Превръщаме пазаруването в "детска игра", за да можете Вие да се съсредоточите върху по-важните неща!
0 артикула
Безплатна доставка
за поръчки над 80 лв.
Под 80 лв - доставка 5 лв.
Върнете стока до 14дни!
Замяна без въпроси до
30 след покупката.
Попитайте наш консултант!
GSM: 0894429777
Skype: My status
ПРОМОЦИИ!

Производители

ABC Design

ABC Design

Днес ABC Design е утвърдена марка за детски колички и аксесоари. В семейната фирма със седалище в южногерманския град Албрук в Германия са заети над 40 служители, които поддържат мрежа от надеждни търговски партньори в 33 държави по света, в това число и в България. Собствената ни изпитателна лаборатория в Азия гарантира най-високо качество и безопасност на всички произвеждани от тях продукти. През последните години ABC Design е отличавана многократно за иновативния дизайн на своите продукти. За да се гарантира, че качеството на стоките ще отговаря на високите съвременни изисквания, през определени кратки интервали, служители на фирмата пътуват до Азия, за да следят за спазване на качеството. Специално оборудваната изпитателна лаборатория се грижи за спазване на високите европейски стандарти на всеки произведен продукт с марката ABC Design. За своите напредничави идеи ABC Design е отличена през 2006 г. с наградата „iF product design award“, а през 2007 г. е номинирана за наградата за дизайн на Федерална република Германия. През 2008 г. Съюзът на продуктовите дизайнери в САЩ премира Takeoff със сребърна награда IDEA Award 2008, а през същата година Количката за близнаци Zoom , получава сребърното отличие Best Baby & Infant Product Award 2009.

17

продукти

Acorelle

Acorelle

Acorelle е създадена през 2005 г., с цел да разработва био сертифицирани или натурални продукти, които са най- близо до природата, по-функционални, истински ефективни, приятни и доставящи удоволствие при употреба, безопасни за кожата и околната среда в сравнение с тези на конвенционалната козметика. Acorelle принадлежи към семейството на компанията Laboratoire Laurence Dumont, позната със своето know - how в разработването и производството на козметични продукти повече от 30 години. Acorelle идва от югозападната част на Франция, известен с щедрата си и вдъхновяваща природа. Предлага широка гама от био и натурални козметични средства: парфюми, одеколони, спрейове за тяло, дезодоранти рол-он, продукти за епилация– кола маска и депилатоари; продукти за намаляване на окосмяването по лицето и тялото; продукти за грижа за лицето – кремове, серуми, флуиди, почистващи; продукти за грижа за тялото – стягащи и против стрии, хидратиращи, против подкожни косъмчета, скраб; бебешки продукти за лице, тяло, коса и орална грижа – душ гел - шампоан, масажно олио, почистваща вода, успокояващ гел за зъби, парфюм.

63

продукти

Agiva

Agiva

Производството и дистрибуцията на козметични продукти.

3

продукти

AirFree

AirFree

Airfree започва историята си, благодарение на инициативата и творчеството на португалски бизнесмен в опит да се намери ефективен начин за облекчаване на алергиите на сина му. През 2004 г., Airfree отбелязва старта на своята гама пречиствател на въздуха с атрактивен и модерен дизайн. В момента 90% от продукцията се изнася директно до 49 страни в Европа, Северна и Южна Америка, Азия и Близкия изток.

5

продукти

Alecto

Alecto

Alecto(Алекто) е холандска марка за продукти, които правят живота по-лесен и по-безопасен. Вече повече от 40 години качество на европейско и световно ниво. Тук ще откриете модерни бебефони за смартфони, термометри, различни и интересни LED лампи, електронни везни и предпазители за ъгли и врати. Всички продукти се проектират, тестват и развиват от холандски техници. Отговарят на Европейските стандарти за качество и безопасност. Гарантирана холандска марка, която ще улесни отглеждането на детето и ще придаде цвят и светлина в живота Ви!

26

продукти

Alex Toys

Alex Toys

Мисията на Алекс е да осигури на децата качествени продукти, които насърчават личното изразяване и изграждане на самочувствие. Те предлагат на децата нови умения, нови идеи и нови светове. Алекс стартира през 1986 г. с линия от висококачествени играчки за деца. С течение на годините, Алекс се разраства и днес произвежда над 1000 вида играчки в различни категории. Вниманието към качеството и дизайна не е останало незабелязано. Много от продуктите Алекс са получили най-престижните отличия в бранша, включително над 300 награди от различни организации и водещи списания.

15

продукти

Alphanova

Alphanova

Alphanova е френска компания, специализирана в производството и пускането на пазара на натурални и органични продукти. Ние произвеждаме всички наши продукти в южната част на Франция и използваме максимално суровини от местен произход. Всички наши продукти се предлагат в много страни: Канада, Швейцария, Мароко, Белгия, Гърция, Полша, Турция, Словения, Литва, Русия, Корея, Япония, Мавриций, Мадагаскар ...

7

продукти

Arbor

Arbor

Фабриката за детски мебели Арбор е основана през 1990 г. в Асеновград, като дървообработваща компания. Непрестанно развиваща се през годините, днес тя е модерна и добре обурудвана компания, произвеждаща мебели за детски стаи, детски градини и офиси. Мебелната фабрика поддържа серийно производство и богат асортимент от детски мебели. Основната идея е клиентите да получат многофункционалност от детските мебели, изработени от висококачествени материали, задоволяващи в максимална степен потребностите на новороденото и изискванията на неговите родители.

13

продукти

Arts & Crafts

17

продукти

Ars Una

Ars Una

Унгарската компания Ars Una е основана през 1990 г. Тя произвежда канцеларски материали и ученически пособия с лицензиран дизайн. Ars Una e сред водещите компании в своята област на територията на Централна и Източна Европа и лидери на унгарския пазар.

81

продукти

Avent

Avent

Philips AVENT e един от най-големите лидери в продуктите за бебета. Philips AVENT е добре известен, надежден и уважаван от всички. AVENT от Philips предлага широка гама от продукти, които включват продукти за кърмене, шишета за хранене, продукти за хранене на малко дете, както и монитори за бебе.

136

продукти

Avionaut

Avionaut

Детските седалки AVIONAUT са конструирани в сътрудничество с проектанти и конструктори с опит в сферата на въздушния транспорт. Нашата цел беше да се създадат абсолютно най-безопасните и най-удобните детски седалки за автомобила. Продуктите AVIONAUT са ергономични и растат заедно с Вашето дете, за да се адаптират най-добре към Вашите нужди. Защо сме толкова сигурни в качеството на нашите автомобилни седалки? Защото всички наши седалки са произведени в Европа, за това имаме пълен контрол върху тяхното изпълнение и използвани материали.

