява продуктовата си гама с детски колички и детско обзавеждане.

13

продукти

Cosatto

Cosatto

Cosatto е италианска марка, произвеждаща бебешки и детски колички, столчета за кола и за хранене, проходилки и всякакъв вид мебели.

47

продукти

Crayola

Crayola

В Crayola ние вярваме, че да бъдеш отговорен означава да взимаш правилните решения. Това означава включване на социални и екологични приоритети и практики в нашата марка, нашите продукти и нашите взаимоотношения с клиенти, доставчици и служители. На практика в Crayola можем да създадем всеки цвят, които съществува в света около нас, но любимият ни е зеленият. Чрез използването на възобновяеми енергийни източници, намаляване на отпадъците и опазването на тропическите гори, зелената инициатива на Crayola помага да се гарантира, че днешните деца ще имат здравословна околна среда за своите малчугани.

0

продукти

Cybex

Cybex

Cybex e немска марка производител на висококачествени детски колички, бебешки столчета за кола, кенгура и слингове за настоящите майки. За Cybex най-важният приоритет е безопасността и удобството на малчуганите. Не случайно марката притежава стотици награди в категориите сигурност и дизайн. Cybex съчетава най-високите международни стандарти за качество и функционалност. В зависимост от предпочитанията на своите клиенти, детските колички на Cybex предлагат модерен стил, градски шик и разнообразие от цветове. Специално за майките специалистите от Cybex са разработили кенгура и слингове, които доставят комфорт и удобство, както на майките, така и на бебето.

61

продукти

Dalin

Dalin

Dalin е турска козметични компания, произвеждаща бебшка козметика в продължение на 23 години.

0

продукти

David Fussenegger

David Fussenegger

Компанията е основана през 1832 г. като повече от 180 години е била семеен бизнес. David Fussenegger е австрийска марка, която произвежда висококачествени текстилни продукти.

99

продукти

Dede

Dede

Dede е турски производител на различни видове детски играчки. Всички продукти произведени от Dede toys са сертифицирани за качеството, TUV, LGA, и са тествани от Intertek и не съдържат вредни за здравето вещества.

18

продукти

Demar

Demar

Demar е създадена в Полша през 1978 г. Благодарение на дългогодишния опит, развитието на технологиите и страстта към създаването на нови продукти, марката стана популярна не само сред полските си клиенти, но и по цял свят. Продуктивният капацитет на фабриките на Demar надвишава 2,5 милиона чифта обувки годишно.

23

продукти

DerDieDas

DerDieDas

DerDieDas е германска компания, която произвежда раници от висококачествени материали в Нюрнберг, Германия. С изключително лекото си тегло, традиционно високото си немско качество, атрактивен дизайн и разнообразни мотиви, те са наистина добър избор за съвременните деца, и ще издържат дълго време при интензивна употреба.

0

продукти

Deryan

Deryan

Дизайнът и оборудването на Deryan помага при проектирането и разработването на нови продукти. Deryan търси предприемачи, които желаят нови продукти със собствен дизайн, произведени в чужбина. Ние ще приведем продукта от компютърен проект, до готов продукт. Успехът ни се дължи на Deryan Travel (кошарка), Bike-A-Way велосипедни джобове и голям брой други продукти.

0

продукти

Dibo

Dibo

“Дибо” АД продължава традициите на фирма “Камчия Мебел” – гр. Велики Преслав датиращи от 1962 г. в производството на мебели. През годините ние се утвърдихме като неразделна част от известните в цял свят български мебели. Чрез продукцията си влизаме в домовете на хиляди семейства в България и Европа. От 1997 г. фирма “Дибо” се специализира в производството на детски мебели. Днес 90% от продукцията ни се реализира в Англия и Германия. През изминалата година взехме участие в най-големия в света панаир за детски стоки в Кьолн, Германия – “ Kind Jugend ” – Koelnmesse. Производствената ни база се намира в гр. Велики Преслав и е разположена на площ 51 000 кв.м. Оборудван е с нови високотехнологични машини и съоръжения. Екип от 70 специалисти е ангажиран с проектирането, изработката и доставката на продукцията ни.

10

продукти

Difrax

Difrax

През 1967 г., Дипи и Франк ван Ейкеленборг създават своя компания за детски стоки Difrax - “Di” идва от Дипи, “fra” от Франк и “x” от името на техния бъдещ наследник, за което не са знаели тогава. Компанията расте все по-силна и става важен участник на холандския пазар със своите шишета, залъгалки, продукти за грижа за детето и меки играчки. Продуктите на Difrax са налични в специализирани детски магазини, аптеки и др. Работата на екипа на Difrax е отдадена на децата и техните родители. Difrax цели да създава новаторски продукти, които правят живота на всички деца и родители възможно най-удобен и забавен. За това Difrax е водещ участник на пазара на детски стоки.

0

продукти

Dirkje

Dirkje

Dirkje е холандска марка за бебешки дрешки с уникално качество и ниска цена. През 2005 г. стартира и колекцията с по-големи размери облекла, които предоставят възможността да намерите модел и за вече порасналото дете. Разнообразието от стоки е наистина голямо, а материите, от които са изработени са абсолютно безопасни и в съответствие с всички стандарти.

0

продукти

Dimian

Dimian

Dimian е една от водещите компании в сектора. Bambolina и Besteam са сред най-известните и марки. Продуктите са с високо си качество.

4

продукти

Dino Bikes

Dino Bikes

Компанията е основана през 1920 г. в Италия и е специализирана в производството на детски колела.

12

продукти

Disney

Disney

Компанията „Уолт Дисни“ е една от най-големите и популярни американски компании за забавления. Филмовото студио е основано през 1922 г. от Уолт Дисни и брат му Рой О. Дисни. По-късно се разраства и става известно със своите увеселителни паркове „Дисниленд“. "Дисни" е известна и със своите занимателни игри и плюшени играчки за деца.

106

продукти

Dizain Baby

Dizain Baby

Dizain Baby е фирма, специализирана в производство, внос и доставка на детски легла, бебешки кошари и аксесоари и дистрибуция на проходилки, люлки и детски моторчета. Техните продукти внасят уют и елегантност в детската стая и комбинират естетичен дизайн и сигурна конструкция. Te са предпочитани от модерните родители, които държат на качествени и безопасни продукти за своите деца.

0

продукти

Djeco

Djeco

„Djeco“, „геко“ или „гекон“ е вид гущер, който, според вярванията в Югоизточна Азия, носи удивителен късмет и щастие на дома. Това важи и за невероятните детски творчески игри и играчки, които френската фирма „Djeco“ произвежда още от далечната 1954 г. в Париж. И няма как това да не е така, защото в създаването им участва цяла „банда“ от детски илюстратори, дизайнери, детски психолози и инженери, които работят като едно семейство. Всяка година продуктовата гама на „Djeco“ се разширява и вече надхвърля 1000 продукта, които са в три основни линии – играчки и игри, декорации и творчески отдих. Артистичните творения на фирмата имат фенове в над 50 страни по света. В някои от най-престижните световни музеи са показани играчки от сериите на „Djeco“ - „Лувъра“ в Париж, „Прадо“ в Мадрид, „Тейт модърн“ в Лондон, MoMA в Ню Йорк, както и в редица изложбени зали в Германия, Дания и др.

0

продукти

Donca Wear

Donca Wear

Donca Wear представлява холандска марка дрехи. Предлага стилни, удобни и функционални дрехи за деца. Малчуганите ще са доволни и ще играят с удоволствие облечени в тях.

0

продукти

Dr. Brown's

Dr. Brown's

Американската марка Dr. Brown’s предлага оригинални бебешки шишета с патентованата в САЩ вътрешна вентилна система Natural Flow, която намалява до минимум окисляването на майчиното и адатираното мляко и помага за запазване на витамини C, A и E. Вентилната система премахва отрицателното налягане и въздушните мехурчета, за да помогне за намаляване на коликите, оригването и газовете. Асортиментът включва шишета, биберони, залъгалки, преходни чаши и практични аксесоари.

64

продукти

Dr. C. Soldan

Dr. C. Soldan

Преди повече от 110 години, д-р Карл Солдан основава компанията Dr. C. Soldan. В продължение на поколения, марката съчетава любов, умения и ентусиазъм заедно с естествен вкус и високо качество - уникална смес, която днес кара милиони хора да се радват на здраве и да се чувстват добре.

0

продукти

DSLand

DSLand

FOSHAN STKYTO BABY PRODUKTS е специализирана фабрика за производство на бебешки колички, в която се произвеждат продуктите на много от добре познатите ни европейски компании. Модерен и амбициозен екип отговаря продуктите да са в крак с международните тенденции за качество и безопасност.

3

продукти

Duracell

Duracell

През 1964 г. е въведена марка Duracell. Тя бързо се превръща в световен лидер в производството на високо-производителни алкални батерии.

0

продукти

Duux

Duux

Duux е нова марка в бебешката електроника. Тяхната цел е много проста: да помагат на родителите и да се наслаждават на първата си година с бебето със стил и лекота.

0

продукти

Eastcolight

Eastcolight

Eastcolight Ltd. е част от Eastco Group. Създадена е през 1991 г. със седалище Хонг Конг и е съсредоточена в производството на микроскопи, телескопи, бинокли и други оптични устройства. Eastcolight вярва в съчетаването на забавното и образованието.

20

продукти

Easywalker

Easywalker

Easywalker е холандска марка от 1989 г., която проектира и произвежда детски колички. В момента продуктите им се предлагат в 22 страни.

0

продукти

Ecoiffier

Ecoiffier

Ecoiffier е основана през 1945 г., от Albert Ecoiffier във Франция с цел производство на мишени за стрелба. През 1974 г. децата му - Jacques и Eliane, се присъединяват към компанията и пренасочват своята дейност към производство на пластмасови играчки. През 1994 г. компанията е придобита от Smoby, една от водещите френски фирми производителки на играчки и г-н Ecoiffier продължава като главен изпълнителен директор на компанията. През 2008 г., след реорганизация на Smoby Group е придобитa от Simba Dickie Group. Ecoiffier и синове я изкупуват обратно и стават Jouets Ecoiffier. Jouets Ecoiffier принадлежи към останалите френски производители на детски играчки, чиято дейност и производство са във Франция. В бизнес, който "Произведено в Китай" се среща навсякъде, Jouets Ecoiffier прави всичко възможно, за да се отличава с френски дизайн, повлиян от най-новите тенденции и безопасността на производство. Всички техни опаковки са направени от рециклирани материали и са отпечатани с неутрално мастило.

19

продукти

Eco Silver

Eco Silver

Продуктите с марка Eco Silver комбинират комфорта на микро модална прежда, добита от дървесина, със сребърни нишки с 99% чистота, които лесно се забелязват върху тъканите на всеки от продуктите. Сребърната нишка (Silver Fiber) убива 99.9% от над 400 различни вида бактерии, включително MRSA и VMRSA (резистентни на антибиотици Стафилококови инфекции), за по-малко от 1 час. Влакната, произведени по технологията SHIELDEX®, подложени на тест от повече от 250 изпирания, не загубват своето антибактериално действие. Те не се износват, измиват или намаляват своята ефективност при многократна употреба. Патентованата технология SHIELDEX® е изследвана и тествана повече от 30 години от водещи институции по света и намира широко приложение в медицинската, военната и high-tech индустрии.

1

продукти

Educa Borras S.A.

Educa Borras S.A.

Borras Plana S.A – основана през 1967 г. се обединявят през 2001 г. и формират новата Educa Borras S.A. Целта на обединението е да се създаде европейски лидер в производството на висококачествени детски продукти. Понастоящем продуктите на Educa Borras S.A се продават в повече от 70 страни в света, предимно в страните от Европейския съюз, следвани от САЩ и Латинска Америка. Фирмата е лидер на пазара в Испания, Турция, Мексико, Португалия, България и др.

0

продукти

Eitech

Eitech

Образователните конструктори Eitech са разработени и произведени в Германия от висококачествена немска стомана. Eitech предлага разнообразие от комплекти, предизвикващи креативността, както на деца, така и на възрастни. Някои от тях съдържат над 1000 части, както и допълнителни приспособления като вериги, гуми, фигури на герои, задвижващи мотори, соларни панели.

32

продукти

Elite

Elite

Фирма "Е-Елит България" ООД е основана през 2002 година като изцяло частно дружество. Tърговската си дейност започва през 2006 година като наследник на една от дейностите на холдинга "Аладин" ЕООД. Основната дейност на Е-Елит България е съсредоточена в търговията с аудио-визуална, доманкинска и климатична техника, както и други стоки за бита.

4

продукти

Emsa

Emsa

Emsa е германски производител на висококоачествени продукти за дома и градината с повече от 60 години опит.

0

продукти

Esprit

Esprit

Esprit е водеща лайфстайл марка с присъствие на 5 континента, в повече от 40 страни, с над 1000 самостоятелни магазина и 15 000 допълнителни точки на продажба. Всяка година Esprit представя повече от 20,000 модела в 12-те си модни линии за жени, мъже и деца. Esprit предлага на своите клиенти интелигентния достъпен лукс винаги да са в състояние да обогатят живота си с нещо специално и ново, което винаги отговаря на съвременния вкус и стил. Тя се нарежда между марките с най-високото ниво на повторни продажби, т.е. такива с най-много лоялни редовни клиенти.

0

продукти

Essential Care Organics

Essential Care Organics

Essential Care Organics е семейна фирма, базирана в област Съфолк, Англия. Продуктите Essential Care имат дълга история ощe от 1980 г. Продуктите на Essential Care са създадени единствено на основата на органични растения, растителни масла и натурални активни съставки. Всички продукти на Essential Care са сертифицирани от Soil Association – една от най-престижните и стриктни сертифициращи организации в света.

0

продукти

ETi

ETi

ETi е турска фирма, произвеждаща хранителни продукти. Основана е през 1962 г. с 20 служители, днес ETi има 5 фабрики и 45 марки с износ в почти целия свят.

4

продукти

Evy baby

Evy baby

Evy Baby е търговска марка на турската компанията Evyap. Тя е създадена още през 1927 г. в град Erzurum. Занимава се с производството на сапуни, душ гелове, шампоани, продукти за бръснене, бебешки пелени и др. Продуктите на Evyap се предлагат в над 100 страни по света, като е една от водещите фирми за производство на сапуни и продукти за лична хигиена в световен мащаб.

8

продукти

Falk

Falk

Основана през 1947 г., компанията Falquet е специализирана в производството на детски играчки под марката Falk. Компанията е със седалище Франция. От началото на 70-те години продуктовата гама е насочена към производството на пластмасови играчки, включително трактори, водни мотори и бъгита за деца 1-7 години.

1

продукти

Farlin

Farlin

Основана през 1972г. в САЩ “Фарлин” залага като основна своя цел да бъде водеща в производството на широка гама бебешки продукти, самия девиз на компанията “Вашето бебе е наша грижа” говори красноречиво за това. В производствената гама са включени продукти за отглеждане на детето от 0 до 2 годишната му възраст, както и богата гама аксесоари за бременната и майката. Всички те са изработени от висококачествени материали, напълно безопасни за бебето и същевременно гарантиращи дълга и комфортна експлоатация. Залагайки на продукти с марка “ Фарлин”, вие ще задоволите напълно нуждите си при отглеждане на Вашето бебе.

145

продукти

Faro

Faro

Faro е един от лидерите на италианския пазар за детски играчки. Фирмата е създадена още през 40-те години на миналия век в малко италианско селце. Фаро днес означава традиция и иновация. Това е компания, която вижда своята история като голям източник на опит и страст към играчките. Всички техни продукти са разработени и произведени в съответствие с международните стандарти за безопасност и качество.

3

продукти

Fillikid

Fillikid

Компанията Fillkid е основана през 1993 г. от Георг Филл в Австрия. Мисията на Fillkid е да развива и дистрибутира бебешки и детски стоки.