10

продукти

Azaria

Azaria

Продуктите на марката Azaria са плод на дългогодишен опит и са насочени към потребностите на съвременните родители и нуждите на техните деца. От раждането бебешките колички и столчетата за кола на макрата осигуряват сигурност и комфорт. За по-големите грижата продължава със столчетата за хранене и проходилки. А за вече проходилите малчугани марката предлага кракомобили, триколки, тротинетки и колела за баланс. Основните правила, които Azaria спазва при проектирането и производството на продуктите са безопастнос и сигурност, удобство и функционалност, качество и здравина, красота и стил, защото и родителите и децата ги заслужават.

13

продукти

Baby-Nova

Baby-Nova

Асортиментът на Baby-Nova се произвежда предимно в Германия - тоест Made in Germany и отговаря на всички законови изисквания и предписания. Неизменното качество се гарантира допълнително от редовни проверки. В тясно сътрудничество с някои университети, както и с немски и международни институти, а също и с клиники, челюстни ортопеди и педиатри, се изпробват и създават съобразени с нуждите нововъведения. Те се произвеждат за нуждите на кърмачета и малки деца на възраст до 4 години.

79

продукти

Baby Art

Baby Art

Оригиналната белгийска марка BABY ART – чудесна идея за прекрасен подарък. Създателят й, Кристоф Верлинден, е стрелял право в целта от самото начало: търсенето на идеални отпечатъци и отливки на бебешките крачета и ръчички било огромно. Качество и оригиналност са ключовите думи на компанията. Марката се разпространява в 115 държави.

34

продукти

Baby Mix

Baby Mix

Baby Mix е търговска марка на полската компания Alexis. Създадена е през 1990 г. и е специализирана в производството на детски стоки.

5

продукти

Babybay

Babybay

Продуктите на Babybay са разработени в Германия и се произвеждат в Европейския съюз от местнa букова дървесина. Така може да се контролира влиянието на околната среда и да се гарантира постоянно високо качество на крайните продукти.

8

продукти

Baby Born

8

продукти

BabyDan

BabyDan

BabyDan разработва, произвежда и продава оборудване за безопасност за деца във възрастовата група 0-5 години. В допълнение. Фирмата е носител на множество награди и отличия за своите продукти на национално и международно ниво.

23

продукти

Babymoov

Babymoov

BabyMoov е една от най-популярните марки за бебешки и детски продукти във Франция. От началото 1997 г. до днес, дизайнерите на BabyMoov създават продукти с иновационни технически характеристики и модерен дизайн. Всички продукти са тествани в независими лаборатории и са доказано качествени, ефективни, интересни и много полезни. Директният контакт с клиентите е от голямо значение за BabyMoov, затова всеки месец се провеждат срещи с млади родители, които споделят своите преживявания и затруднения в отглеждането на децата си и това е само една от причините поради която BabyMoov прави прекрасни продукти, които ежедневно улесняват грижите за вашите малки съкровища.

120

продукти

BabyOno

BabyOno

От 1990 г. насам полската фирма BabyOno предоставя продукти, които са необходими за растежа и развитието на децата. Фокусирайки се върху активните родители, които ценят комфорта и спестяващи време решения, те създават надеждни и лесни за използване продукти. Приоритет е създаването на продукти, които са безопасни за употреба и проектирани в съответствие с обвързващи директиви и стандарти на Европейския съюз.

103

продукти

Bambinex

Bambinex

Bambinex е белгийска фирма, производител на многократни пелени. Това е единствената марка, която затваря цикъла - обработка на преждата, изплитането, боядисването, изработката на крайния продукт - всичко се прави на едно място, контролът се осъществява от началото до края. Всеки компонент е първокачествен, текстилът, както и пелените, се сертифицират ежегодно с Oekotex 100, клас 1 (за бебета). Повече от 4 години бамбуковите пелени са награждавани от майките в Англия, универсалните непромокаеми гащички са считани за най-добри, а серията Basic Line печели за втори път наградата за иновации. Гаранцията на пелените е минимум 300 изпирания (при спазване на инструкциите за употреба). С пелените универсален размер инвестирате еднократно, нямате нужда от други размери от раждането до приучаването към гърне.

18

продукти

Bambino Mio

Bambino Mio

Bambino Mio е създадена през 1997 г. от Guy и Jo Schanschieff, и е водеща световна фирма за пелени за многократна употреба и аксесоари. Напълно естествено е, че все повече и повече родители избират Bambino Mio като най-добрия начин да се грижат за своето дете. Bambino Mio система пелени за многократна употреба Ви осигурява качествено и надеждно решение. Продуктите са лесни за употреба и носят не само финансови предимства, но и предимства за околната среда, като в същото време са естествено нежни към кожата на вашето дете.

8

продукти

Barbabebe

Barbabebe

Философията на Barbabebe е да предлага иновативни продукти, които да помагат на младите родители да отглеждат своите деца по лесен и безопасен начин. Всички наши продукти са CE сертифицирани и са преминали всички необходими тестове за безопасност. Продуктите са подбрани според основните нужди и често срещаните проблеми при отглеждане на деца от бебешка до 3 годишна възраст.

33

продукти

Burago

Burago

Едва ли има сериозен любител на die-cast количките, който да не разпознава името Bburago. Ббураго произвеждат умалени модели на автомобили от метал с различни мащаби и са първите в света, пуснали прочутия мащаб 1:18. Както децата, така и колекционерите по света са луди по абсолютните копия на популярни автомобили, които Ббураго произвежда.

3

продукти

Beautanicae

Beautanicae

Beautanicae е френска БИО марка за козметика БЕЗ етерични масла, подходящи за бременни и кърмещи жени.

8

продукти

Bebe Confort

Bebe Confort

Bebe Confort е френска компания, която предлага широка гама бебешки и детски колички, създадени специално за Вас и Вашия начин на живот - така че да бъдат практични, удобни за децата и сигурни за използване и не на последно място, за да Ви отличават, превръщайки всеки един момент от живота на детето Ви в невероятно приключение.

3

продукти

Bebetto

Bebetto

Bebetto е една от водещите турски фирми в тесктилния сектор, която произвежда памучни детски стоки за момичета и момчета, отличаващи се с поразителен дизайн. Създадена през 1996 година, Bebetto е започнала своята дейност с производството на бебешки одеала, а след което започва да трупа опит и в шиенето на детски дрехи, обувки и други бебешки продукти.

18

продукти

Bebino

Bebino

Висококачествени бебешки продукти, отговарящи на всички европейски стандарти за качество и безопасност. Със собствената си марка BEBINO, предлага продукти за най-малките от следните продуктови групи: кошари за спане и игра, кошари за игра, столчета за кола, седалки за кола, столчета за хранене, шезлонги. BEBINO - европейско качество, модерен дизайн, комфорт и безопасност за детето и абсолютна сигурност и спокойствие за неговите родители, конкурентни цени!

12

продукти

Bebivita

Bebivita

Bebivita е известен немски производител на висококачествени бебешки храни с ценни хранителни вещества (като витамини и минерали), които осигуряват здравословно развитие на Вашето бебе. Продуктите са точно подбрани, така че да отговарят на всички хранителни и физиологични норми, както и възрастови категории, през които ще премине Вашето дете.

47

продукти

Beleduc

Beleduc

Немската фирма Beleduc е водеща в производството на висококачествени дървени настолни игри и играчки, дървени пъзели, образователни играчки, кукли за куклен театър и др., за деца от 2 до 7 годишна възраст.

30

продукти

Beluga

Beluga

Дървени играчки на немския прозводител Beluga Spielwaren GmbH. Продуктите на Beluga са насочени към развитие чрез игра на креативността, сръчността и координацията от най-ранна детска връзка. Пъстрите цветове и разнообразните форми носят много радост и стимулират познавателните способности. Играчките са изработени от най-естествения и екологичен материал - дървото, с минимална употреба на лакове и използване на бои на водна основа.

24

продукти

Berber

Berber

Berber е полска марка, произвеждаща продукти за деца до 3 години. Основната цел е да се създаде безопасни и лесни за използване продукти, които дават възможност за развитието на детето в комфортна обстановка.

5

продукти

BeSafe

BeSafe

HTS BeSafe AS е норвежка компания, основана в Krøderen, където се намира централното управление и една от фабриките на компанията. HTS BeSafe AS е водеща компания, когато става дума за разработването и производството на висококачествени автомобилни седалки за деца, както и други продукти за безопасност по пътищата. Фирмата осигурява дистрибуция в около 40 страни. Визията на HTS BeSafe AS е да няма деца, които са тежко ранени при пътнотранспортни произшествия. Продуктите, които компанията предлага на пазара са автомобилни седалки, седалки за колела и спортни каски за деца.

17

продукти

Bildo

Bildo

Фирма Bildo е основана през 1982 г. и произвежда лицензирани и образователни играчки, играчки за плаж и др. Всички продукти имат сертификати от TUV и LGA и са тествани от INTERTEK. Не са вредни за здравето и не съдържат химически субстанции.

8

продукти

Bio G Cosmetics

Bio G Cosmetics

Bio G Cosmetics e фирма, която предлага на своите потребители ефективна и изключително модерна био козметика, която съчетава в себе си 100% натурални съставки. Като основна съставка е използвано колоидното сребро, което се бори ефикасно срещу гъбички, микроби и бактерии. Истинско удоволствие и важна част от грижата за Вашето дете!

4

продукти

Bontempi

Bontempi

Bontempi е компания, която присъства вече 75 години на пазара за музикални играчки в над 50 страни по света. С много официални награди от Италия и чужбина, Bontempi е водеща марка в предлагането на музикални инструменти-играчки.

23

продукти

Boon

Boon

Boon предлага широка гама от продукти, които помагат на родителите по цял свят. Компанията създава само и единствено иновативни продукти. Дизайн студиото е винаги в движение, справяйки се с различни родителски предизвикателства.

9

продукти

Boppy

Boppy

Целта на Boppy е да подкрепя родителите и бебчетата през техните първи години от развитието им. Създават продукти, които позволяват на родителите да се наслаждават на специалните споделени моменти.

4

продукти

Brevi

Brevi

Brevi произвежда и търгува с бебешки продукти от 1953 г. С продуктовата гама от 0 до 36 месеца, Brevi е известна на пазара, благодарение на качество въз основа на нуждите на клиентите и страст към красивите и добре изработени неща. Днес Brevi е известна като един от най-динамичните и иновативни производители.

23

продукти

Britax

Britax

От първата секунда на своя живот бебета превръщат нашия свят в приключение. Britax имат дългогодишен опит в производството на детски седалки за кола, предлагат винаги последните новости в технологиите за сигурност и комфорт, затова може да им се доверите.

61

продукти

Brush-baby

Brush-baby

Brush-baby е английска фирма занимаваща се тясно с устната хигиена на деца и бебета.

3

продукти

Bruynzeel

Bruynzeel

Bruynzeel е холандска марка, отличаваща се с творчески израз за малки и големи, от любители до художници. Това желание е универсално и ги прави специални. Уникална комбинация за всеки, който рисува или пише, Bruynzeel-Sakura предлага нов свят от възможности. Едно чудесно съчетание от качество, знания, опит и идеи.

1

продукти

Buba

Buba

Buba е съвсем нова марка за детски играчки за деца над 3 годишна възраст. С тях децата се забавляват и учат на дейности от ежедневието на големите хора.

21

продукти

Bübchen

Bübchen

В козметиката Bübchen се използват ценни растителни вещества и натурални субстанции, които са специално подбрани, за да може бебешката кожа да се радва на цялостна грижа и защита. Продуктите са произведени с минимално въздействие върху околната среда и с предпочитание към суровини, чийто запаси са възстановими. Това направи Bübchen първия германски производител на бебешки козметични продукти, който е награден с печат на Европейския съюз за съвместимост с опазването на околната среда. Като допълнение, заводът за производство на Bübchen придоби сертификат, че отговаря на изискванията за качество според международния стандарт за качество ISO 9001. С Bübchen Вие сте спокойни, че използвате хипоалергични продукти, които отговарят на всички дерматологични изисквания за оптимална грижа за бебето.

6

продукти

ByKay

ByKay

ByKay е холандска фирма, основана от Кай Поелен. Тя самата е майка на четири деца и бързо е осъзнала предимствата на носенето на бебе със слинг шал - контакт с кожата на родителя, усещане за сигурност на бебето, практичност да го държите до себе си като същевременно ръцете ви са свободни. Тя създава модерни и комфортни слинг шалове, който идеално пасват на родителя и са направени от висококачествени материали. В допълнение марката предлага богат асортимент от аксесоари като кърпи за глава, шапки, шалчета и много други. Кай Поелен има само една цел - повече бебета и родители да се наслаждават на по-релаксиран начин на живот като използват нейните слинг шалове.