10

продукти

First Austria

First Austria

First Austria е марка на компанията Timetron Company Ltd. Занимава се с производството на потребителска техника, продукти за домакинството и кухнята, електрически и механични инструменти.

2

продукти

Fisher Price

Fisher Price

Fisher Price съществува, за да прави детството забавно и обогатяващо. Чрез своите продукти, фирмата подкрепя семейства с малки деца, помага им да изградят умения, които остават за цял живот. Компанията е създадена през 1930 г.

56

продукти

Four Trading

Four Trading

През последните години търговията на Four Trading е в тясно партньорство с Wooky Entertainment Inc. Wooky Entertainment е свежа, млада и иновативна компания, която непрекъснато се развива, като основния й офис е в Монреал, Канада. През 2012 г. Four Trading се превръща в изключителен представител и директен партньор на Wooky Entertainment в Европа и Близкия Изток. Сериите, които се създават под тази марка са предимно творчески игри и комплекти, които обхващат възрастовата група в предучилищната възраст и тийнейджърските години. Най-разпространени и известни на пазара са сериите: Style me!, Artzooka!, Fashion Angels, Block Crayon и други. Невероятно интересни и образователни игри, които всяко дете е добре да има!

0

продукти

Friso

Friso

Безопасността на храните е голяма отговорност на компанията. Непрекъснато се осигурява качество на информираността, чрез покриване на пълен набор от спецификации, правила и процедури. Това се отнася до суровините и съставките, както и за всички процеси на производство, опаковане и логистика. Естествено, всички суровини и крайни продукти последователно се проверяват за качество и безопасност. Продуктите Фризо са сертифицирани от Холандия, контролиращият орган за мляко и млечни продукти (COKZ), които отговарят на изискванията за безопасност, определени от ЕС, Съвета на Европейската общност (ЕИО) и на Комисията по Codex Alimentarius. Фризо е регистрирана търговска марка на FrieslandCampina (Сингапур) Pte Ltd, изцяло притежавано дъщерно дружество на Royal FrieslandCampina.

8

продукти

Fruit of the Loom

Fruit of the Loom

Fruit of the Loom е една от най-разпознаваемите марки за дрехи в света с над 160 години опит и история.

5

продукти

Fuar Baby

Fuar Baby

Fuar Baby е турска марка, занимаваща се с производството на бебешки дрехи.

0

продукти

Gabol

Gabol

Семейство от Валенсия, Испания създава компанията Gabol през далечната 1965 година. Родители и деца имали много ентусиазъм, но малка база за работа - две прости шевни машини. Семейството вършило цялата работа - намирали си материали, работили на машините и сами си продавали продукцията. След известно време фирмата се разраснала. Новото поколение поело нещата в свои ръце и Gabol започнал да придобива форма. През април 1983 година мечтата станала реалност - вече имали солидна база и всичко необходимо, за да протича нормална дейност. В наши дни Gabol разпространява своята богата гама от продукти в 65 страни.

83

продукти

GB Group

9

продукти

Gerber

Gerber

Nestle придоби марката Gerber през септември 2007 г. Така се събраха двама от водещите световни експерти в ранното детско хранене. Това им даде възможност да се фокусират върху едно от големите предизвикателства пред хората: попълване на хранителните пропуски и подобряване на лошите навици на хранене на кърмачета и малки деца.

0

продукти

Giimmo

Giimmo

Giimmo e марка на тайванската компания Artilize Worldwide Co. Ltd. Произвеждат детски "магически" лампи, разпространени в над 25 страни по света.

0

продукти

Gioca

Gioca

Gioca е италианска марка за производството на кънки за деца. Продуктите на марката са произведени от висококачествени материали. Днес Gioca е разширила производството си с въвеждане на нови интересни играчки на колела.

0

продукти

Gluck

Gluck

Фирмата е основана през 1983 г. и е една от най-големите европейски производители на обзавеждане за детски стаи. Това включва спални комплекти, завеси, спални чувалчета, джобове за аксесоари, мебели и други. Всички изделия са произведени от екологично чисти материали в нежни цветове и десени, които са собствена дизайнерска разработка. GLUCK е една от малкото фирми, в които се обръща особено внимание на безопасността на материала, от който се изработва пълнежът на юрганите, възглавниците и матраците. Боите и лаковете, използвани при производството на мебелите са напълно безвредни за детското здраве. От няколко години фирмата произвежда и висококачествени бебешки дрешки с уникален дизайн, с които Вашето бебе ще се чувства удобно и безопасно. Продуктите на фирма Gluck са удостоени със сертификат за качество SAFE FOR BABY, както и с признанието, че не причиняват алергични реакции.

96

продукти

Gollnest & Kiesel KG

Gollnest & Kiesel KG

Gollnest & Kiesel KG е един от най-големите производители на дървени играчки в Европа и най-големият в Северна Германия. Повече от 2000 различни продукта оформят една от най-широките гами в производството на играчки като цяло.

3

продукти

Graco

Graco

Graco стартира в Европа през септември 1997 г. Марката е изградила отлична репутация за иновативни, безопасни и добри продукти. Екипът на Graco постоянно работи върху продукти, които наистина са съобразени с начина на живот, мястото и бюджета на родителите в днешния ден. Именно тази ненадмината комбинация от качество, иновация и стойност превръща марката в номер едно на пазара.

40

продукти

Grupo Giochi Preziosi

Grupo Giochi Preziosi

Италианска фирма за детски играчки, която е основана през 1978 г. от Enrico Preziosi. Компанията е втората по големина в Европа след LEGO и пета в света. Играчките, които произвежда са известни със своето високо качество и оригиналност.

0

продукти

Green Lullaby

Green Lullaby

Green Lullaby разработва и произвежда модерни и стилни иновационни продукти, направени изцяло от картон. Те предлагат модерни решения и безопасна среда. Направени от рециклирани материали, продуктите са умно измислени, леки, лесни за сглобяване и употреба. Отговарят на постоянно променящите се нужди в развитието на децата. Изделията на Green Lullaby се продават в престижни дизайнерски центрове по света (Centre Pompidou в Париж; The MoMA в Сан Франциско), в бутици и универсални магазини.

6

продукти

GroVia

GroVia

GroVia е една от водещите американски марки за многократни пелени.

0

продукти

Hama

Hama

Hama е датска фирма за детски играчки. Те помагат за развитието на творческите способности на Вашите деца! Докато подреждат ярко оцветените елементи в красиви и забавни форми, децата се научават да разпознават и съчетават цветовете, тренират движенията на пръстите си и развиват координация между очите и ръцете!

6

продукти

Hama GBMH

Hama GBMH

От 1990 г. Hama Ltd е водещ производител на аксесоари за електроника във Великобритания. Успехът на компанията се дължи на огромния асортимент в различни категории продукти.

5

продукти

Happy baby

1

продукти

Hartan

Hartan

Hartan е немска марка, доказала се на пазара за колички и аксесоари. Тя конструира и произвежда детски колички и аксесоари в своята производствена база, като предлага високо ниво на качество, комфорт и безопасност за Вашето бебе.

0

продукти

Hasbro

Hasbro

Hasbro е втората по големина компания в света производителка на детски играчки! Създадена през 1923 г. в град Хасбрук Хейтс, щата Ню Джърси, САЩ, Хасбро създава игри и играчки, част от които с времето се превръщат в легента и дори популярна култура - Монополи, Туистър, Pokemon и други (Монополи е най-успешната игра за всички времена, вписана в Гинес за този рекорд!).

0

продукти

Hauck

Hauck

Hauck е престижна и популярна в цял свят немска компания, с лицензирани марки Esprit, Disney и I’coo.Продуктите с тези марки са едно своеобразно съчетание от надеждност, сигурност, богато разнообразие и иновативен дизайн. Качеството на стоките, предлагани от Hauck, е на много високо ниво, стриктно спазвайки европейските норми за стандарт.

57

продукти

Helen Harper

Helen Harper

Helen Harper е марка на Ontex International, пазарен лидер в Европа за производство на хигиенни продукти за еднократна употреба (бебешки пелени, дамски хигиенни продукти, продукти за инконтиненция). Всички продукти са произведени в съответствие с международните стандарти. Helen Harper гарантира високо качество на продуктите, които осигуряват оптимален комфорт и сигурност.

0

продукти

Hemar

Hemar

Полската фирма Hemar произвежда детски играчки от пластмаса, със своя собствен дизайнерски екип, разработващ играчките. Фирмата е носител на няколко европейски награди. Продуктите са едро габаритни и са предназначени за деца до 10 години. Подходящи са за игра в къщи, в паркове и градинки и най-вече на пясъка на плажа, където те носят истинска наслада и радост за децата.

3

продукти

herlitz

herlitz

herlitz PBS AG Интернационален производител на маркови продукти, с предлагане на богата гама интегративни услуги - създаден през 1904 година. Продуктите на Херлитц се предлагат под марките Herlitz, Falken, Susy Card и Boon&Bane. Herlitz PBS AG е една от най-известните традиционни немски фирми, и един от водещите производители на офисни, и ученически стоки в Европа.

0

продукти

Heyner

Heyner

Компания Heyner е водещ германски производител на качествени детски автомобилни седалки в Централна и Източна Европа. Фирмата предлага пълен набор от детски седалки за всички възрастови групи от 0 до 12 години. Благодарение на строго управление на качеството, контрол на разходите и ефективността, всички продукти се характеризират с отлично съотношение цена-производителност.

7

продукти

Himalaya Herbals

Himalaya Herbals

С помощта на повече от 2000 служители и екип от 100 учени, Himalaya Herbals спечели доверието и любовта на потребителите в над 76 страни, които разчитат на продуктите й за поддържане на добро здраве и самочувствие.Науката за живота Аюрведа представлява система за профилактика и дълголетие. Основните средства с които си служи са билки, подправки, храни, масла, есенции, скъпоценни камъни и цветове. Методите, които използва са диета, билколечение, промени в начина на живот, детоксикация на организма с втриване в тялото на билкови масла, парни сауни с билкови отвари, лечебни вани, йога, дихателни упражнения, мантри, медитация. Аюрведичните практики спомагат за възстановяването на баланса и хармонията на всеки индивид. Продуктите на Himalaya Drug Co и Charak Pharmaceuticals са създадени по рецепти на Аюрведа. Всички продукти от серията Himalaya Herbals са създадени след задълбочени научни изследвания. От 1930 година компанията се фокусира върху разработването на безопасни и ефективни билкови продукти, които помагат на хората да са по-здрави, пълноценни и красиви. Всеки продукт преминава през научни изследвания, всяка билка използвана в нашите продукти е индивидуално проучена и тествана. Компанията не тества продуктите си върху животни.

0

продукти

Hipp

Hipp

Хип разчита единствено на най-високите стандарти за производство на здравословни детски храни и постоянно ги утвърждава. Потребители свързват търговската марка Хип с ценности като доверие, здраве, качество и био земеделие. Последователното използване на суровини, отгледани в био ферми, превръща Хип в най-голямата и преуспяла компания на биологични продукти в света.

159

продукти

Holle

Holle

Компанията Holle е създадена през 1933 г. като производител на органична бебешка храна. От самото начало всички химични съставки и консерванти са били отстранени напълно. През последните 35 години Holle се продава в цяла Швейцария и Европа.

0

продукти

Hoppop

Hoppop

От създаването си през 2007 г., фирмата Hoppop е известна с уникалния си подход на "интелигентен дизайн". Екипите от инженери и стилисти се вдъхновяват от модата и интериорните дизайнерски тенденции, когато създават детски аксесоари и играчки. Вие ще ги заобичате толкова, колкото и вашите деца!

4

продукти

Hops

Hops

Марката Hops е създадена през месец март 2006 г. в Истанбул, Турция. Тя има за цел да представи иновативни продукти в бързо развиващия се сектор на пазара на мокри кърпички. Hops се разпространява от регионална дистрибуторска мрежа и регионални надзорни органи. Марката е произведена от завод с най-висок капацитет и с помощта на напреднали технологии, които отговарят на всички европейски стандарти.

0

продукти

Huggies

Huggies

Huggies е една от водещите марки на пазара, които предлагат различни видове еднократни пелени. Те разполагат с широка гама продукти за всяка възраст и повод - за през деня и нощта, за плуване, за приучаване към използване на тоалетната.

0

продукти

Humana

Humana

Humana предлага подходящите продукти за всеки етап от развитието на детето. Вече 60 години с грижа и любов създава викосокачествени адаптирани млека и храни за бебета в повече от 50 страни.

23

продукти

Hyland's

Hyland's

Hyland's Homeopathic е основана през 1903 г. от Джордж Хайланд в Лос Анджелис, САЩ. Hyland's Homeopathic e производител на безопасни и натурални хомеопатични продукти, които носят бързо и ефективно облекчение. Активните съставки в хомеопатичните продукти на Hyland’s действат чрез стимулиране на най-ефективната лечебна сила - естествената защита на организма - и поради това не натоварват организма на човека. Продуктите са без странични ефекти и може да се приемат от почти всеки и по всяко време, от бебета до възрастни хора, включително и лица, които употребяват лекарства с рецепта. В допълнение към вековния си ангажимент за производство на лесно достъпни, безопасни и натурални хомеопатични лекарства, Hyland's е и лидер в иновациите, отговаряйки на променящите се здравни потребности на нашия модерен свят.

2

продукти

IMC Toys

IMC Toys

От 1981 г., IMC Toys поддържа стабилно и силно присъствие в сектора на играчките, с една ясна цел: да задоволи нуждите на своите клиенти и крайния потребител с продукти с високо качество, атрактивен дизайн и конкурентни цени.

0

продукти

iBaby

iBaby

Базирана в Mountain View, California, iBaby Labs, Inc. е новатор в производството на бебешки продукти предназначени за използване с Вашия iPod touch, iPhone и iPad.

0

продукти

Inglesina

Inglesina

Inglesina е създадена през 1963 г. в Италия като компания, специализирана в производството на детски колички в стар английски стил. Постепенно обаче започва да произвежда и иновативни модели. Компанията претърпява значителен растеж през годините и в момента е една от водещите световни компании за бебешки стоки. Продуктите на Inglesina се произвеждат в Италия, което е символ за елегатност, стил и качество.

0

продукти

Infantino

Infantino

Infantino обичат бебетата, обожават децата и се възхищават на майките. Работят усилено за да създадат наистина хубави и качествени неща, за да растат децата здрави и усмихнати.

0

продукти

Interbaby

Interbaby

Interbaby Mora Ferre е успешна семейна фирма, създадена през 1993 г. с идеята да предложи висококачествени текстилни продукти за новородени и бебета. Компанията е ситуирана в град Аликанте и произвежда мебели и текстил с годишен оборот над 24 милиона лева. Марката е особено популярна и разпространена в Испания и различни региони по света на няколко континента - Франция, Италия, Германия, Холандия, Гърция, Украйна, Тунис, Алжир, ОАЕ. Производството е съобразено и подчинено на Европейските стандарти за качество: сертифицирано съобразно ОКОТЕX, LNE&AIJU’s. 99% от продукцията е произведена в Испания, текстила е от 100% памук. Фирмата печели все повече почитатели заради ниските цени, високо качество, отличен сервиз и много атрактивна визия. Особено впечатляващ е фактът, че не се използват щампи, а апликации и красиви бродерии, изработени с много вкус, финес и любов. www.tediko.com www.interbaby.es

78

продукти

Interkobo

Interkobo

Interkobo е полска фирма известна на пазара повече от 22 години. Дейността й обхваща внос, производство и дистрибуция на детски играчки. Една от главните цели на фирмата е удовлетвореността на клиентите и това те да намерят именно това, от което се нуждаят. Богатият асортимент и сътрудничеството с много външни фирми е превърнало Interkobo във водещо име на пазара. Фирмата поддържа и няколко собствени марки като: Agatka, Agatka - New Born Baby, Natalka,Maxi, M Turbo, N.A.T.O Corps, My Baby, My Baby Safety Care, My Baby Preschool .