13

продукти

CAM

CAM

CAM е италианска семейна фирма, основана през 1969г. от трима братя – Франко, Алдо и Марио Ро. Фирмата е специализирана в производството на детски колички, столове за хранене, подложки за повиване, шезлонги и обезопасителни столчета за автомобил. CAM е сред най-известните и успешни компании в детския бранш. Производствените мощности на CAM се простират на 50 000 м2 в индустриалната зона на град Бергамо близо до Милано, в които се трудят повече от 320 човека.

89

продукти

Camera

Camera

Производетел на продукти и аксесоари за бебета.

50

продукти

Canbebe

Canbebe

Марката Canbebe е създадена през 1990 г. под мотото "Комфорт за майките, здраве за бебетата". Тя предлага бебешки пелени, бебешка козметика и почистващи кърпички.

6

продукти

Cangaroo

Cangaroo

Cangaroo е търговска марка и e повече от 10 г. на българския пазар. Има богат асортимент от качествени и съобразени със съвременните изисквания на Европейския пазар продукти. Предлага различни детски стоки: детски колички, проходилки, столчета за хранене, столчета за кола, детски кошари и легла, люлки, триколки и др.

70

продукти

Canpol babies

Canpol babies

Полската компания Canpol е лидер на пазара за аксесоари за бебета. От двадесет години се грижи за нуждите на младите и техните родители от 35 държави, като предоставя пълна гама от продукти за забавление, хранене, грижи, забавление и безопасност.

76

продукти

Carioca

Carioca

Carioca е италианска марка, насочила вниманието си към най-малките, за да развие тяхната творческа мисъл и въображение. Тя е марка на италианската фирма Универсал, един от най-големите производители на училищни и офис пособия. Марката Кариока е има многобройни и цветни продукти като флумастери, маркери, моливи, бои за рисуване, пастели, комплекти за оцветяване, несесери и др. Продуктите Кариока се отличават с високо качество, ярки цветове, напълно безвредни са, с безопасен връх и лесно изпиращо се мастило.

2

продукти

Carra

Carra

Carra е италианска марка за качествени детски колички с красив дизайн.

0

продукти

Carriwell

Carriwell

Carriwell е датска фирма с 14 годишен опит в производството на бельо за бременни, родилки и кърмачки. Продуктите на Carriwell се предлагат в повече от 30 държави. Фирмата изработва безшевно бельо, бельо от органичен памук и всякакви аксесоари за бременни, родилки и кърмачки.

41

продукти

Chicco

Chicco

Chicco е най-важната и известна марка на италианската фирма Artsana, която е основана през 1946 г. в Комо, Ломбардия от Пиетро Катели. Самата марка Chicco се "ражда" през 1958 г. заедно с раждането на първородния син на Пиетро – Енрико. В наши дни, тя е мултинационална компания, представена в повече от 100 държави, спечелила редица престижни награди. Главната цел на продуктите с марка Chicco е отзивчиво да посрещат нуждите на децата навсякъде по света, за което красноречиво говори мотото на марката: „Навсякъде, където има бебе”. Те се стремят да бъдат естествения избор на всички онези, които търсят опростени и безопасни продукти, съобразени със особеностите на възрастта, която обслужват. Тези стоки са създадени с много грижа, нежност, любов, отговорност и желание да асистират в процеса на израстване на детето, правейки детството едно незабравимо и светло изживяване. За да е в може да реализира адекватно заложените цели, Chicco създава Изследователски Център, където проследяват от близо развитието на детето през първите му години със съдействието на майки, лекари, специалисти–педиатри, организации и детски центрове. Продуктите с марката Chicco обслужват децата в диапазона от възраст от 0 месеца до 3 години, предлагайки разнообразна гама от продукти – колички проходилки, столчета, биберони, шишета, бебешки играчки и други.

135

продукти

Chillafish

Chillafish

Chillafish е нов вид, който расте и процъфтява в огромния океан на игривото детство, постоянно създава забавни и добре проектирани продукти, които се отличават със своята иновативност, красив дизайн и отлично качеството и цена. При Chillafish стремежът е за перфектен баланс между функция, дизайн и стойност за по-активни и по-щастливи деца. С радост Ви представяме превъзходните колела за балансиране на белгийскита фирма the Chillafish. Chillafish има точния продукт за всяко дете на възраст от 1 до 6 години. Продуктите на Chillafish са отличени с множество награди за иновации, дизайн и качество.

6

продукти

Chipolino

Chipolino

Чиполино ЕООД е българска компания, специализирана в производството и търговията с бебешки и детски продукти. Мисията им е да достави възможно най-приятното изживяване за цялото семейство в периода, в който се раждат и отрастват най-малките му членове. Фирмата постига това с  продукти и услуги, съобразени с различния лайфстайл на всяка двойка. 

244

продукти

Chippo toys

Chippo toys

Chippo toys е вносител на детски играчки познати на българския пазар с марки като Blendy pens, Sparkel, 3D magic, Washable toys, Bakugan и много други.

22

продукти

Clever Book

Clever Book

Издателство „Клевър бук” е създадено през 2010 г. с много смелост и любов. От учителите чувате - концентрация, фина моторика, четене, смятане… А детето ви иска да играе и да изследва света около себе си. Те ви предлагат карти и книжки, които разказват прекрасни и смешни истории, които канят детето Ви да участва в приключенията и едновременно с това развиват ума и завладяват сърцето му.

19

продукти

Colibri

Colibri

Издателство "Колибри" е създадено през 1990 г. To e едно от първите частни издателства след промените и едно от малкото, които съществуват и днес. През годините "Колибри" се утвърди със своя професионализъм и качество като едно от водещите издателства на книги у нас, познато и извън страната като единствен представител на много чужди издателства. Високото качество на текстовете и преводите на "Колибри", както и изисканото художествено оформление, са признати в страната и чужбина. Според данни на книготърговците, "Колибри" е неизменно в челото на издателствата по продажби и е завоювало изключително висок престиж като марка. Всяка година "Колибри" издава около 90 нови заглавия, както и десетки допечатки на по-стари издания.

30

продукти

Concord

Concord

Повече от 30 години CONCORD разработва и произвежда висококачествени детски седалки за кола, които включват най-съвременна технология за безопасност. От 2006 г. компанията постепенно разширява продуктовата си гама с детски колички и детско обзавеждане.