0

продукти

Intex

Intex

Главната цел на Intex Recreation corp. е да осигури на клиентите си щастие от най-високо ниво. Фирмата предлага различни продукти като плувни басейни, надуваеми дюшеци, надуваеми играчки, лодки за басейни и за езера - специално проектирани да бъдат безопасни.

30

продукти

iSleep

iSleep

Продуктите с марка iSleep: матраци, рамки, възглавници, протектори. iSleep ви предоставя пълна гама продукти за сън, които отговарят на един единствен принцип: високо качество на достъпна цена. Моделите са семпли и с изчистен дизайн. Всички матраци са без пружини. Дебелината им се компенсира от по-високата плътност и еластичност на пяната в ядрото. Матраците iSleep са ортопедични, проветриви и оказват правилна опора на тялото. Събуждате се ведри и изпълнени с енергия!

3

продукти

Italtrike

Italtrike

Италианската компанията Italtrike е основана през 1983 г. Продуктите, които произвежда са детски колела, триколки, скутери, колела и дори проходилки. Компанията е известна по цял свят с висококачествените си продукти и уникалния им дизайн.

0

продукти

Jane

Jane

Jane е създадена през 1932 г. в Барселона и оттогава се налага като водеща испанска марка за детски колички. Най-значимият продукт за Jane е детската количка. Качеството и дизайнът ги превръщат в лидери на пазара. Jane държат изключително много на безопасността на децат и затова инвестират значими ресурси в създаването на безопасни и сигурни продукти. Дизайнът и технологията винаги са били ключови за Jane. Марката е световен лидер при използването на нови технологии и е една от водещите световни компании, които предлагат иновативен дизайн.

75

продукти

Je porte mon bebe

Je porte mon bebe

Je porte mon bebe е френска компания за бебешки слингове.

0

продукти

Joie

Joie

Joie е британска марка за детски колички и столчета. Всички продукти се изработват според най-високите стандарти за дизайн и безопасност. В резултат, всички продукти Joie правят живота с малки деца по-забавен.

15

продукти

Jovi

Jovi

70 години история в производството на игри вдъхновяващи въображението на нашите деца. Със своя богат опит и традиция Джови е лидер в световен мащаб с присъствие си в 88 държави. Фирмата предлага пълна гама пособия за рисуване, глина и пластелин за моделиране, открояващи се с много високо качество. Новата серия продукти за моделиране и оцветяване дават възможност на децата да изработят фигури и след това да ги оцветяват. Продуктите за моделиране са предпочитани поради високата им температурна устойчивост, лекота при почистване и запазване на гъвкавостта на продукта след многократна употреба. Държава: Испания.

0

продукти

K's Kids

K's Kids

Компанията K's Kids разработва играчки повече от 15 години и е носител на 75 международни награди. K's Kids не са просто играчки, а инструменти за развиване уменията на децата.

17

продукти

Karton P+P

28

продукти

Kathe Kruse

Kathe Kruse

Изработването на куклите Käthe Kruse започва преди повече от 100 години. В началото куклата е била изработена от подръчни материали, по-късно се превръща в ярък представител на новата парижка мода. Днес куклите са играчка и любимо занимание на млади и стари. Куклите са свързани особено с чувствата и емоциите – това са смисълът и целта им. Човек ги обиква, прегръща, грижи се за тях, държи ги близо до себе си.

18

продукти

Kiddimoto

Kiddimoto

Колела за баланс Kiddimoto – най-забавният и бърз начин детето Ви да се научи да кара велосипед без помощни колела. Колелата за баланс Kiddimoto са проектирани във Великобритания. Освен с впечатляващите си линии и забавни дизайнерски цветни решения, баланс байковете на Kiddimoto са нещо повече от колело без педали. Те представляват първото колело на Вашето дете! Колелата за балансиране, детските каски и ръкавици на Kiddimoto са отличавани с множество награди за детски играчки на изложения във Великобритания. Освен с отличителния си дизайн, баланс байковете на Kiddimoto са признати за успешни при развиване на двигателните умения и за отлична координация и баланс. Всички Kiddimoto баланс байкове отговарят на европейските стандарти и изискванията за сигурност и безопасност на детски играчки съгласно стандартите EN71 и маркировката CЕ.

34

продукти

Kiddy

Kiddy

Kiddy е един от най-известните производители на автомобилни седалки за деца в Германия с над 30 години опит в индустрията. Марката "Kiddy" в български превод "Малчуган", въплъщава традицията, иновациите и международен облик. В резултат на тази комбинация е налице фантастичен продукт, вълнуващи иновации в дизайна и присъствие в над четиридесет страни по света.

1

продукти

KidsKit

KidsKit

KidsKit е водещ производител на бебешки и детски продукти. Продуктите на фирмата се отличават с безкомпромисно качество и максимална сигурност. Те се произвеждат от качествени съвременни материали и с модерни технологии. Отговарят на всички стандарти за безопасност. Продуктите на KidsKit се продават по целия свят и са предпочитани от много потребители.

8

продукти

Kidsme

Kidsme

Kidsme е основана през 2007 г. в Хонг Конг и е специализирана в производството на продукти за хранене, играчки и грижа за устната хигиена на децата. В момента фирмата има клонове в Европа и Америка, както и дистрибуционни канали на почти всички континенти, в множество страни.

0

продукти

KinderKraft

KinderKraft

Kinderkraft е марка, разработена в Германия, специално проектирана за вашето дете. Kinderkraft е синоним на качество, точност и надеждност, събрано в уникален дизайн. Всички продукти отговарят на строгите стандарти, които са в сила в Европейския съюз. Марката съчетава високо качество на изключително атрактивна цена. "Най-важното е щастието на децата и тяхната сигурност" - това е мотото на фирмата.

25

продукти

Kod Kod Games

Kod Kod Games

Настолни и стратегически игри за малки и големи.

14

продукти

Lalaloopsy

Lalaloopsy

Добре дошли в магичния свят на куклите Lalaloopsy. Не сте чували за тях? О, веднага ще променим това. Слушайте. В самото начало, което изобщо не знаем в кое магично време е било, Lalaloopsy били парцалени кукли. Незнайно как и от кого, те били поръсени с вълшебен прашец, който ги съживил. Говори се, че този прах започнал да действа в същия миг, когато бил направен последния бод за ушиването на кукличките Лалалупси. Всяка една от тях била създадена различна – със собствен характер и отличителни черти. Своята индивидуалност те получили в дар от вълшебната фабрика на MGA Entertainment. Днес куклите Lalaloopsy вече не са парцалени, а пластмасови, и живеят в странен свят, където непрекъснато им се случват смешни, а понякога и доста нелепи неща. Кукленият им свят е населен с големи и Mini Lalaloopsy и техните сладки животинки. Обзаведен е с комплекти за игра и е украсен с всевъзможни аксесоари. С вашата любов и може би няколко бучки въображение, Lalaloopsy ще продължат да живеят вечно! „Тра-ла-ла, тра-ла-ла, с Лалалупси поиграй сега!“

0

продукти

Lamarque

Lamarque

Lamarque е френска компания занимаваща се с производството на електроуреди за дома.

0

продукти

Lanaform

Lanaform

Марка, призната на международния пазар в различни области. Lanaform® гради своя опит и добра репутация най-вече в сферата на здравето, красотата и грижата за тялото. С широката си гама продукти, успява да посрещне специфичните нужди на потребителите. Основана през 1975 г., Lanaform® не само се радва на огромен опит, но и ноу-хау, което я поставя сред европейските лидери в сферата на продуктите за дома, личната и здравословна грижа. Един от ключовите фактори за нейния успех са динамичната, гъвкава и изключително ефективна структура. Освен това стабилният растеж на компанията още от основаването й дава възможност да постигне присъствие в над 30 страни по света днес.

53

продукти

Lansinoh

Lansinoh

Марката Lansinoh е създадена преди повече от 25 години в САЩ. Произвежда прудукти, с които да помогне на майките да кърмят възможно най-дълго и безболезнено. Кърмата е най-полноценната храна за бебето. Майчиното мляко съдържа не само всички хранителни вещества, от които бебето се нуждае, но и антитела от майката, които го предпазват от болести. Кърмата има винаги подходящата температура и е напълно стерилна.

16

продукти

Lara

Lara

Lara Cosmetic е турска компания занимаваща се с производството на мокри кърпички, клечки за уши и други.

0

продукти

Larsen

Larsen

Норвежка компания основана през 1947 г. От 1975 се налага като самостоятелен производител на пъзели под марката Ларсен. В компанията работят 9 човека, спазвайки някой прости, но фундаментални правила: използвай твърд картон, съобразявай броя и трудността с възрастовите групи на децата; децата предпочитат лесни пъзели, които да редят много пъти; различните форми на пъзела развиват визуалната памет. Фирмата предлага над 300 различни пъзела на 18 различни езика. Вече има и продукти на български с образователна насоченост.

24

продукти

Lassig

0

продукти

Lavena

Lavena

Лавена е частна българска фирма с над 45 годишни традиции в областта на производството и търговията с етерични масла, козметика и течни билкови и сиропни разтвори. Продуктите на Лавена са познати в над 20 страни по света. Значимият човешки потенциал, прилагането на съвременни технологии и използването на модерно оборудване позволява предлагане на продукти с гарантирано постоянно качество, отговарящо на световните изисквания и стандарти. В различните области на производство на фирмата работят екипи от високо квалифицирани и мотивирани специалисти. Тяхната всеотдайност, съпричастност и лоялност са гаранция за успеха и бъдещото развитие на фирмата.

56

продукти

Lavera

Lavera

Немската фирма Lavera e сред най-добрите производители на козметика в света, използваща 100% натурални ефективни съставки. Продуктите и са предпочитани, тъй като покриват стандартите за високо качество и изискванията на потребителите.Основните причини да се доверите на тази невероятна козметика са: - гаранция за липса на животински съставки; - био растителни съставки, собствено производство на Lavera; - международен сертификат за качество; - осигурява UVA/UVB слънцезащита в съотношение 1:3, както препоръчва Европейската комисия.

0

продукти

LEGO

LEGO

Едни от най-успешните конструктори в света носят марката Lego. Тя е собственост на датския производител на детски играчки Lego Group и е най-популярния продукт на фирмата. Самата дума Lego е извлечена от датската фраза "leg godt", което в превод означава "Играй добре". Също така Lego би могло да се преведе и като "сглобявам" от латински език. Самите конструктори се състоят от ярко оцветени пластмасови части, сглобяващи и напасващи се помежду си, за да оформят някаква конструкция, която след това лесно може да бъде разглобена, а съставните части да се използват за градеж на нещо ново. Конструкторите с марка Lego са въведени на пазара на детски играчки в Европа през 40-те години на 20 век, но бързо си спечелват световна слава. А най-интересното е, че всички конструктори, произведени от 1963 година насам са напълно съвместими.

57

продукти

Leocrema

Leocrema

Leocrema е италианска компания, създадена преди повече от 60 години, която произвежда висококачествени и иновативни продукти, посветени на ежедневната грижа за красотата. Всички продукти са дерматологично тествани и с усъвършенствана формула, която съчетава нежност и толерантност към кожата и най-съвременни технологични постижения, осигуряващи оптимална ефективност, безопасност и комфорт при употреба.

0

продукти

Libero

Libero

Libero е швейцарска марка, която през 1955 година създава първата абсорбираща пелена. Материалът, който използват е пудра. През годините Libero подобряват качеството на продуктите си. Днес те са един от лидерите на пазара, като предлагат широка гама от бебешки памперси, мокри кърпички и други.

23

продукти

Lindam

Lindam

Създадена преди повече от 20 години, Lindam е водеща марка в производството на продукти за безопасност в Европа. Lindam е водещ доставчик на детски и бебешки стоки във Великобритания и предлага широка гама от решения за безопасност в световен мащаб. Мисията на компанията е да направи умни продукти, които помагат на родителите да хранят и да се грижат за децата си възможно най-безопасно. Продуктите на Lindam са проектирани за функционална употреба от бебета и родители и са произведени по стандарти, които помагат и гарантират че те са най-безопасните на пазара. Ангажираността на компанията за проектиране и разработване на продукти е призната с над 50 награди в индустрията.

29

продукти

LittleLife

LittleLife

LittleLife e водеща английска марка в производството на детски стоки.

35

продукти

Little Tikes

Little Tikes

Компанията Little Tikes е основана през 1970 г. Тя е мултинационален производител на иновативни продукти за деца. Най-голямата производствена база се намира в Хъдсън, Охайо, САЩ. Има и няколко по-малки производствени центрове в Европа и Азия.

10

продукти

Lovi

Lovi

Мисията на полската компания Lovi е развиването на идеята за активно родителство. Те помагат да се насърчи активното развитие на детето, както и да се разсеят общите митове, които могат да създават неоснователни страхове и притеснения сред младите родители и да им попречат да се насладят напълно на родителството през първите така важни години.

0

продукти

Lucky baby

1

продукти

Luvion

Luvion

Luvion е дизайнерска компания за детски стоки. Философия на фирмата е да произвежда висококачествени продукти за бебето, които отговарят на нуждите на младите родители. Всичко, което Luvion прави, е посветено на родителите и на техните бебета.

7

продукти

Maclaren

Maclaren

Всичко е започнало през далечната 1965 г., когато Оуен Макларън проектирал и патентовал Buggy прототип Baby - B-01. Марката е иновативна в използването на нови материали и обединява технологичния напредък и красивия дизайн.

33

продукти

Magic Nuudles

Magic Nuudles

Magic Nuudles® са продукти, които са направени от най-добрите естествени царевични пръчици в САЩ и са напълно натурални и безопасни,100% биоразградими, екологично чисти образователни играчки. Magic Nuudles® включва кубчета, пръчици и хартия и когато децата играят, се нуждаят само да докоснат нудълса до овлажнената гъба, за да направят края му лепкав, след което с лекота да го залепят за други нудълси, хартия, кожа, дрехи и дори огледални повърхности.Използвайки своето въображение, децата имат неограничена възможност да създават каквото си поискат. До известна степен Magic Nuudles® могат да заместят пластелина и дървените кубчета или напълно да ги заменят, поради своята безопасност и липса на всякакви вредни съставки. През последните години "Magic Nuudles® " се гордеят с добра репутация, висок интерес и широко приложение в занимателната програма на над 2000 детски градини в Северна Америка. През 2007г. Magic Nuudles® са отличени като най-добрите ръчни материали в Америка и Канада.

9

продукти

Magicook

Magicook

Компанията Magicook е основана през 1902 година в Хонг Конг. Тя се занимава се с производството на кухненски уреди.

0

продукти

Magniflex

Magniflex

Преди повече от 50 години Джулиано Магни създава своя първи матрак в малка стая в дома си в Прато, Италия. Днес Magniflex e водеща италианска марка, позната в цял свят и един от най-големите производители на матраци в Европа. Матраци Magniflex могат да бъдат намерени в над 60 страни, включително Япония, САЩ и Обединените Арабски Емирства. Тайната на успеха на Magniflex днес е същата, както и преди половин век и се крие в съчетаване на високотехнологични съвременни материали и италианско майсторство и дизайн за създаването на матрак с несравнимо качество, трайност и стил. Грижата за околната среда стои в основата на стратегията на растежа на Magniflex, като компанията допринася активно за опазването на природните ресурси на планетата чрез използването на екологично чисти материали и утвърждаването на практики, насърчаващи устойчивото производство.