12

продукти

Cosatto

Cosatto

Cosatto е италианска марка, произвеждаща бебешки и детски колички, столчета за кола и за хранене, проходилки и всякакъв вид мебели.

28

продукти

Cybex

Cybex

Cybex e немска марка производител на висококачествени детски колички, бебешки столчета за кола, кенгура и слингове за настоящите майки. За Cybex най-важният приоритет е безопасността и удобството на малчуганите. Не случайно марката притежава стотици награди в категориите сигурност и дизайн. Cybex съчетава най-високите международни стандарти за качество и функционалност. В зависимост от предпочитанията на своите клиенти, детските колички на Cybex предлагат модерен стил, градски шик и разнообразие от цветове. Специално за майките специалистите от Cybex са разработили кенгура и слингове, които доставят комфорт и удобство, както на майките, така и на бебето.

39

продукти

David Fussenegger

David Fussenegger

Компанията е основана през 1832 г. като повече от 180 години е била семеен бизнес. David Fussenegger е австрийска марка, която произвежда висококачествени текстилни продукти.

32

продукти

Dede

Dede

Dede е турски производител на различни видове детски играчки. Всички продукти произведени от Dede toys са сертифицирани за качеството, TUV, LGA, и са тествани от Intertek и не съдържат вредни за здравето вещества.

3

продукти

Demar

Demar

Demar е създадена в Полша през 1978 г. Благодарение на дългогодишния опит, развитието на технологиите и страстта към създаването на нови продукти, марката стана популярна не само сред полските си клиенти, но и по цял свят. Продуктивният капацитет на фабриките на Demar надвишава 2,5 милиона чифта обувки годишно.

21

продукти

Dibo

Dibo

“Дибо” АД продължава традициите на фирма “Камчия Мебел” – гр. Велики Преслав датиращи от 1962 г. в производството на мебели. През годините ние се утвърдихме като неразделна част от известните в цял свят български мебели. Чрез продукцията си влизаме в домовете на хиляди семейства в България и Европа. От 1997 г. фирма “Дибо” се специализира в производството на детски мебели. Днес 90% от продукцията ни се реализира в Англия и Германия. През изминалата година взехме участие в най-големия в света панаир за детски стоки в Кьолн, Германия – “ Kind Jugend ” – Koelnmesse. Производствената ни база се намира в гр. Велики Преслав и е разположена на площ 51 000 кв.м. Оборудван е с нови високотехнологични машини и съоръжения. Екип от 70 специалисти е ангажиран с проектирането, изработката и доставката на продукцията ни.

10

продукти

Dimian

Dimian

Dimian е една от водещите компании в сектора. Bambolina и Besteam са сред най-известните и марки. Продуктите са с високо си качество.

4

продукти

Dino Bikes

Dino Bikes

Компанията е основана през 1920 г. в Италия и е специализирана в производството на детски колела.

5

продукти

Disney

Disney

Компанията „Уолт Дисни“ е една от най-големите и популярни американски компании за забавления. Филмовото студио е основано през 1922 г. от Уолт Дисни и брат му Рой О. Дисни. По-късно се разраства и става известно със своите увеселителни паркове „Дисниленд“. "Дисни" е известна и със своите занимателни игри и плюшени играчки за деца.

95

продукти

Dr. Brown's

Dr. Brown's

Американската марка Dr. Brown’s предлага оригинални бебешки шишета с патентованата в САЩ вътрешна вентилна система Natural Flow, която намалява до минимум окисляването на майчиното и адатираното мляко и помага за запазване на витамини C, A и E. Вентилната система премахва отрицателното налягане и въздушните мехурчета, за да помогне за намаляване на коликите, оригването и газовете. Асортиментът включва шишета, биберони, залъгалки, преходни чаши и практични аксесоари.

29

продукти

DSLand

DSLand

FOSHAN STKYTO BABY PRODUKTS е специализирана фабрика за производство на бебешки колички, в която се произвеждат продуктите на много от добре познатите ни европейски компании. Модерен и амбициозен екип отговаря продуктите да са в крак с международните тенденции за качество и безопасност.

0

продукти

Eastcolight

Eastcolight

Eastcolight Ltd. е част от Eastco Group. Създадена е през 1991 г. със седалище Хонг Конг и е съсредоточена в производството на микроскопи, телескопи, бинокли и други оптични устройства. Eastcolight вярва в съчетаването на забавното и образованието.

9

продукти

Eco Silver

Eco Silver

Продуктите с марка Eco Silver комбинират комфорта на микро модална прежда, добита от дървесина, със сребърни нишки с 99% чистота, които лесно се забелязват върху тъканите на всеки от продуктите. Сребърната нишка (Silver Fiber) убива 99.9% от над 400 различни вида бактерии, включително MRSA и VMRSA (резистентни на антибиотици Стафилококови инфекции), за по-малко от 1 час. Влакната, произведени по технологията SHIELDEX®, подложени на тест от повече от 250 изпирания, не загубват своето антибактериално действие. Те не се износват, измиват или намаляват своята ефективност при многократна употреба. Патентованата технология SHIELDEX® е изследвана и тествана повече от 30 години от водещи институции по света и намира широко приложение в медицинската, военната и high-tech индустрии.

1

продукти

Educo

38

продукти

Eitech

Eitech

Образователните конструктори Eitech са разработени и произведени в Германия от висококачествена немска стомана. Eitech предлага разнообразие от комплекти, предизвикващи креативността, както на деца, така и на възрастни. Някои от тях съдържат над 1000 части, както и допълнителни приспособления като вериги, гуми, фигури на герои, задвижващи мотори, соларни панели.

29

продукти

Elite

Elite

Фирма "Е-Елит България" ООД е основана през 2002 година като изцяло частно дружество. Tърговската си дейност започва през 2006 година като наследник на една от дейностите на холдинга "Аладин" ЕООД. Основната дейност на Е-Елит България е съсредоточена в търговията с аудио-визуална, доманкинска и климатична техника, както и други стоки за бита.

4

продукти

ETi

ETi

ETi е турска фирма, произвеждаща хранителни продукти. Основана е през 1962 г. с 20 служители, днес ETi има 5 фабрики и 45 марки с износ в почти целия свят.

4

продукти

EuroPharma

EuroPharma

Фирма „Epharma“ Ltd. e английска компания създадена и ситуирана в CARPENTER COURT, 1 MAPLE ROAD, BRAMHALL, STOCKPORT, CHESHIRE SK7 2DH, UNITED KINGDOM. Основни дейности EUROPHARMA e създадена с мисия да въведе най-новите достижения на медицинската техника и иновативни технологии насочени към индивидуалната грижа за здравето на хората в домашни условия. Мисията на EUROPHARMA е да предотвратява и спомага за контролирането на болестите на съвремието ни. Работейки заедно с лекаря и фармацевтът, пациентът наблюдава ежедневно състоянието си. Фирмата се занимава с импорт, експорт, търговия на продукти с медицинско и санитарно предназначение!

6

продукти

Evy baby

Evy baby

Evy Baby е търговска марка на турската компанията Evyap. Тя е създадена още през 1927 г. в град Erzurum. Занимава се с производството на сапуни, душ гелове, шампоани, продукти за бръснене, бебешки пелени и др. Продуктите на Evyap се предлагат в над 100 страни по света, като е една от водещите фирми за производство на сапуни и продукти за лична хигиена в световен мащаб.

3

продукти

Falk

Falk

Основана през 1947 г., компанията Falquet е специализирана в производството на детски играчки под марката Falk. Компанията е със седалище Франция. От началото на 70-те години продуктовата гама е насочена към производството на пластмасови играчки, включително трактори, водни мотори и бъгита за деца 1-7 години.

1

продукти

Farlin

Farlin

Основана през 1972г. в САЩ “Фарлин” залага като основна своя цел да бъде водеща в производството на широка гама бебешки продукти, самия девиз на компанията “Вашето бебе е наша грижа” говори красноречиво за това. В производствената гама са включени продукти за отглеждане на детето от 0 до 2 годишната му възраст, както и богата гама аксесоари за бременната и майката. Всички те са изработени от висококачествени материали, напълно безопасни за бебето и същевременно гарантиращи дълга и комфортна експлоатация. Залагайки на продукти с марка “ Фарлин”, вие ще задоволите напълно нуждите си при отглеждане на Вашето бебе.

141

продукти

Faro

Faro

Faro е един от лидерите на италианския пазар за детски играчки. Фирмата е създадена още през 40-те години на миналия век в малко италианско селце. Фаро днес означава традиция и иновация. Това е компания, която вижда своята история като голям източник на опит и страст към играчките. Всички техни продукти са разработени и произведени в съответствие с международните стандарти за безопасност и качество.

3

продукти

Fillikid

Fillikid

Компанията Fillkid е основана през 1993 г. от Георг Филл в Австрия. Мисията на Fillkid е да развива и дистрибутира бебешки и детски стоки.

0

продукти

First Austria

First Austria

First Austria е марка на компанията Timetron Company Ltd. Занимава се с производството на потребителска техника, продукти за домакинството и кухнята, електрически и механични инструменти.

4

продукти

Fisher Price

Fisher Price

Fisher Price съществува, за да прави детството забавно и обогатяващо. Чрез своите продукти, фирмата подкрепя семейства с малки деца, помага им да изградят умения, които остават за цял живот. Компанията е създадена през 1930 г.

0

продукти

Friendly Organic

Friendly Organic

Friendly Organic Friendly Organic(Френдли Органик) е основана от група специалисти, които имат за цел да предпазят семействата от вредните химикали използвани в повечето почистващи и козметични продукти. Процесът е дълъг, но накрая се създават препарати за почистване и козметични продукти със 100% натурална основа, като предимно се използват растителни съставки. Тук ще откриете перилни препарати, почистващи препарати за домакинството, различни дезинфектанти за количката и играчките, бебешка козметика и кремчета против подсичане. Целта е да се информират повече хора, за да се създаде сигурна и еко среда, в която да растат децата и децата, на нашите деца. Защото всички заслужават един по-добър свят! Всички продукти са подходящи за ежедневна употреба от деца на всякаква възраст..и възрастни.

11

продукти

Friso

Friso

Безопасността на храните е голяма отговорност на компанията. Непрекъснато се осигурява качество на информираността, чрез покриване на пълен набор от спецификации, правила и процедури. Това се отнася до суровините и съставките, както и за всички процеси на производство, опаковане и логистика. Естествено, всички суровини и крайни продукти последователно се проверяват за качество и безопасност. Продуктите Фризо са сертифицирани от Холандия, контролиращият орган за мляко и млечни продукти (COKZ), които отговарят на изискванията за безопасност, определени от ЕС, Съвета на Европейската общност (ЕИО) и на Комисията по Codex Alimentarius. Фризо е регистрирана търговска марка на FrieslandCampina (Сингапур) Pte Ltd, изцяло притежавано дъщерно дружество на Royal FrieslandCampina.

7

продукти

Fruit of the Loom

Fruit of the Loom

Fruit of the Loom е една от най-разпознаваемите марки за дрехи в света с над 160 години опит и история.

3

продукти

Gabol

Gabol

Семейство от Валенсия, Испания създава компанията Gabol през далечната 1965 година. Родители и деца имали много ентусиазъм, но малка база за работа - две прости шевни машини. Семейството вършило цялата работа - намирали си материали, работили на машините и сами си продавали продукцията. След известно време фирмата се разраснала. Новото поколение поело нещата в свои ръце и Gabol започнал да придобива форма. През април 1983 година мечтата станала реалност - вече имали солидна база и всичко необходимо, за да протича нормална дейност. В наши дни Gabol разпространява своята богата гама от продукти в 65 страни.

80

продукти

GB Group

8

продукти

Gluck

Gluck

Фирмата е основана през 1983 г. и е една от най-големите европейски производители на обзавеждане за детски стаи. Това включва спални комплекти, завеси, спални чувалчета, джобове за аксесоари, мебели и други. Всички изделия са произведени от екологично чисти материали в нежни цветове и десени, които са собствена дизайнерска разработка. GLUCK е една от малкото фирми, в които се обръща особено внимание на безопасността на материала, от който се изработва пълнежът на юрганите, възглавниците и матраците. Боите и лаковете, използвани при производството на мебелите са напълно безвредни за детското здраве. От няколко години фирмата произвежда и висококачествени бебешки дрешки с уникален дизайн, с които Вашето бебе ще се чувства удобно и безопасно. Продуктите на фирма Gluck са удостоени със сертификат за качество SAFE FOR BABY, както и с признанието, че не причиняват алергични реакции.

95

продукти

Gollnest & Kiesel KG

Gollnest & Kiesel KG

Gollnest & Kiesel KG е един от най-големите производители на дървени играчки в Европа и най-големият в Северна Германия. Повече от 2000 различни продукта оформят една от най-широките гами в производството на играчки като цяло.