6

продукти

Maltex

Maltex

Maltex е полска фирма която предлага продукти за хигиена вече повече от 20 г. Натрупаният опит, запазеното качество на продуктите през годините и вниманието към детайла са част от невероятния успех на фирмата. Това е и причината да се създаде специална серия продукти за хигиена за бебета и деца, която да предложи най-доброто. Maltex baby е продуктова линия, която се основава на специалисти с дългогодишен опит в акушерството, като по този начин се гарантира безопасност, правилно и целесъобразно използване на продуктите. Голяма част от продуктите за хигиена за деца на фирмата са наградени с международни сертификати за качество. Maltex baby, от продукти за хигиена могат да се превърнат в персонализирани творения, тъй като се предлагат в атрактивни цветове в комбинация с апликаций с харесвани от децата герои.

0

продукти

MAM

MAM

Смелата визия е първата стъпка към успеха на австрийските бебешки аксесоари МАМ. В началото на 1976 г. инженер Петер Рьориг съчетава уникален дизайн, оптимална функционалност и медицинско ноу-хау за неговата линия бебешки аксесоари. Заедно с екип от учени, педиатри и дизайнери, той създава първата залъгалка МАМ, установявайки нови стандарти за дизайн и функционалност. Днес продуктите на МАМ се продават в повече от 30 страни в целия свят. МАМ е пазарен лидер в сегмента на залъгалките в САЩ и много европейски пазари.

0

продукти

Mamas & Papas

Mamas & Papas

Mamas & Papas е английска марка, която залага на италианските корени на създателите си. Търсейки едновременно качество и стил, те решават да създадат своя първи бутик в западен Йоркшир. За близо 30 години марката се разраства с 50 магазина в Англия и още много други по цял свят.

0

продукти

Marcelin

Marcelin

Марката Marcelin е представител на пазара на буйки и чорапки за непроходили бебета. Те са изработени от изключително качествени материали и разполагат с широка гама модерни модели.

35

продукти

Marko

Marko

Marko е полска компания основана през 1991 г., която е специализирана в производството на оригинални занимателни играчки, стимулиращи развитието на децата.

0

продукти

Mattel

Mattel

Mattel е американска компания основана през 1945 г. Тя е най-голямата по приходи компания за играчки в света. Произвежда продуктите с марки Fisher Price, Barbie, Hot Wheels and Matchbox toys, Masters of the Universe, American Girl, а от началото на 1980 година включително и конзоли за видео игри. С играчките на Mattel е преминало детството на поколения малчугани по целия свят.

14

продукти

Maxi Cosi

Maxi Cosi

Maxi Cosi е търговска марка на фирма Dorel Холандия, която е бързо разрастваща се международна фирма, станала известна с първата бебешка седалка за кола в Европа MAXI-COSI. От 25 години създават най-безопасните, практични и удобни продукти. Много от тях са отличени от независими организации на потребителите, както и от специалисти в бранша. Maxi-Cosi продукти се препоръчват както от доволни крайни потребители, така и в интернет форуми.

46

продукти

MB

MB

Марката MB е добре позната на полския пазар, а напоследък и на българския. Тя е специализирана в производството на текстилни детски обувки с високо качество. Производствения процес е подложен на постоянен контрол на качеството.

0

продукти

Mebby

Mebby

Италианската фирма Medel започва живота си в Парма през 1966 година. Марката Mebby бързо се налага на пазара. През 2010 г. група Medel отваря две нови дъщерни дружества: Medel Великобритания в Оксфорд, Англия и Medel HK в Хонг Конг, което е пряк резултат от желанието на компанията да повиши своя профил в два от ключовите пазари в света.

27

продукти

Mebel-Gen

Mebel-Gen

Мебел-Джен АД е с 60-годишен опит в дървообработването и с 10-годишен опит в производството на детски мебели. Детските колекции са добре познати в САЩ, Канада и Великобритания.

0

продукти

Medela

Medela

Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега, 50 години по-късно, Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

18

продукти

Medisana

Medisana

Немската марка Medisana се стреми да предложи интелигентни решения за анализ и поддръжка на здравето, красотата и грижата за тялото. Идеята за здравето и красотата присъства във всички области на компанията. Продуктите са произведени по най-високите стандарти за качество, гарантирани от щателен процес за контрол.

20

продукти

Mega Brands

Mega Brands

Мега брандс е канадска компания, производител на водещи световни марки детски играчки - конструктори, игри, пъзели, включително и пособия за училище. Компанията се ползва с доверие от страна на родителите по света, тъй като Mega Brands създава играчки, които развиват креативността и творческото мислене в децата и игри, които насърчават участието на цялото семейство.

0

продукти

Mic-o-Mic

Mic-o-Mic

За да се осигурят дълготрайни, висококачествени продукти с марката Mic-o-Mic, производителят Schäfer Toy Company GmbH използва най-добрите материали от водещи немски доставчици (напр. BASF) в производството. Играчките не съдържат тежки метали или фталати и отговарят на всички международни стандарти.

0

продукти

Micralite

Micralite

През 1999 г. Micralite Великобритания произвеждат първият си прототип с уникална патентована система за сгъване, който развиват и усъвършенстват вече над десетилетие. Днес, Micralite правят едни от най-леките и гъвкави колички на пазара.

4

продукти

Mima

Mima

Марката Mima е основана от Yolanda и Davy, които искали да създадат нови продукти за бебета. Те искали техните идеи да помогнат на бъдещите родители да направят отглеждането на своите деца по-лесно. Реализацията дошла с проектиране на две детски колички: Xari и Cobi. През 2009 година Mima печели наградата за иновации на фестивала Kind & Jugend в Кьолн.

4

продукти

Mighty Beanz

Mighty Beanz

Mighty Beanz е марка на австралийската фирма Moose, която е специализирана в изработката на детски игри и играчки.

0

продукти

Milupa

Milupa

Вече 80 години Milupa се грижи за здравословното и качествено хранене на бебето и малкото дете.

17

продукти

Minoti

0

продукти

Mochtoys

Mochtoys

Компанията Mochtoys е един от водещите производители на пластмасови играчки в Европа. Тя е основана през 1993 г. и в момента разполага с две модерни фабрики и складове, в които работят 150 души. От самото начало компанията е със седалище в Otwock близо до Варшава (Полша).

73

продукти

Moni

Moni

Moni е търговска марка и e повече от 10 г. на българския пазар. Има богат асортимент от качествени и съобразени със съвременните изисквания на Европейския пазар продукти. Предлага детски стоки: детски колички, проходилки, столчета за хранене, столчета за кола, детски кошари и легла, люлки, триколки и др.

194

продукти

Molfix

Molfix

Хайат България Кемикъл ООД е производител на перилни и почистващи препарати с марки Test, Bingo, Bingosil, Bingon, Has, бебешки пелени Molfix и дамски превръзки Molped. Всички продукти се отличават с високо качество, резултат от използваните качествени суровини, модерни производствени технологии и от от непрекъснатия контрол на всеки етап от производството. Продуктите на Hayat Holding се изнасят в над петдесет страни по света, сред които Чехия, Полша, Великобритания, Унгария, Русия, Украйна, Молдова, Гърция, Египет, Израел и др.

6

продукти

Mondo

Mondo

Mondo е италианска компания създадена през 1948 г. Играта дава възможност на децата да изразят себе си и да развият таланта си по креативен начин, да научат за стойността на работата в екип, да общуват и да си сътрудничат с други хора. Зад нашата работа стои едно усмихнатото лице на човешко същество, желание да преначертае това, което ние приемаме за даденост и да го превърне в нещо неочаквано.

0

продукти

Moneta

Moneta

Базирайки се на дългогодишен опит и познания в областта на обувките и обувните изделия, ние предлагаме висококачествени обувки, обувни аксесоари, стелки и козметика за обувки. Целим да постигнем най-доброто обслужване - предлагайки актуални артикули на конкурентни цени, с модерен дизайн, отлично качество и бързи доставки. Всички артикули са произведени от дълготрайни и сертифицирани материали.

0

продукти

Mother Love

Mother Love

Mother Love е турска марка, занимаваща се с производството на бебешки дрехи.

0

продукти

Motorola

Motorola

Motorola е американска интернационална комуникационна компания, основана в Шаумбург, щата Илинойс - предградие на Чикаго. На 4 януари 2011 г. компанията се разделя на две независими части: Motorola Mobility, която се занимава с производството на мобилни телефони, смартфони, таблети (предимно за частните потребители) и Motorola Solutions за производство на продукти, използвани предимно от индустрията, в публичния сектор, големите фирми и корпорации, напр. мрежови системи и устройства, радиотехника.

8

продукти

Moxie Girlz

Moxie Girlz

Всяко момиче има сили да направи нещо невероятно. Всичко е възможно, ако останем верни на себе си и никога не се отказваме от мечтите си! Какво е Moxie? Позитивно отношение и доверие. Енергия във всичко, което правите. Moxie Girlz са кукли пълни с енергия и самочувствие. Те са уникални, ярки, добре възпитани и стилни. Moxie Girlz могат да направят всичко!

0

продукти

Munchkin

Munchkin

Munchkin е основана от Steven Dunn през 1991 г. Компанията разработва интелигентни и иновативни продукти, които са наслада за родители и деца.

40

продукти

Mustela

Mustela

Mustela ® предлага ефективни, лесни за употреба продукти с най-високо качество, предназначени за задоволяване на специфичните потребности на новородени, бебета, деца, бременни и нови майки. Mustela е водеща козметична марка на европейския фармацевтичен пазар за бебешки продукти. Във Франция, продуктите Mustela са в 90% от всички аптеки и се използва в повече от 50% от родилните отделения. Днес Mustela се продава в около четиридесет страни.

36

продукти

Naeev

Naeev

Naeev е холандска фирма за детски продукти.

0

продукти

Nannys

Nannys

Компанията Linette Hellas SA се занимава с производството на памперси Nannys от 1986 г. Офисите и фабриките на фирмата се намират в промишлената зона на гр. Тива, на площ от 20 000 кв. м. Целта на компанията е да създава и предлага продукти за бебето, без никакъв компромис по отношение на качеството, гарантирано от непрекъснатия мониторинг на всеки етап от производството - от материалите до крайния продукт.

6

продукти

Nano

Nano

Nano е търговска марка и e повече от 10 години на българския пазар. Има богат асортимент от качествени и съобразени със съвременните изисквания на Европейския пазар продукти. Предлага детски стоки: детски колички, проходилки, столчета за хранене, столчета за кола, детски кошари и легла, люлки, триколки и др.

0

продукти

Natalia

Natalia

Продуктите на Natalia създават пълна хармония между духа и тялото, обединявайки предимствата на масажа и аромотерапията. Те ще Ви помогнат да се отдадете на пълна релаксация и наслада по време на бременността и след раждането, както и да поддържате кожата си красива и здрава. Бебешката козметика на Natalia съдържа най-чисти и качествени Био съставки, които защитават и подхранват нежната бебешка кожа без да предизвикват дразнене и алергии. Продуктите са ръчно изработени в екологично чистия район Девън, Англия и не съдържат парабени, оцветители, животински суровини и изкуствени аромати.

0

продукти

Natracare

Natracare

Natracare е създадена от Susie Hewson през 1989 г. в Англия и днес нейните продукти са натуралния избор на милиони съвременни жени от повече от 45 държави в целия свят, мислещи за своето здраве и за околната среда. Natracare разработват натурални дамски превръзки и сертифицирани 100% органични тампони. Продукти на Natracare са сертифицирани от Soil Association (една от най-престижните и стриктни сертифициращи организации в света), а компанията като цяло е органично сертифицирана, както и е носител на екологични награди от Nordic Swan и LOHAS.

0

продукти

Nazo

Nazo

Nazo е полски производител на висококачествени изделия от текстил. Обувките са с много лека дишаща подметка, красиви десени с бродерия и цветни подплати.

5

продукти

Neo Nato

Neo Nato

В края на 1990 г., Neo Nato започна една непосредствена революция в сектора на бебешките продукти. Необичайната визия на компанията, въвеждаща продукти от висшата детска мода, лесно се запечатват в съзнанието на целия свят. Продуктите се предлагат в различни модели, цветове и дизайн, за да се създаде пълен набор от изключително качество и стил. Само за няколко години, Neo Nato значително въздейства на световния пазар, благодарение на качеството на произведените в Италия продукти. По този начин, Neo Nato е изградила един свят на модерни, петзвездни, луксозни продукти, които са винаги в крак с модата.

1

продукти

Nivea

Nivea

Като една от водещите международни компании в грижата за кожата и красотата, Nivea е близо до своите потребители, предлагайки им атрактивни и иновационни продукти. Ръководи бизнес с грижа към природните ресурси и с отговорно социално и екологично поведение. Действията се определят не само от икономическия успех на компанията, но и от активната й политика за опазване на околната среда и безобасност на труда, както и от отговорността към обществото.

18

продукти

Noriel

Noriel

Фирмата е основана 1993 година в Румъния. Тяхната мисия е да имате най-красивите играчки на най-добрата цена. Специализирана в производството на играчки в Румъния, Noriel има магазини, отворени в Букурещ и другите по-големи градове. В тях ще намерите всички техни играчки, които децата обичат и които ги стимулират да играят всеки ден!

13

продукти

Nuby

Nuby

От 1970 година Luv’n care се е отдала на мисията да създаде висококачествени и иновативни продукти. Днес Нуби предлага широка гама от системи за хранене, чесалки, залъгалки и медицински продукти. Нуби набляга не само на пълната гама, но и на сигурността, удобството, достъпността и разбира се добрия външен вид. Ето защо потребителите могат да се чувстват сигурни, знаейки, че те са направили най-добрия избор за своето бебе и че продуктите, които са избрали отговарят на най-високите стандарти за сигурност. Продуктите им са разпространени в над 125 държави по света. Продуктите на Нуби са горещо препоръчани от д-р Бодуин Люклерк – Медицински университет, Маями.

158

продукти

Nuk

Nuk

В продължение на повече от 50 години компанията NUK е разработила най-качествените бебешки продукти, които са иновативни и научно доказани в подкрепа на безопасността и здравословното развитие на децата. Подкрепена от специален екип от експерти, продуктите са проектирани да съчетават науката със стилът и същевременно да се запази най-високо качество. Продуктите им не само отговарят на международните стандарти за безопасност, те ги превъзхождат.

205

продукти

Nutricia

Nutricia

Nutricia работи в услуга на пациента, чрез развитие и осъществяване на специализирано медицинско хранене за различни заболявания и състояния. Като пионери на лечебното хранене в Европа, Nutricia бързо разпространява продуктите си навсякъде по света. Nutricia развива широко и уникално портфолио от продукти за различни пациенти и търси решения, където хранителната подкрепа ще повлияе клиничните резултати. В сътрудничество с лекари и медицински специалисти се подобрява качеството и продължителността на живота чрез ускоряване на въстановяването и независимостта на пациента.

0

продукти

Nutridar Prima

Nutridar Prima

В Nutridar знаят, че като майка, взимането на решения относно храненето са важни за осигуряване на бъдещето на бебето. С любов и отговорност, те непрекъснато се стремят да осигурят възможно най-доброто хранене и грижи за детето по време на всички стадии на развитие. Prima ви предоставя широка гама от висококачествени продукти за бебето, включително специални млека за кърмачета и богат избор от вкусни и хранителни зърнени култури.

0

продукти

Nuvita

Nuvita

Марката Nuvita е вдъхновена от съвременните майки, татковци и техните деца, за да създаде полезни продукти и да подобри здравето и качеството на живот на новите семейства. Nuvita е отправна точка за всички майки, които искат да подобрят качеството на живот на тях и техните бебета от бременността до 3-годишна възраст на детето, чрез използването на продукти, предназначени специално за нуждите в този период.

30

продукти

Oasis

Oasis

Оазис е английска марка, наложена на пазара с комплектите си за деца, които се оцветяват по зададена схема. Основните образи, които се използват са животни или анимационни герои, което спомага за развитие на творческото въображение на детето. Комплектите са съобразени с различните детски възрасти и включват в себе си всичко необходимо за рисуване. Другият топ продукт на фирмата са гравюрите на сребърна и медна основа, които са за по-големи деца, дори и възрастни. В комплектите има мостри, предназначени за упражнение преди започване на гравюрата. Най-голямото удоволствие е крайния резултат, който може да се сравни с малък шедьовър.

8

продукти

OKBaby

OKBaby

Милиони родители по света имат доверие на марката OKBaby, тъй като предлагат полезни и практични решения, свързани с грижите за бебетата, повече от 30 години. Фирмата непрекъснато се стреми да създава и развива нови иновативни продукти. Продуктите се произвеждат само в Италия, като качеството е гарантирано.

49

продукти

Opto Cuclo

Opto Cuclo

Opto TM е новаторска пълноразмерна възглавница, разработена със съдействието на водещи педиатри и детски ортопеди за деца на възраст между 9 месеца и 4 годинки. Opto TM отговаря на международните стандарти за безопасност на продуктите за отглеждане на деца и е оптимизирана за размерите на детското креватче, така че да запълва удобно цялата му ширина.

1

продукти

Ordesa

Ordesa

Испанската фирма Grupo Ordesa е създадена преди повече от 65 години като специалист в бебешка храна и в момента е популярна по целия свят.

0

продукти

Osann

Osann

Немската марка Osann е една от водещите европейски фирми за бебешки и детски стоки, включително автомобилни седалки, които са едни от най-сигурните в класа си. Бебешките и детски продукти Osann следват растежа на детето ви и се променят според индивидуалните му нужди, така че да съчетаят в себе си стилен дизайн и изключителна функционалност. Продуктите са известни в цяла Европа и са символ на високо качество на достъпни цени.

11

продукти

Ovko

Ovko

Историята на Ovko датира от 1975 г., когато е създадена първата фабрика за преработка на плодове и зеленчуци в Nové Zámky. Бебешките храни Ovko са смес от традиция и иновация в производствения процес, в комбинация с екологичните качества на продуктите. Те се препоръчват горещо от майки и от педиатри.

68

продукти

Panolini

0

продукти

Pampers

Pampers

Виктор Милс е американски инженер-химик, който по време на работата си за Procter & Gamble, революционизира грижата за деца с изобретяването на пелена за еднократна употреба. Той започва работа по продукта през 1950 година, използвайки своите внуци като обект за изпитанията. Днес Pampers вече създават пелени, които дишат, специално предназначени за всички етапи от развитието на бебетата, за да отговорят на нуждите, които мъничетата имат, докато растат: New Baby, Active Baby и Let's Go.

41

продукти

Panasonic

Panasonic

Panasonic Corporation Energy Company е най-големия производител на батерии в света и е част от една от водещите компании в сферата на електрониката и електрическите продукти. Panasonic Corporation Energy Company е създадена през 1931 г. и днес батериите с марка Panasonic се продават в над 30 страни в цяла Европа. Заводите в Белгия и Полша произвеждат над 1 милиард батерии годишно.

0

продукти

Patio

Patio

Компанията е сред популярните полски снабдители на книжарниците, като стоките ѝ включват широка гама ученически аксесоари, творчески комплекти, които се отличават с първокласно качество.

24

продукти

Pavloderm

0

продукти

Pers

Pers

Pers е основана от Хорхе Тейо Айага през 2003 година. Компанията е със седалище в Лима, Перу и Калифорния, САЩ. Ангажира се да използва най-новите постижения на технологиите за създаване на уникално и вдъхновяващо развлечение от най-високо ниво. Pers Entertainment създава книги, приложения и играчки за деца от всички възрасти. Създадените от тях "Pookie and Tushka" и "Blobbies" серии играчки са спечелили десетки международни награди.

0

продукти

Peg Perego

Peg Perego

Италианската компания Peg Perego е основана през 1949 г. от Джузепе Перего, за да внесе революция на тогавашния ограничен пазар. При проектирането и изработването на вагони и колички са били използвани гумирани тъкани, вместо плетена ракита и ламарина, които често сa ползвани за изработването на детски продукти. Вниманието към пазарните промени и предвидливостта са двете неща, изградили успешно компанията през годините. Днес тя е известна по цял свят със своите идеи в областта на детските продукти, които винаги са с най-високо качество и спазват всички наложени международни норми. При проектирането и създаването на своите продукти, Peg Perego се отнася с голяма прецизност като набляга на стилния и елегантен дизайн и безопасността. Начинът на производство е подпомогнат от научни изследвания и експерименти, продуктивна строгост и техническо творчество, отговарящи на нуждите на клиента по отношение на услугите и безопасността.

52

продукти

Phil & Teds

Phil & Teds

Phil & Teds е компания създадена в Нова Зеландия и се предлага в над 45 страни по света. Целта на фирмата е да изгради голяма и стабилна компания на пазара за детски стоки, като търси изключителния принос на своите първокласни кадри.

35

продукти

Pilsan

Pilsan

Pilsan e фирма създадена в Турция през 1940 г. като започва с производството на оловни войници. Днес фирмата предлага богат асортимент от детски играчки. Pilsan предлага своите продукти в 57 страни по целия свят.

103

продукти

Plasmon

Plasmon

Plasmon е създадена през 1902 година в Милано, Италия по инициатива на д-р Чезаре Скоти под името "Италианско обединение Plasmon". През същата година започва и вносът и търговията на храни Plasmon. Тези храни се използват и за производство на известните бишкоти, каши и продукти от какао Plasmon. По време на Втората Световна война фабриката на Plasmon в Милано е разрушена и производството се изнася временно във външни фабрики. За да се задоволи растящата нужда на пазара през следвоенния период, Plasmon създава първата автоматична линия за производство на бишкоти. Така екип от 7 жени произвежда на ден общо 5500 кутии бишкоти. През 1963 година Plasmon става част от групата на Heinz, а десет години по-късно предлагат за първи път широка гама готови супи, с които да се разнообрази дневното меню на децата. През деветдесетте години на пазара излиза мляко за пиене, подходящо за деца от 1 до 3 години. Plasmon се гордее с повече от 100 годишно успешно присъствие на пазара за детски храни, като през това време ентусиазмът за работа и грижа за нашите деца е нестихващ, а храните, които се произвеждат са здравословни, полезни и най-важното - харесвани от най-малките.

40

продукти

Playgro

Playgro

Марката Playgro е създадена през 1992 г. в Австралия. Тя е синоним на качество. Playgro е развиваща се марка с най-голямо доверие за Вашето бебе. Мисията им винаги е била да създават иновативни продукти, проектирани да отговарят на развиващите се нужди на Вашето дете.

38

продукти

Playmates toys

Playmates toys

Playmates toys имат 40-годишна история на пазара с детски играчки. Техните офиси се намират в Хонг Конг, Китай и САЩ, а продуктите им достигат до повече от 80 страни по цял свят.

0

продукти

Playmobil

Playmobil

Playmobil е основана в Германия преди повече от 35 години. Има фабрики в Испания, Германия и Малта. Марката е една от най-популярните производители на конструктори, които са обединени в тематични серии - град, ферма, полиция, пожарна, отдих, приключения, пространство, замъци, пирати, модерна къща, вила за отдих и други. В Германия, Playmobil е въпрос на национална гордост, защото тези играчки отдавна са преминали границите на родината си и са се превърнали в задължителна част от асортимента на магазините за играчки в Европа, Америка и други континенти. Поради интересните теми, както и уникалните детайли, тези играчки стимулират децата да играят, да развиват двигателните си умения и въображение.

25

продукти

Playtex

Playtex

С неповторимите си продукти, марката печели доверие като предлага продукти за здравословно хранене за децата и удобство и комфорт за техните родители. Производството на всеки продукт се предхожда от внимателно проучване и многобройни изследвания. Перфектните резултати са плод на съвместните усилия на педиатри, технолози, дизайнери, родители и деца. Ръководени от всеотдайната ни любов и грижи, нека изберем най - доброто за нашите деца.

9

продукти

Prince Lionheart

Prince Lionheart

Prince Lionheart е семейна фирма, която стартира през 1973 г. Фирмата започва с производството на ръчно изработени люлеещи се коне. Компанията се базира на три основни принципа: качество, иновации и отлично обслужване.

57

продукти

Proxima Video

Proxima Video

Фирма “Проксима видео” е създадена в началото на 1999 година като наследник на една от водещите фирми в областта на видео- и телевизионното разпространение от началото на 90-те години – „Проксима Ентъртейнмънт” и бързо заема и затвърждава челните си позиции в тази сфера на територията на Р. България.

45

продукти

Pufies

Pufies

Pufies знаят, че с появата на малкото бебче вече светът е различен! Първата усмивка, първата думичка, допирът на малките пръстчета и погледът, изпълнен с любопитство. Знаем колко сте щастливи в момента, а и щастието ви ще расте с всеки изминал ден. Може би най-сладкото на този свят е, че никой не надраства нуждата да бъде обичан. А грижата за безгрижното порастване на вашето бебче, вече може да споделите с Pufies. Защото Pufies са пелени, създадени от висококачествени материали, за да отговарят и надхвърлят изискванията на грижовните майки!

31

продукти

Puky

Puky

Puky е германска марка, занимаваща се с производството на детски превозни средства - триколки, тротинетки, велосипеди, колела без педали, картове и др. повече от 60 години. Изделията на Пуки се отличават с високо качество на конструкцията си и иновативните решения в дизайна. В процеса на производство се използват висококачествени материали и компоненти, а праховото боядисване им гарантира дълъг период на използване. Качественият контрол на продукцията се извършва чрез постоянно преминавани тестове. Puky е производител на продукти, които се харесват от децата и са абсолютно надеждни и сигурни.

27

продукти

Pulse Performance Products

Pulse Performance Products

Pulse Performance Products ™ (PPP) е основана през 2007 г. в Калифорния САЩ, с изпълнение на първият си скутер Kick 'N Go ™. Оттогава продължават да изобретяват и да развиват уникални и иновативни продукти. В допълнение , PPP налага революционни тенденции при производството на скутери, като Composite Deck Traction ( CDT ) Комбинирано Грапаво Покритие, съчетано със съвременна графика в отливката. PPP се гордеят с изпъл- нение , проектиране, тестване и предоставяне на най-епичните скутери на планетата, тъй като “това е, което правим най-добре!”

5

продукти

Quercetti

Quercetti

Компанията Quercetti е създадена в Италия през 50-те години на 20-ти век и от тогава е символ на креативност, класа и качество в областта на занимателните играчки. Всички продукти на фирмата се произвеждат в Италия и се радват на огромна популярност както на Стария контитент, така и по целия свят.

0

продукти

Quinny

Quinny

Quinny е търговска марка на фирма Dorel Холандия. От години Quinny разработват продуктите си, движени от идеята "Следвайте пътя си". Уникални идеи, характеристики и материи са съчетани в едно, за да направят продуктите възможно най-добри

15

продукти

Ravensburger

Ravensburger

Ravensburger е немска компания основана през 1883 г. Тя е водещ доставчик на игри, пъзели и играчки в Европа и водещ доставчик на детски книги в Германия. Синият триъгълник е една от най-известните търговски марки в Германия.

94

продукти

Razor

Razor

Американската фирма Razor USA, проектира и произвежда играчки, задвижвани с батерии или човешка сила. Компанията е основана през 2000 г. в Калифорния, от Карлтън Келвин и JD Corporation. Razor притежава марките „RipStik“, „Sole Skate“, „Pocket Pros“, както и новите, създадени през 2012 г. „Vapor“ и „Pony Royale“. През 2000 г. първият оригинален скутер на Razor стартира убедително с 5 милиона продадени бройки само за 6 месеца.

0

продукти

Ready Group

Ready Group

"Ready Group" D.O.O. е сръбска компания създадена през 1991 г. Основната дейност на фирмата е производство на детски дрехи.

0

продукти

Recaro

Recaro

Основите на настоящата компанията са поставени през 1963 г. Първата Recaro спортна седалка е представена през 1965 г. и компанията бързо става призната марка в моторните състезания. През 1969 г. Recaro се присъединява към компанията Keiper. И днес Recaro работи със седалище в Киркхайм като независим член в международно активната Keiper Recaro Group, с общо 16 местоположения. От тясното и все по-интензивно сътрудничество с университети и специализирани лекари, Recaro е събрала запас от знания и опит, които правят компанията наистина уникална в световен мащаб.

0

продукти

Reer

Reer

От 1962 г. фирма Reer е водещ производител на уреди и аксесоари за бебета и малки деца и предлага всичко необходимо за сигурността, храненето, грижата и пътуването на Вашето съкровище. Богатата гама на Reer включва иновативни продукти с превъзходно немско качество, надеждност и функционалност. Всички продукти са тествани от водещи немски лаборатории за съответствие с европейските норми и стандарти, а голяма част от продуктите са получили високи оценки при специализирани продуктови тестове.

111

продукти

Romeybaby

Romeybaby

Фирмата Romeybaby е специализирана в производство на бебешки колички и аксесоари към тях. При разработването и производството на продукти с марката Romeybaby се използват висококачествени продукти и усъвършенствани техники за производство. Днес, благодарение на професионалните услуги и продукти на фирмата, тя е установила добри отношения с нейните клиенти.

0

продукти

Rotho

Rotho

Повече от 10 години марката Rotho Babydesign произвежда иновативни продукти с високо качество. Материалите, които са използвани за създаването на продуктите са базирани на биологични полимери, състоящи се от до 95% естествени суровини, които са 100% биоразградими. Серия вани Rotho Babydesign Style, произведени в Швейцария с германски дизайн.

15

продукти

Roxyma Dream

Roxyma Dream

Rоxyma Dream е създадена през 2007 г. За кратко време печели доверието на клиентите и се налага на българския пазар като спално бельо от висок клас с гаранция за лукс и качество. Съвременните машини, използваните безвредни тъкани и висококвалифицираният екип са в основата на произвежданите продукти за здравословен и пълноценен начин на почивка. Правата за производство на спално бельо с тик-так технология са запазени от Roxyma Dream. Фирмата притежава свидетелство № 1356 / 09.01.2011 г. от Патентно ведомство.

38

продукти

Runners

Runners

RUNNERS® е търговска марка за спортни обувки, облекла и аксесоари. Регистрирана е в България през 1999 г., а по-късно и в 32 европейски страни. Фирмата счита за свой ангажимент и отговорност да предлага на клиентите си най-актуалните и качествени продукти на най-достъпни за българския потребител цени. Ние познаваме, удовлетворяваме и винаги се стремим да надхвърляме потребителските нужди и очаквания на своите клиенти.

0

продукти

Safety 1st

Safety 1st

В продължение на повече от 25 години, Dorel Juvenile Group е посветена да помага за един по-сигурен свят за децата. Марката се появява на младежкия пазар през 1984 г. с класическия и международно признат "Baby on board" знак. Трайният успех се дължи на непоколебимата ангажираност към безопасността, иновациите и стойността. Това е, което родителите търсят в Safety 1st.

15

продукти

Sano

Sano

Sano-Bruno’s Enterprises Ltd. е водещ израелски производител на почистващи препарати и такива за грижа за дома. Компанията предлага голям асортимент от решения за почистване, както за дома, така и в индустриалния сектор. Сано държи много на иновациите, качеството, добрата цена и влиянието върху околната среда. Сано е лидер на пазара за стотици продукти като тоалетни принадлежности, пелени и хартиени продукти, препарати за почистване, продукти за освежаване на въздуха, пестициди и препарати против насекоми.