3

продукти

Graco

Graco

Graco стартира в Европа през септември 1997 г. Марката е изградила отлична репутация за иновативни, безопасни и добри продукти. Екипът на Graco постоянно работи върху продукти, които наистина са съобразени с начина на живот, мястото и бюджета на родителите в днешния ден. Именно тази ненадмината комбинация от качество, иновация и стойност превръща марката в номер едно на пазара.

25

продукти

Green Lullaby

Green Lullaby

Green Lullaby разработва и произвежда модерни и стилни иновационни продукти, направени изцяло от картон. Те предлагат модерни решения и безопасна среда. Направени от рециклирани материали, продуктите са умно измислени, леки, лесни за сглобяване и употреба. Отговарят на постоянно променящите се нужди в развитието на децата. Изделията на Green Lullaby се продават в престижни дизайнерски центрове по света (Centre Pompidou в Париж; The MoMA в Сан Франциско), в бутици и универсални магазини.

6

продукти

Hama

Hama

Hama е датска фирма за детски играчки. Те помагат за развитието на творческите способности на Вашите деца! Докато подреждат ярко оцветените елементи в красиви и забавни форми, децата се научават да разпознават и съчетават цветовете, тренират движенията на пръстите си и развиват координация между очите и ръцете!

6

продукти

Hama GBMH

Hama GBMH

От 1990 г. Hama Ltd е водещ производител на аксесоари за електроника във Великобритания. Успехът на компанията се дължи на огромния асортимент в различни категории продукти.

5

продукти

Happy baby

1

продукти

Happy Dreams

Happy Dreams

Произвежда преимум продукти за качествен и здравословен сън. Повече от 22 години във фирмените магазини се предлага богата гама от матраци, които следват световните тенденции и иновационни материали при производство, създадени според индивидуалните изисквания за комфорт на потребителя. Компанията е официален вносител на световните лидери за матраци, възглавници и аксесоари за сън Tempur, Sealy, Stearns & Foster, Technogel, White Boutique и в представителните магазини освен собствената линия матраци с марка Happy Dreams, могат да се изпробват и поръчат цялата гама модели на изброените премиум и луксозни марки.

29

продукти

Hauck

Hauck

Hauck е престижна и популярна в цял свят немска компания, с лицензирани марки Esprit, Disney и I’coo.Продуктите с тези марки са едно своеобразно съчетание от надеждност, сигурност, богато разнообразие и иновативен дизайн. Качеството на стоките, предлагани от Hauck, е на много високо ниво, стриктно спазвайки европейските норми за стандарт.

41

продукти

Hemar

Hemar

Полската фирма Hemar произвежда детски играчки от пластмаса, със своя собствен дизайнерски екип, разработващ играчките. Фирмата е носител на няколко европейски награди. Продуктите са едро габаритни и са предназначени за деца до 10 години. Подходящи са за игра в къщи, в паркове и градинки и най-вече на пясъка на плажа, където те носят истинска наслада и радост за децата.

2

продукти

Heyner

Heyner

Компания Heyner е водещ германски производител на качествени детски автомобилни седалки в Централна и Източна Европа. Фирмата предлага пълен набор от детски седалки за всички възрастови групи от 0 до 12 години. Благодарение на строго управление на качеството, контрол на разходите и ефективността, всички продукти се характеризират с отлично съотношение цена-производителност.

6

продукти

Hipp

Hipp

Хип разчита единствено на най-високите стандарти за производство на здравословни детски храни и постоянно ги утвърждава. Потребители свързват търговската марка Хип с ценности като доверие, здраве, качество и био земеделие. Последователното използване на суровини, отгледани в био ферми, превръща Хип в най-голямата и преуспяла компания на биологични продукти в света.

155

продукти

Hoppop

Hoppop

От създаването си през 2007 г., фирмата Hoppop е известна с уникалния си подход на "интелигентен дизайн". Екипите от инженери и стилисти се вдъхновяват от модата и интериорните дизайнерски тенденции, когато създават детски аксесоари и играчки. Вие ще ги заобичате толкова, колкото и вашите деца!

4

продукти

Hyland's

Hyland's

Hyland's Homeopathic е основана през 1903 г. от Джордж Хайланд в Лос Анджелис, САЩ. Hyland's Homeopathic e производител на безопасни и натурални хомеопатични продукти, които носят бързо и ефективно облекчение. Активните съставки в хомеопатичните продукти на Hyland’s действат чрез стимулиране на най-ефективната лечебна сила - естествената защита на организма - и поради това не натоварват организма на човека. Продуктите са без странични ефекти и може да се приемат от почти всеки и по всяко време, от бебета до възрастни хора, включително и лица, които употребяват лекарства с рецепта. В допълнение към вековния си ангажимент за производство на лесно достъпни, безопасни и натурални хомеопатични лекарства, Hyland's е и лидер в иновациите, отговаряйки на променящите се здравни потребности на нашия модерен свят.

2

продукти

Interbaby

Interbaby

Interbaby Mora Ferre е успешна семейна фирма, създадена през 1993 г. с идеята да предложи висококачествени текстилни продукти за новородени и бебета. Компанията е ситуирана в град Аликанте и произвежда мебели и текстил с годишен оборот над 24 милиона лева. Марката е особено популярна и разпространена в Испания и различни региони по света на няколко континента - Франция, Италия, Германия, Холандия, Гърция, Украйна, Тунис, Алжир, ОАЕ. Производството е съобразено и подчинено на Европейските стандарти за качество: сертифицирано съобразно ОКОТЕX, LNE&AIJU’s. 99% от продукцията е произведена в Испания, текстила е от 100% памук. Фирмата печели все повече почитатели заради ниските цени, високо качество, отличен сервиз и много атрактивна визия. Особено впечатляващ е фактът, че не се използват щампи, а апликации и красиви бродерии, изработени с много вкус, финес и любов. www.tediko.com www.interbaby.es

70

продукти

Intex

Intex

Главната цел на Intex Recreation corp. е да осигури на клиентите си щастие от най-високо ниво. Фирмата предлага различни продукти като плувни басейни, надуваеми дюшеци, надуваеми играчки, лодки за басейни и за езера - специално проектирани да бъдат безопасни.

25

продукти

Jane

Jane

Jane е създадена през 1932 г. в Барселона и оттогава се налага като водеща испанска марка за детски колички. Най-значимият продукт за Jane е детската количка. Качеството и дизайнът ги превръщат в лидери на пазара. Jane държат изключително много на безопасността на децат и затова инвестират значими ресурси в създаването на безопасни и сигурни продукти. Дизайнът и технологията винаги са били ключови за Jane. Марката е световен лидер при използването на нови технологии и е една от водещите световни компании, които предлагат иновативен дизайн.