13

продукти

Sanosan

Sanosan

Силата на природата винаги е била вдъхновение за разработването на продуктите Sanosan. Те са специално разработени, за да се погрижат за нуждите на чувствителната детска кожа и по този начин ефективно да поддържат здравословното й развитие. Всички продукти съдържат само активни вещества, които са специално подбрани, за да се погрижат за нуждите на нежната бебешка кожа. Не съдържат багрила.

0

продукти

Sassy

Sassy

Фирмата е създадена през 1982 г. в САЩ. През 1996 г. стартира производството на играчки с уникален дизайн, ярки цветове и високо качество.

45

продукти

School Zone

1

продукти

Semana

Semana

Semana е фирма-производител на омекотители.

0

продукти

Semper

Semper

Фирмата Семпер - Швеция е основана през 1939 г. Със стартирането си тя е в тясно сътрудничество с детски лекари, изследователи, технолози на хранителната промишленост и диетолози. Днес Семпер е признат лидер в производството на детски храни в Швеция и Скандинавските страни. Фирмата предлага над 90 вида бебешки и детски храни - от новородени до над 3 годишна възраст. Името Семпер се е превърнало в синоним на качество и безопасност. Продукцията им се произвежда от суровини и продукти, преминали щателен контрол в лабораториите на фирмата.

46

продукти

SES Creative

SES Creative

SES е холандска специализирана фирма за творчески играчки с повече от 40 години опит. Всяка година, този опит се ползва от повече от 14 милиона потребители в 70 страни. Продуктите на SES са разработени, за да осигурят удоволствие на децата при създаване на нещо интересно за тях. Те развиват креативното мислене и сръчността им.

62

продукти

Seventh generation

Seventh generation

Seventh generation е американска компания, която произвежда екологични, биоразградими или био сертифицирани бебешки хигиенни и козметични продукти и продукти за домакинството. Те са натурални и напълно безопасни, с минимално въздействие върху околната среда. Името Seventh generation или Седмо поколение е избрано, за да отрази вярвания на марката по отношение на въздействието на техните продукти върху хората и околната среда. При разработването на всеки продукт, компанията обмисля и изследва как всеки отделен елемент ще повлияе на хората и земята не само днес, но и седем поколения напред. Това означава, че пресмята влиянието на всичко - от това колко добре опаковката им ще са разгради по естествен път (биоразградими), през съставките и влиянието им върху човека, до начина, по който техните производствени процеси ще се отразят на качеството на въздуха, водата и почвата в следващите години.

15

продукти

Sevi

Sevi

Sevi е най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Основана е в далечната 1831 г. в Италия. Стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите играчки, са ключът към успеха, който спомага за популярността в цял свят на играчките с марката Sevi.

0

продукти

Sevi Baby

Sevi Baby

Sevi baby е турска компания създадена през 1991 г. и е вече наложена марка на европейския пазар. В основата на успеха са ценностите, заложени в политиката на фирмата - качество и иновации. За да усъвършенства непрекъснато асортимента и да отговори на потребностите на клиентите компанията отделя специално внимание и инвестиции за производство на иновативни продукти. Продуктите на Sevi baby не съдържат канцерогенни бои и материали. Всеки продукт се изпраща в лаборатория в Германия за изследване по стандарта OEKO-TEX® Standard 100. Характерно е, че при производството не се използват материали, които могат да причинят възпаления като например никел в циповете и тик-так копчетата. Продуктите на Sevi baby не се разтягат при пране, тъй като се използват специални платове. Екологичните и качествени бои,използвани за производството също се отчитат като предимство, тъй като поради тази причина продуктите не побеляват от слънце и при пране.

0

продукти

Shooshoos

Shooshoos

Shooshoos е създадена през 1996 г. в Южна Африка и се занимава с производството на бебешки обувки.

6

продукти

Silverlit

Silverlit

В продължение на повече от 30 години, Silverlit е създала страхотни играчки за деца по целия свят - играчки, които са забавни, иновативни и безопасни. Компанията е първия производител на играчки в Азия. Седалището е в Хонг Конг, с общ брой от над 5000 служители в повече от 16 офиса по света. Продуктов дизайн, екипировка, инженеринг и производство, намиращи се в 70000 кв.м. фабрика в Хогуан, Китай. През 1994 г. играчките са отличени с ISO сертификат за пълно съответствие с международните стандарти.

0

продукти

Simply Gentle Organic

Simply Gentle Organic

Продуктите от био памук Simply Gentle Organic се произвеждат от компанията Macdonald and Taylor, основана във Великобритания още през 1930 г. През 2000 г. Macdonald and Taylor става първият в света производител на памук, получил одобрение от Soil Association за производство на сертифицирани био продукти. През 2001 г. става и първата компания в Англия със сертификат SA8000.

1

продукти

Singer

Singer

През 1851 г. Исак Сингер учредява фирма Singer – за производство и продажба на шевни машини. С времето дейността им се разраства, а през 1890 г. заемат 80 % от продажбите на шевни машини в цял свят! Постепенно Singer започва да се преструктурира и през 2003 г. реорганизира своята дейност, навлизайки силно в производството на домакински електроуреди – бяла техника.

21

продукти

Skin Blossom

Skin Blossom

Skin Blossom е компания за козметични био продукти от Великобритания. Произвежда безопасни, достъпни и високо ефективни продукти за грижа за кожата, защото всеки има право на здрава и красива кожа. Skin Blossom е специално създадена и съдържа органични и щадящи кожата съставки. Всички продукти са био сертифицирани от Soil Association и така дава пълна и истинска гаранция за безопасността на продуктите. Не съдържа животински съставки. Всички продукти са Веган и са регистрирани във Vegan Society.

13

продукти

Skip Hop

Skip Hop

Първоначално марката Skip Hop става известна в САЩ със своите чанти за разходка, които се носят от много холивудски звезди и известни личности. Днес Skip Hop е глобален бранд, известен в цял свят със своята иновативност, великолепен дизайн и широк асортимент от висококачествени детски играчки, аксесоари за хранене, разходка и баня. Продуктите на Skip Hop не само надхвърлят всички приложими за категорията физико-механични стандарти за безопасност, но и не съдържат вредни химикали и минерали, такива като BPA, олово и фталати.

30

продукти

Slingers

Slingers

Слингърс e игра за бързина, сръчност и точност.

4

продукти

Smart Trike

Smart Trike

Smart-Trike ™ е световен лидер в областта на триколките и осигурява интелигентни иновативни решения за всички деца: от бебета до предучилищна възраст. Продуктите на Smart-Trike ™ са сгъваеми, мултифункционални и са разнообразни като модел и разцветка. Ние обръщаме внимание на комфорта, както за детето така и за родителите.

3

продукти

Smoby

Smoby

Smoby е един от най-големите производители на играчки във Франция. Децата се забавляват и наслаждават на висококачествени къщички за игра, пързалки, детски кухни, триколки и още много други. Здравословни и безопасни, те развиват моторните и социални умения на детето.

29

продукти

Snazaroo

Snazaroo

Английската фирма Snazaroo е световен лидер в производството на бои за лице и тяло. Боите за лице, предназначени за деца, са произведени от абсолютно безвредни материали, хипоалергични са и лесно се премахват - само с вода и сапун. В същото време цветовете им са ярки, с отлична покривност и не се разтичат върху лицето.

0

продукти

Sonicare

Sonicare

Патентованото действие за почистване на четка Sonicare вкарва течност дълбоко между зъбите и по протежение на линията на венците, за разлика, която можете да видите и почувствате. Не е чудно, че устната им технология е подкрепена от повече от 175 клинични и лабораторни изследвания в света.

1

продукти

Sony

Sony

Sony се е превърнала в една от най-известните марки в света. Продуктите на Sony са известни със своето качество и новаторски дизайн - независимо дали сте вкъщи, в движение или на работа. От произвеждането на Walkman Personal Stereo до разработката на цифрови технологии от ново поколение, името на Sony е синоним на новаторство в аудиовизуалната комуникация. С навлизането в новото хилядолетие, стратегията на Sony е да се превърне във водеща компания за високоскоростни мрежи в 21 век чрез собствените си музикални, филмови, развлекателни и онлайн дейности. Голяма част от научните изследвания и разработки, свързани с този процес, се развиват в Европа.

0

продукти

Spin Master

Spin Master

Spin Master е канадска фирма, произвеждаща детски играчки.

0

продукти

Sprint

Sprint

Sprint е носител на ценности като качество, надеждност, бързина и гъвкавост. Колекцията е съставена от над 40 модела в 7 категории алуминиеви и карбонови велосипеди. Днес, велосипеди Sprint се характеризират с изключителна надеждност, високо качество, съвременни технологични решения и стилен дизайн, което ги превръща в търсен продукт от професионалисти и любители колоездачи.

10

продукти

Stationery team

Stationery team

Stationery Team Europe е водеща издателска компания в Европа, известни сa със свеж дизайн, иновативни продукти, познаване на младежката култура и силна мрежа за продажби в цяла Европа и отвъд океана. Работят с някой от световно известни марки като O'Neill, Paul Frank, Esprit, Vans, Oilily и други.

0

продукти

Stiga

Stiga

През далечната 1966 година Бенгт Бандстиген създава компанията BANDA, която по-късно се превръща в днешната STIGA Sports AB. Успехите на компанията, натрупала повече от 4 десетилетия опит в производството на шейни се крият в две думи - качество и безопасност - и това е най-добрата препоръка за тях!

15

продукти

Tako

Tako

Повече от 20 години полската марка Tako произвежда широка гама от бебешки продукти - бебешки и детски колички, столчета за кола, кошари, люлки и шейни. Марката се предлага в 25 страни по света и е добре позната. TAKO е гаранция за безопасност, бебета и деца по целия свят. Всеки продукт се прави с желание и с голяма грижа за благосъстоянието на малките потребители. В началото започнала като малка семейна фабрика Tako поризвежда ограничен брой продукти. В момента в компанията работят над 450 души и тя е един от лидерите на полският пазар предназначен за бебешки стоки.

0

продукти

TeddyKompaniet

TeddyKompaniet

Teddykomaniet e шведска фирма за производство на бебешки играчки от висококачествен плюш. Нейните продукти се продават успешно в целия свят и са предпочитани от майките, тъй като плюшът не се скубе и е напълно безопасен за децата.

0

продукти

Tefal

Tefal

Мисия на Tefal е създаването на удобни и иновативни продукти, които да превърнат грижата за домакинството в приятно занимание. Tefal се е посветил на разбирането нуждите на потребителя и на предлагането на оригинални решения. Историята на Tefal е белязана от нововъведения в световен мащаб.

0

продукти

Teifoc

Teifoc

Teifoc® е търговска марка на немската фирма Eitech GmbH, предлагаща уникална система за строителство и игра, която използва истински, многократно използваеми тухлички. Те са изработени от печена глина и са напълно безопасни за игра. За слепващ агент се използват разтворими пясък и царевичен екстракт, които позволяват повторното използване на строителния комплект. Продуктите Teifoc® са проектирани и произведени от Eitech GmbH в Германия.

28

продукти

Tektorado

Tektorado

Tektorado е полска фирма, която произвежда картонени играчки, развиващи креативността и въображението на децата.

7

продукти

Teo bebe

Teo bebe

Тео bebe е марка за специализирана бебешка грижа, която присъства на българския пазар от 1999 г. Тео bebe предлага най-нежната грижа и най-внимателно подбраните рецепти, като по този начин през годините марката се утвърждава като най-добрият помощник на майката в ежедневната й грижа за бебето. Серията предлага специализирани перилни продукти и бебешка козметика, изцяло съобразени със спецификата и деликатността на бебешката кожа. Всички продукти са подложени на клинични тестове, които потвърждават тяхната сигурност и надеждност.

0

продукти

Teutonia

Teutonia

Teutonia е създадена през 1947 година в Германия, с една цел - производство на първокласни колички.

0

продукти

TFK

TFK

TFK е основана през 1997 г., вдъхновена от идеята да не изключваме децата си от спортните развлечения на чист въздух. Така TFK се превръща в синоним на иновация и улавя всеки момент от активния начин на живот на родителите. Резултатът е спортните колички с три колела – безкомпромисно и тенденциозно ориентирани към комфорта в семейството. Днес марката TFK е еволюирала до продукти, които пасват на всеки начин на живот. Всички продукти на TFK са базирани на собствени идеи, грижлива разработка и патентован дизайн.

0

продукти

The BabaSlings

The BabaSlings

Английската компания BabaSlings произвежда слингове за бебета. Продуктите им се продават в над 25 страни в света.

4

продукти

Theraline

Theraline

Theraline е основана през 1993 г. в Германия. Днес марката е европейски лидер в областта на възглавниците за кърмене. Theraline предлага голямо разнообразие oт качествени бебешки възглавници, възглавници за бременност и кърмене, както и въздухопропускливи силиконови подложки за гърди.

0

продукти

Thinkle Stars™

Thinkle Stars™

Thinkle Stars™ е марка образователни играчки на български език, която осъзнава необходимостта играта да бъде забавна, но едновременно с това и развиваща, и полезна. Децата са изключително възприемчиви и любопитни, относно предметите и заобикалящия ги свят. Играчките Thinkle Stars™ си поставят за цел да задоволят детското любопитство, като пренасят децата в света на животните, музиката, цветовете и формите. За децата над 3 години този свят се разширява с добавянето на знания за българската азбука, числата, професиите и предметите в пространството.

23

продукти

Tiny Love

Tiny Love

Tiny Love е утвърдена международна компания. Техните продукти са с международно признание, след като са получили няколко световните награди за иновациите и напредъка им. Разполагат с екип от експерти в развитието на играчките, които подкрепят растежа на бебето. Екипът им се състои от родители, които имат личен опит с нуждите на бебетата. Ето защо те вярваме, че са най-подходящи, за да подкрепят новите семейства, тъй като те растат заедно.

31

продукти

Tigex

Tigex

Tigex предлага пълна гама от над 350 продукта. Проектирани за насърчаване развитието на бебето и неговата бодрост, продуктите Tigex са адаптирани към всеки етап от растежа на бебето. Мисия на компанията: да осигури комфорт и безопасност както за бебето, така и за родителите. Всички продукти са проектирани с помощта на специалисти: дизайнери, медицински сестри, детски заведения, педиатри, ерготерапевти. Всеки продукт е тестван от независими лаборатории за съответствие със съществуващите стандарти, с цел предоставяне на най-добрите решения за бебето и семейството.

69

продукти

Tolo

Tolo

Марката Tolo предлага широка гама от играчки за забавление и с образователен характер. Играчките са изработени от висококачествени материали. Отговарят на сертификати: SA8000 - Сертификат за надеждност в социално отношение и опазването на околната среда при производството на продукти и ISO9001 - Сертификат за постоянство в поддържането на високите стандарти за качество.

52

продукти

Tommee Tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee е английска компания с 50 годишна история с основна дейност, производство и разпространение на стоки за бебета. Иновативността и уникалният дизайн на продуктите, издигат фирмата за много кратко време на едно от първите места в световните класации за бебшки аксесоари. С постоянните си нововъведения и патентоване на нови продукти, Tommee Tippee печели все по-голяма популярност и доверие сред своите потребители.

101

продукти

Tomy

Tomy

Японската компания Tomy е в топ 5 на най-големите производители на детски играчки в света. Вече почти 90 години Tomy разработва едни от най-иновативните, забавни и образователни играчки. Бебешките серии на Tomy са разработени с помощта на учени, които следят детското поведение в най-характерните за малките деца моменти и на базата на тези проучвания и методичните наблюдения разработват продукти, които не просто стимулират развитието на детето, но спомагат и за комфорта на родителите.

0

продукти

Tonus Elast

Tonus Elast

Tonus Elast - Латвия е лидер в производството на медицински изделия от еластични влакна. Фирмата е основана през 1995 г., и има над 100 клиента в Русия и Прибалтика, Полша, страните от ОНД, Средна Азия и България. Продукцията на фирмата е сертифицирана на територията на тези страни, спечелила е награди и дипломи на международни конкурси. Всеки модел на Tonus Elast е създаден благодарение на богатия опит и традиции на предприятието. В производството се използват само еколкогично чисти тъкани, предварително сертифицирани.

26

продукти

Totum

Totum

TM Essentials BV е холандска фирма, която става известна със запазената си марка Totum. Девизът на фирмата е „Погледни и разбери”. Тя се занимава с производството на принадлежности и аксесоари за игра, които в момента можете да откриете в над 40 страни. TM Essentials BV предлага цялостна концепция, отличаващи се с ярки цветове и множество цветни фотографии.

0

продукти

Töpfer

Töpfer

Горди сме да развиваме и управляваме тази компания вече второ поколение, защото Töpfer заслужено завоюва име на един от водещите производители на биологични храни за бебета и натурална бебешка козметика. Ние осигуряваме внимателен подход към природата и околната среда, чрез използване на биологични суровини и чрез етично отговорни бизнес-практики и отношения с потребители и доставчици, които почиват на честност и уважение.

30

продукти

Trefl

Trefl

Компанията Trefl е създадена през 1985 г. като малък семеен бизнес, специализиран в областта на печатните услуги. Днес фирмата е един от най-големите производители на пъзели и игри в Полша. Със своя уникален дизайн, широка гама от теми и разнообразие от формати, пъзелите Trefl са подходящи както за напреднали, така и за начинаещи. Пъзелите Trefl притежават сертификат ISO 9001, гаранция за високо качество, както на опазващите околната среда материали, използвани за производството на продуктите, така и на крайния продукт.

0

продукти

Trudeau Corp.

Trudeau Corp.

Trudeau Corp. e специализирана в производството и дистрибуцията на домакински и кухненски продукти за деца. Марката е канадска, като основното й седалище е в Longueuil (близо до Монреал). Фирмата се развива изключително бързо и започва да произвежда и различни статуетки от порцелан, както и детски артикули - чинии, купички, домакински съдове. С течение на годините марката се е утвърдила на пазара и печели все повече клиенти и държи голяма част от пазара.

0

продукти

Trunki

Trunki

Trunki е марка създадена през 1997 г. от дизайнера Rob Law.

2

продукти

Tumtum

Tumtum

Докато се хранят, децата обичат да играят и да се забавляват. Те не се нуждаят от умалени версии на прибори и съдове за възрастни, а от продукти създадени специално за малките им пръстчета.Това е причината за появата на TUMTUM – иновативни продукти, създадени от британски дизайнери за техните деца, а и за Вашите. Продуктите TUMTUM ще помогнат на детето да започне да се храни самостоятелно без родителска помощ. Изработени са от най-висококачествени материали без BPA, PVC и фталати и са напълно безопасни за деца.

30

продукти

Tutek

Tutek

В продължение на 40 години фирма Тутек произвежда детски и бебешки продукти. Фирмата е основана през 1973 г. във Варшава. В последствие производството се премества в Радом. Компанията предлага отлично съотношение между качество и цена.

16

продукти

Ubimed

Ubimed

Компанията Ubimed е основана в Лос Анджелис, САЩ от доктор Jose Bensoussan, френски лекар, който е изобретил и патентовал първият работещ на батерии аспиратор за нос за бебета.

2

продукти

Unice

Unice

Unice е испанска фирма и е световен лидер в производството на детски топки с капацитет над 150,000 топки на ден.

0

продукти

Upixel

Upixel

Upixel предлага уникални моливници, портомонета, калъфи за телефони и таблети, чанти и раници за деца, ученици и млади хора, върху които може да се изобрази фигура, картина или надпис с помощта на силиконови пиксели. Upixel дават възможност на децата да променят постоянно дизайна на своя аксесоар, да проявяват своята креативност и предлагат безкрайни възможности за изразяване на мисли, чувства, настроения.

26

продукти

Venixe

Venixe

Италианската фирма Eurofil произвежда собствената марка Venixe. Това са санитарни продукти за еднократна употреба и по-специално за инконтиненция.

0

продукти

Verve

Verve

Италианската компания Verve произвежда пластмасови играчки дори и за най-малките. Всяка една играчка е изработена от качествени и безопасни материали, отговарящи на всички европейските стандарти.

0

продукти

Visiomed

Visiomed

Компанията Visiomed е основана през юни 2007 г. от Eric Sebban. Компанията е специализирана в развитието и производството на иновативни продукти.

6

продукти

Wader

Wader

Wader е немска компания с 55 годишна история в производството и износа на играчки. Днес деца от 35 страни от всички 5 континента играят с тях. Компанията е с отлична репутация и разчита на ноу-хау в разработването на продуктите си, за да поддържа високия стандарт. По време на производството се стреми да запази околната среда, като използва безвредни суровини за направата на играчките. През годините Wader е печелила множество награди в областта си.

33

продукти

Wallaboo

Wallaboo

Холандската компанията Wallaboo стартира през март 2006 г. Тя произвежда красиви спални чувалчета за бебета.

23

продукти

Weina

18

продукти

Well bottle

2

продукти

Wilkinet

Wilkinet

Wilkinet е английска компания, която произвежда кунгура и слингове за бебета.

0

продукти

Wiona

Wiona

Wiona е Германска марка, която се занимава с производството на Био пелени.

0

продукти

Wisey

Wisey

Компанията Wisey е основана през 2005 г. с цел създаването на практични, новаторски и модерни решения, отговарящи на реалните ежедневни нужди на децата и родителите. Wisey предлага продукти за родителите, бебетата и децата. Всеки от продуктите на Wisey е разработен в съответствие с целите на фирмата - иновативни, добре проектирани, издържливи, екологично съобразени, за да пестят време и енергия. Компанията използва рециклиращи се материали за продуктите и опаковките си и създава мултифункционални продукти - суперпрактични и икономични.

10

продукти

Worlds Apart

Worlds Apart

Readybed – част от портфолиото на Worlds Apart® Worlds Apart® е световен лидер в производството на детски играчки и интелигентни решения за обзавеждането на детски стаи. Седалището е в гр. Корнуол, Великобритания. Worlds Apart ® са сертифицирани по ISO14001. Фирмата е във Великобритания с над 11 млн. продажби. Worlds Apart ® притежава закупени права и лиценз за ползване героите на The Walt Disney Company.

6

продукти

WowWee

WowWee

WowWee е водещa дизайнерска и маркетинг фирма, която разработва и дистрибутира иновативни високотехнологични роботизирани и развлекателни продукти.

0

продукти

X-Lander

X-Lander

Продуктите на X-Lander идват в резултат на години експертен опит в проектирането и производството на детски продукти. Те са известни със своята надеждност и безопасност - проектирани от най-големите полски специалисти в дизайна на потребителски стоки. X-Lander следва най-новите модни тенденции и технологични нововъведения, като така гарантира най-висока степен на удовлетвореност на своите клиенти. X-Lander е безспорен лидер в производството на детски и бебешки продукти в Полша, в повечето страни от Централна и Източна Европа, както и в Скандинавия. Марката е добре известна и ценена поради няколко фактора: сътрудничество с известни дизайнери, широка гама от продукти в отговор на разнообразните нужди на потребителите, отлично качество на материали, иновативни конструкции и перфектна изработка. Продуктите се отличават с издръжливост и сигурност, благодарение на подсилената конструкция и издръжливите елементи и материи от които са произведени.

2

продукти

Young Eco Smart

Young Eco Smart

Избора да бъдеш Young Eco Smart не означава стриктно да спазваш някакви правила и да се лишиш от постиженията на цивилизацията и развитието. Достатъчно е да се правят малки стъпки за да се постигне нещо голямо, да се допринесе за намаляването на негативното човешко влияние върху природата.

0

продукти

Zapf Group

Zapf Group

Zapf Group гледа на себе си като световен доставчик на маркови играчки за момичета. Компанията разработва и предлага на пазара нови концепции за качествени детски играчки, с широко международно признание и разнообразни аксесоари. Всички продукти създадени от Zapf имат висок стандарт на качество, дизайн и безопасност. Основната целева група представлява момичета на възраст между две и осем години. Въз основа на продажбите, Zapf е най-големия производител на кукли за игра и функционални кукли в Европа. Групата се състои от компанията-майка Zapf Creation AG със седалище и място в Rödental (Бавария), както и филиали в Германия и чужбина. Zapf Creation AG притежава пряко или непряко 100% от акциите във всички Дъщерни фирми.

7

продукти

Zetpol

Zetpol

Полската марка Zetpol разработва моделите си, придържайки се към анатомичните изисквания за удобно израстване на детското краче. Моделите на Zetpol осигуряват комфорт и са изработени в широка гама от десени, съобразени с модните тенденции. Номерацията е от 18 до 36 и на практика покрива всички възрасти на детето от неговото прохождане.

31

продукти

Zippy

Zippy

Zippy е марка, собственост на най-големият литовски производител на бебешки колички Tututis. Фирмата е онсована през 1994 г. и в момента в нея работят над 300 служители, на 5000 кв. метра площ. Количките Zippy са известни с изключителен комфорт, здравина, лекота и фунционалност. Използването на модерни материали позволява намаляване на теглото на количката, а иновативните технически решения спомагат за лесното й сгъване и транспортиране. Специално внимание е отделено на комфорта и уюта на бебето – просторните кошчета са изработени от висококачествени материали, които се грижат бебето в количката да е предпазено от влиянието на външната среда. Интериорът на всички колички е изработен от антибактериален материал със Silver Plus технология, който унищожава микробите и не задържа миризми.

8

продукти

ZOOB

ZOOB

През 1996 създателят Майкъл Грей разработва връзката „топка и орбита”, която става основа на ZOOB. Името ZOOB е абревиатура на Зоология, Онтология (клон на метафизиката, който се занимава с природата на живите същества), Онтогения (развитието на индивидуалния организъм обикновено от проста към сложна форма) и Ботаника. Всъщност ZOOB частите имат образователно значение: техният дизайн е основан на живота и природната система – ДНК и РНК, които са строителните блокчета на живота. ZOOB е различният конструктор - частите се движат след като децата ги сглобят. Така те могат да играят със своите творения, вместо само да ги гледат. ZOOB частите се чупят, щракат, пъхат се една в друга, за да образуват спойка, която се върти около оста си, разтяга се, огъва се и др.

0

продукти

Z-Fashion

Z-Fashion

Зет Фешън е компанията, притежаваща едно от най-големите предприятия за производство на плетива в България, а именно Нора АД - гр. Ловеч. Фирмата създава дългогодишни традиции в създаването на удобни, практични и интересни облекла за цялото семейство, изработвани от висококачествени прежди от Германия, Италия, Франция, Англия. Изделията, които произвеждат са от най - високо качество - предприятието е сертифицирано по ISO 9001:2000. До началото на 2005 г. продукцията на компанията е изцяло ориентирана към износ - Зет Фешън работи с най-големите и известни търговски вериги в света като Marks and Spenser, Betty Barkley, Fila, La Redout, Zara, Kookai, Adidas, OTTO, Pierre Gardin и др. През 2004 г. Зет Фешън започва създаването на собствена модна линия.

43

продукти

Аванс

Аванс

“АВАНС” ООД, България, е иновативна компания, основана през 1998 г. Основната й дейност е производство и търговия с козметика, бебешки и аерозолни продукти. Фирмата реагира бързо на динамиката на пазара, за да осигури максимално удовлетворение на своите клиенти.

0

продукти

Арома

Арома

Арома е утвърден износител в над 50 държави на пет континента, където успешно налага добрия имидж на България като ценен и коректен партньор. Повече 70% от производството на компанията е насочено към външни пазари в т.ч производство на продукти под чужди марки за водещи компании и големи търговски вериги в Англия, Франция, Холандия, Швеция, Дания, Норвегия, Финландия и др. Предимството на дългогодишния си опит в производството на козметика и парфюмерия ние съчетаваме с приложението на съвременни технологии. Съвременното оборудване в цеховете и лабораториите, значимият научен и човешки потенциал и затвореният цикъл на производство ни позволяват да предлагаме продукти с гарантирано постоянно качество, отговарящо на световните изисквания и стандарти.

13

продукти

Барт

Барт

Фирма БАРТ е на българския пазар от 1995 год. През годините се е доказала, като водеща компания с основна дейност внос и търговия на едро на детски стоки - дрехи, обувки, играчки и аксесоари. Вноса се реализира главно от Китай, Тайланд и Италия. БАРТ ООД е и официален представител и на европейските марки - Perfetto, Hoholino Baby, Hoholino Kids, Buddy Dog. Екип от млади и амбициозни специалисти работят да задоволят потребностите и желанията и на най-претенциозните клиенти. Дизайнерите им следят за световните модни тенденции и ги предават в продуктите, съчетавайки актуалните за сезона цветове и материи. За всеки сезон БАРТ предлага изключително разнообразие на връхни дрехи - блузи, панталони, рокли и поли, якета и дънкови облекла за деца до 10 год. възраст, също така бодита, гащеризони и комплекти за най-малките. Обувките им са от висококачествени материали - кожа, набук и велур, PU и текстилни материи, отговарящи на изискванията за правилното развитие на детското краче. Обхващат пълната детска номерация от буйки и обувки за прохождане, гуменки и пантофи, спортни и ежедневни обувки както и обувки за официални случаи. Колекциите им от чорапи, колани, шапки и бельо са разработени в номерации и разнообразни цветове. Асортиментът при играчките надхвърля 3000 артикула, разпределени в групите: конструктори и мозайки, кукли и аксесоари за тях, коли и влакчета, музикални и играчки с радио контрол, образователни и занимателни игри, плажни и надуваеми играчки, плюшени играчки и още много други...

0

продукти

Блян

Блян

Матраци БЛЯН са първите създадени в България двулицеви непружинни матраци и притежават сертификат за ортопедичност. Присъстват на пазара от 1994 г., произвеждани първоначално под името DREAMS. Производството на матраците се извършва по нова технология без лепила, като по този начин се елиминира всяка остатъчна миризма. Технологията е първа по рода си в страната и е много подходяща за бебета, деца и хора с алергии. Това, което искаме за Вас, е ТОТАЛНО КАЧЕСТВО. Основен продукт в производството на нашите матраци е 3D-профилираният пенополиуретан, произведен по 100% безотпадна технология. Чрез различни комбинации на плътност, твърдост и подреждане на слоевете постигаме естествен пружиниращ ефект и максимална проветривост между слоевете.

8

продукти

Вис Виталис

Вис Виталис

Фирма “Вис Виталис” е основана през 1993 г. като производител на текстилни изделия и за кратък период от време се утвърждава като водеща фирма в производството на бебешки и детски изделия. Благодарение на високите изисквания за качество на тъканите и изработка на всички изделия, непрекъснато обновление на технологичния процес, произведената продукция спечелва доверието на голям брой клиенти, както в България, така и в чужбина.

124

продукти

Дафра - ДГ

Дафра - ДГ

Фирма “Дафра – ДГ” ООД е основана през 1999 г. и е специализирана в производството на работно и медицинско облекло, знамена, постелъчен инвентар, тениски, бебешки дрехи, бельо и др. Работните облекла се изработват от санфонизирани, хидрофобирани, маслоустойчиви и обработени за негоримост тъкани. Разработените във фирмата модели отговарят на изискванията на БДС и всички Европейски норми. Фирмата работи и по индивидуални поръчки на клиента. Използваните материали са съпроводени от сертификат за качество на производителя. В допълнение на работното облекло ви предлагат и богат избор от лични предпазни средства и работни обувки и ботуши. Поставят фирмен знак чрез трансферен печат, ситопечат и бродерия. Фирмата произвежда широка гама бебешки облекла - камизолки, бодита, пелени, килотки, бебешки чувалчета, бебешки комплекти, ританки, пижами, тениски, потници, шорти и много други. Фирмата разполага с необходимите технически възможности, материална база и висококвалифициран персонал за изпълнение на поръчките качествено и в срок.

15

продукти

Егмонт

Егмонт

„Егмонт България” е водещо издателство за детска литература и периодика. Началото слага нулевият брой на списание „Мики Маус”, излязъл от печат на 24 април 1991 година в стохиляден тираж. Днес издателството има зад гърба си над 4000 издания в общ тираж, надхвърлящ 40 милиона екземпляра. Ако погледнете в библиотеката си, със сигурност и вие ще намерите едно или повече от неговите издания. „Егмонт България” притежава правата за издателската продукция на компаниите „Уолт Дисни”, „Уорнър Брос”, „Мател” и други, както и правата за книгите на „Нешънъл Джеографик”. Всеки месец издателството предлага на читателите си списанията „Мечо Пух”, „Принцеса”, „Колите” и „Майстор Мани” по лиценз на „Дисни”, „Том и Джери” (лиценз – „Уорнър Брос”), „Барби” („Мател”), „Поразителният Спайдърмен” („Марвел”) и „Бен10” („Картун Нетуърк”). От 2004 година „Егмонт България” издава списание „БРАВО” в двуседмична периодичност, а от 2011 година – „Финиъс и Фърб” („Дисни”) на всеки два месеца. Емблематичното за издателството списание „Мики Маус” излиза през две седмици от 2012 година.

383

продукти

Златно пате

Златно пате

“Златното пате” е първото частно детско издателство в България след 1989 г. Тогава излиза първата книга и повече от 20 години обемът на заглавията непрекъсното нараства. Да бъдат създавани предимно от български автори и художници – това е един от основните принципи, към които издателството се придържа, защото иска да дава в ръцете на българските деца български книги. ”Златното пате” винаги се е старало да разработва книгите си като цялостни проекти, в които с равностойно внимание се отнася и към такста, и към илюстрацията. В потока на книгообмена, който досега главно тече от чужбина към българския книжен пазар, издателството успява да прокара едно обратно поточе от България към други страни. Вече повече от 10 години редовно продава свои книги в чужбина.

347

продукти

Кара

Кара

Фирма КАРА е създадена през 1990 година в град Ямбол. Специализирана е в производството на топли бебешки, детски, юношески якета, шуби, грейки, комплекти от 2 части за зимния спорт. Всяка година фирмата представя на пазара колекция, отразяваща новите модни тенденции, с оригинални цветови съчетания, ефектни бродерии, светлоотразителни елементи. Фирмата разполага с висококвалифицирани специалисти - технолози, кроячи, оператори; работила е успешно с много известни български дизайнери - Диана Тодорова, Йорданка Емануилова, Васко Василев. Фирмата притежава и отлична база - собствено производствено и складово помещение, съвременна шивашка техника. Облеклата на КАРА са отличени със златен медал от Международния Пловдивски Панаир.

0

продукти

Кокона

Кокона

Кокона е създадена през 1999 г. България, гр. Смолян - красив град в Родопа планина. От 2001 г. изградихме малка козметична фабрика на 8 км. от гр. Пловдив. Всички продукти са защитени с търговски марки, притежават козметични досиета и необходимите декларации за безопасност на козметичния продукт. Кокона има система за качество и спазва изискванията на добрата производствена практика. В природата е най-голямото богатство от суровини за красота и здраве, а науката е тази, която ни позволява да създадем богати формули с неповторими аромати, "говорещ" дизайн, екологични опаковки, и най-важното с ефекта и въздействието, което очаквате.

11

продукти

Колев и Колев

Колев и Колев

Колекцията КК - заредена с емоционалност и динамика, е разработена специално за деца над 3-годишна възраст. Стабилни и удобни, детските обувки с марка КK са създадени за активните занимания и игри на по-големите деца. И за да отговарят напълно на детската индивидуалност и темперамент, дизайнерите на Колев и Колев непрекъснато следят и прилагат в колекциите си елементи от световната детска мода. За игри, разходки, за училище и спорт, всяка обувка КК гарантира, че Вашите деца ще се забавляват безгрижно.

0

продукти

Колекции Нимекс

Колекции Нимекс

Традициите на фирма "НИМЕКС" ООД, София в областта на износа, вноса и изнесеното производство на текстилни изделия са от 1947 г. В сферата на детските стоки и рамките на стандартите на марка "Колекции Нимекс" (house brand) представя интериорен текстил за бебето от производители № 1-3 в света в съответния асортиментен клас. Част от постановките и десените в колекциите са нейна собственост. Фирмата предлага на крайните потребители безплатни консултации, свързани с текстила за бебето.

99

продукти

КопчИ

КопчИ

КопчИ ООД произвежда ръчно изработени /handmade/ голямо разнообразие от пясъчни картини, ръчно рисувани калъфки за възглавници, интересни релефни камъни и други.

0

продукти

Мивекс 99

Мивекс 99

Мивекс 99 ООД е създадена през 1999г., като вносител и дистрибутор на дамски превръзки и памперси за деца и възрастни Egosan,Venixe,Vitasana,Senipad.По-късно разширява асортимента с внос на мокри кърпи Droppy, Hops, Sanifresh,Malvina, тоалетни хартии и домакински ролки, както шток от Италия и Гърция, така и производство под собствената марка Malvina.

0

продукти

Моята Азбука

Моята Азбука

"Моята азбука" е търговска марка, занимаваща се с производството и дистрибуцията на детски играчки с образователна цел.

2

продукти

Пан

Пан

ИК"Пан" е едно от първите частни издателства в България. Създадено е в края на 1990 г. от Любомир Русанов, Костадин Костадинов и Валери Манолов. По-късно към тримата съдружници се присъединява и Цанко Лалев. Издателството се утвърждава като водещо в представянето на българската и световна литература за деца. Партньори на ИК"Пан" са редица американски и западноевропейски издателства и литературни агенции. Започнало с издаването на илюстровани книжки за най-малките, днес "Пан" включва в каталога си предимно произведения от класиката. Уникална като проект е поредицата "Вечните детски романи", съдържаща 101 заглавия. Най-популярните автори на приказки са представени в пълнота в поредицата "Майстори на приказката". "Българска класика за деца" и "Книги за ученика" включват класически произведения, изучавани в училище във възрастовия диапазон от 7 до 18 години. ИК"Пан" е българският издател на автори като Астрид Линдгрен, Ръдиард Киплинг, Луиза Мей Олкът, Луси Монтгомъри, Едит Несбит, Джералд Даръл, Скот О'Дел, Селма Лагерльоф, Ерих Кестнер, Хю Лофтинг, Хектор Мало, Едмондо де Амичис и десетки други световноизвестни класически и съвременни писатели за деца. Издателството е носител на Наградата на Асоциацията на българските книгоиздатели за най-добре издадена книга, на Наградата “Христо Г.Данов” и на Наградата на Министерство на културата за цялостен принос в областта на културата.

0

продукти

Пино

Пино

Производството на дървените играчки "Пино" започва през 2008 г. в Сърбия от фирма "Ямакс М" – компания с дългогодишен опит в търговията и производството на бебешки стоки. Играчките „Пино” се налагат бързо в близо 10 европейски страни, благодарение на високото си качество, интересния и запомнящ се дизайн и образователен характер. Философията на "ПИНО" е много проста и може да се опише с три думи: безопасност, удовлетвореност, доверие. Играчките „Пино” са изработени от висококачествена дървесина и са напълно безвредни за здравето на децата. В производството се използва дървесина от иглолистни и каучукови дървета с най-високо качество и неутрален аромат. Всички повърхности са гладки и ръбовете са заоблени. Играчките са произведени в съответствие с европейския стандарт EN 71. Качеството се контролира по целия производствен процес. Независимо от това се правят изпитания и анализи по отношение на качество и безопасност в независима лаборатория – IHTM, Белград. По този начин родителите могат да бъдат сигурни, че в ръцете на техните деца има напълно безопасни играчки, изработени от естествени материали. Играта е един от най-важните фактори за развитието на детето. Децата се забавляват чрез игра, учат се и развиват своите умствени и физически способности, придобиват знания и идеи за околната среда и света около себе си. С образователните играчки „ПИНО” децата се научават да разпознават цветове, форми, предмети, животни, различни житейски ситуации ... Играчките „ПИНО” развиват в детето любопитство, творчество, добро чувство за хумор и насърчават развитието на логическото и математическо мислене. Разработени са в сътрудничество с педагози с дългогодишен опит.

122

продукти

Посоки

Посоки

Издателство "Посоки" е ново издателство на българския пазар, което предлага богато разнообразие от книжки с детска литература и набира все по-голяма скорост. Специализирали сме се в предлагането на издания за деца от 2 годинки до начална училищна възраст. Самите илюстрация са много красиви и разбираеми за децата. Те предизвикват интереса и развиват въображението. С поредицата "Книжка за буквите", "Азбука със стикери" и "Цифри" ще можете да накарате детето с желание да чете и изписва различни упражнения. Издателството предлага наистина богата гама от книжки, които със сигурност ще бъдат много полезни за малчугана.

0

продукти

Сали

Сали

Фирма Сали маркетира своите продукти и с марката “T&S”, предлага над 2000 артикула бебешки и детски дрехи и бельо. Дрешките, бельото и чорапките са меки, удобни и качествено изработени от 100% памук, улесняващ движението и обличането на детето. Най-добрият избор за детето са практичните дрешки с живи цветове, които са удобни и отговарят на изискванията за лесно поддържане на детската хигиена.

0

продукти

Световна библиотека

Световна библиотека

Издателство Световна библиотека предлага илюстровани енциклопедии, детски книжки, романи, здравна литература, бизнес книги и др. Голяма част от изданията са оригинални продукти, изпълнени на световно ниво. Техни автори и консултанти са водещи български писатели, учени и художници.

0

продукти

Спелта

Спелта

Компания Спелта е създадена през 2008 г. с идеята да предлага алтернативни продукти, изработени от материали с естествен произход. Грижи се за околната среда като опакова само в хартиени пликове и призовава клиентите си да рециклират.

13

продукти

Слънце

Слънце

Издателство "Слънце" е основано през 1937 г. от Стефан Кабакчиев (1909-1949) - журналист, книгоиздател и редактор на вестниците "Ребус" и "Проблем". Издателството бързо набира скорост с поредиците от книги на Джек Лондон, Майн Рид, Карл Май и биографиите на известни личности. За кратък период "Слънце" се утвърждава на книжния пазар с детски и юношески енциклопедии, речници, учебни помагала и справочна литература, биографии, книги за жената, за дома, семейството, здравето, отглеждането и възпитанието на децата.

19

продукти

Слънчо

Слънчо

От 1979 г. Слънчо АД е производител на детски каши на зърнена основа, пшенични пръчици и зърнени храни. През 2012 г. компанията разшири портфолиото си от детски храни, като започна производство на детски пюрета. От май 2013 г. стартира и предлагането на висококачествени био брашна с марка Слънчо. Всички продукти са произведени от грижливо подбрани суровини, при стриктно спазване на добрите производствени практики и успешно внедрените принципи на ISO и HACCP.

82

продукти

Тара

Тара

Издателска къща ТАРА e основана през февруари 2002 г. Специализирана е в издаването на книги за родители. Тя е създадена, за да отговори на необходимостта на младите семейства с деца в България от съвременна научно-популярна литература на актуални теми. Нашата мисия е грижата за българските деца и българските семейства да стане реален приоритет на нашето общество.

0

продукти

Унискорп

Унискорп

Издателска къща Унискорп е създадена през 1998 г. със седалище в гр.София. Издателството предлага голямо разнообразие от художествена и нехудожествена преводна и българска литература.Изданията на УНИСКОРП се отличават с високо качество на превод,редакция и печат.Подбрани са произведения на световно признати автори в поредиците класика,литературни звезди на съвременната литература,трилъри и криминална литература,исторически романи,мистери ,тайни и загадки.Издателство УНИСКОРП има амбицията да увеличи предлагането на книги за деца и тийнейджъри-романи и енциклопенични издания. Годишно издава около 45 нови заглавия.

0

продукти

Фют

Фют

Издателство „Фют” е сред водещите български издателства. Специализирано е в издаването на книги за деца и работи във всички жанрове и възрастови сегменти на детското книгоиздаване. Повече от 20 години книгите на издателство Фют са обичани от децата, ценени от родители, педагози и специалисти. За хората от издателство Фют опитът и познанието могат да вървят ръка за ръка със забавлението и затова техните книги носят познание, чрез забавни и игрови елементи. Така те помагат да се изгради положително отношение у децата към ученето и четенето. Фют издава книги, които дават на детето не само знания, но и ценности, стимулиращи самостоятелното мислене, въображение и активност. Така допринася за личностното развитие на децата и израстването им като самостоятелни, мислещи, отговорни граждани.

57

продукти

Хермес

Хермес

Издателска къща „Хермес“ е основана през 1991 година в Пловдив. Досега със знака на издателството са излезли над 2000 нови заглавия с общ тираж 20 000 000 екземпляра. „Хермес“ предлага разнообразна продукция за всички възрасти и вкусове. Издателството е водещо на българския пазар в областта на художествената литература. На изключително голям интерес се радват и научнопопулярните поредици.

138

продукти

Хидрокомп Торнспринг

Хидрокомп Торнспринг

Фирма Хидрокомп Торнспринг ООД е производтиел на натурална минерална вода с търговската марка Торнспринг от находището в с.Трънска Банкя, област Перник.

2

продукти

ХомеоХелп

ХомеоХелп

"ХомеоХелп" съществува като идея от около 10 години, а като издателство функционира от 2004 година. Любовта ни към Хомеопатията, Книгите и Хората ни помогна да издадем прекрасни книги на световно известни автори-хомеопати, изпреварвайки понякога дори издаването им на руски език. Радваме се на подкрепата на все по-вече колеги-хомеопати, студенти по хомеопатия и любители на Хомеопатията и сме благодарни за нея.

0

продукти

WALKING MUM

2

продукти

Babymoov

Babymoov

abymoov - една от най-популярните марки за бебешки и детски продукти във Франция. НОВОВЪВЕДЕНИЯ , КАЧЕСТВО И НЕОБХОДИМОСТ - това са трите ключови думи в речника на BabyMOOV - една от най-популярните марки за бебешки и детски продукти във Франция през последните години. От началото 1997 г. до днес , дизайнерите на BabyMoov създават продукти с иновационни технически характеристики и модерен дизайн... Всички продукти на BabyMoov се тествани в независими лаборатории и са доказано качествени, ефективни , интересни и много полезни. Директният контакт с клиентите е от голямо значение за BabyMoov , затова при тях всеки месец се провеждат срещи с млади родители, които споделят своите преживявания и затруднения в отглеждането на децата си и това е само една от причините поради която фирмата BabyMoov прави прекрасни продукти , които ежедневно улесняват грижите за вашите малки съкровища.

0

продукти

Thermobaby

Thermobaby

Thermobaby е френска компания с над 60 годишна история. Всички продукти на компанията се произвеждат във Франция и се отличават с безупречно качество и уникален дизайн.

26

продукти

KikiBibs

1

продукти

Noordi

Noordi

Марката, вдъхновена от западния перфекционизъм и скандинавската естетика, осигурява надеждност, стил и комфорт във всички свои продукти.

1

продукти

Minimonkey

1

продукти

Kikka boo

Kikka boo

Дизайнът на продуктите се прави от френски студиа, специализирани в работата с детски продукти.

43

продукти

Olympic Sport

1

продукти

Vtech

4

продукти

Friendly Organic

0

продукти

Baby Born

8

продукти

Twistshake

8

продукти

Dusitex

10

продукти

Контакти

Skype: My status