71

продукти

Joie

Joie

Joie е британска марка за детски колички и столчета. Всички продукти се изработват според най-високите стандарти за дизайн и безопасност. В резултат, всички продукти Joie правят живота с малки деца по-забавен.

5

продукти

Karton P+P

Karton P+P

Karton P+P е създадена през 1996 година. Марката предлага висококачествени детски раници и чанти. Фокусира се върху високото качество и днес е предпочитана от много родители по света.

38

продукти

Kathe Kruse

Kathe Kruse

Изработването на куклите Käthe Kruse започва преди повече от 100 години. В началото куклата е била изработена от подръчни материали, по-късно се превръща в ярък представител на новата парижка мода. Днес куклите са играчка и любимо занимание на млади и стари. Куклите са свързани особено с чувствата и емоциите – това са смисълът и целта им. Човек ги обиква, прегръща, грижи се за тях, държи ги близо до себе си.

17

продукти

Keter

Keter

Кетер е един от водещите производители и търговци на домакински,и градински потребителски стоки в света. С акцент върху иновациите задвижени от непрекъснатата обратна връзка с клиентите , Кетер осигурява впечатляваща гама от мебели,продукти за съхранение и отдих. Всеки Кетер продукт е замислен и проектиран да съчетава висококачествена и стабилна пластмаса, атрактивен дизайн и несравнима функционалност.Техният постоянен ангажимент за опростяване и подобряване на ежедневието на потребителите, е от ключово значение за глобалния им успех . Продукти Кетер са били международно признати и имат награди за дизайн като: Red Dot Design Award (2010, 2011 и 2013 г.), ID Годишен Design Review (2010) и DIY продукт на годината (2010). Те се произвеждат в Унгария и Израел.Като в Израел 2 пъти печелят награди за износ,която се отпуска за дългосрочен принос към износа на страната.

8

продукти

Kiddimoto

Kiddimoto

Колела за баланс Kiddimoto – най-забавният и бърз начин детето Ви да се научи да кара велосипед без помощни колела. Колелата за баланс Kiddimoto са проектирани във Великобритания. Освен с впечатляващите си линии и забавни дизайнерски цветни решения, баланс байковете на Kiddimoto са нещо повече от колело без педали. Те представляват първото колело на Вашето дете! Колелата за балансиране, детските каски и ръкавици на Kiddimoto са отличавани с множество награди за детски играчки на изложения във Великобритания. Освен с отличителния си дизайн, баланс байковете на Kiddimoto са признати за успешни при развиване на двигателните умения и за отлична координация и баланс. Всички Kiddimoto баланс байкове отговарят на европейските стандарти и изискванията за сигурност и безопасност на детски играчки съгласно стандартите EN71 и маркировката CЕ.

15

продукти

Kiddy

Kiddy

Kiddy е един от най-известните производители на автомобилни седалки за деца в Германия с над 30 години опит в индустрията. Марката "Kiddy" в български превод "Малчуган", въплъщава традицията, иновациите и международен облик. В резултат на тази комбинация е налице фантастичен продукт, вълнуващи иновации в дизайна и присъствие в над четиридесет страни по света.

1

продукти

KidsKit

KidsKit

KidsKit е водещ производител на бебешки и детски продукти. Продуктите на фирмата се отличават с безкомпромисно качество и максимална сигурност. Те се произвеждат от качествени съвременни материали и с модерни технологии. Отговарят на всички стандарти за безопасност. Продуктите на KidsKit се продават по целия свят и са предпочитани от много потребители.

8

продукти

Kikka boo

Kikka boo

Дизайнът на продуктите се прави от френски студиа, специализирани в работата с детски продукти.

37

продукти

KikiBibs

KikiBibs

Kiki Bibs(Кики Бибс) е българска марка за модерни и мултифункционални шалчета-лигавник, тип бандана. Моделът е един и същ, но изборът от цветови комбинации е изключително богат. Изработени са от висококачествен памучен плат, двойно ушити и се закопчават с тик-так копчета. Страхотен моден аксесоар и допълнение към дневния тоалет, но освен това голям помощник в периода, когато растат зъбки или детето се храни. Предпазва дрешките от намокряне, а през зимата и студените месеци пази вратлето от студа. Нежни към бебешката кожа, изработени с много любов и внимание към детайла. Банданите са подходящи за бебечета и деца до 3 години.

1

продукти

KinderKraft

KinderKraft

Kinderkraft е марка, разработена в Германия, специално проектирана за вашето дете. Kinderkraft е синоним на качество, точност и надеждност, събрано в уникален дизайн. Всички продукти отговарят на строгите стандарти, които са в сила в Европейския съюз. Марката съчетава високо качество на изключително атрактивна цена. "Най-важното е щастието на децата и тяхната сигурност" - това е мотото на фирмата.

24

продукти

K's Kids

K's Kids

Компанията K's Kids разработва играчки повече от 15 години и е носител на 75 международни награди. K's Kids не са просто играчки, а инструменти за развиване уменията на децата.

16

продукти

Lanaform

Lanaform

Марка, призната на международния пазар в различни области. Lanaform® гради своя опит и добра репутация най-вече в сферата на здравето, красотата и грижата за тялото. С широката си гама продукти, успява да посрещне специфичните нужди на потребителите. Основана през 1975 г., Lanaform® не само се радва на огромен опит, но и ноу-хау, което я поставя сред европейските лидери в сферата на продуктите за дома, личната и здравословна грижа. Един от ключовите фактори за нейния успех са динамичната, гъвкава и изключително ефективна структура. Освен това стабилният растеж на компанията още от основаването й дава възможност да постигне присъствие в над 30 страни по света днес.

32

продукти

Lansinoh

Lansinoh

Марката Lansinoh е създадена преди повече от 25 години в САЩ. Произвежда прудукти, с които да помогне на майките да кърмят възможно най-дълго и безболезнено. Кърмата е най-полноценната храна за бебето. Майчиното мляко съдържа не само всички хранителни вещества, от които бебето се нуждае, но и антитела от майката, които го предпазват от болести. Кърмата има винаги подходящата температура и е напълно стерилна.

18

продукти

Larsen

Larsen

Норвежка компания основана през 1947 г. От 1975 се налага като самостоятелен производител на пъзели под марката Ларсен. В компанията работят 9 човека, спазвайки някой прости, но фундаментални правила: използвай твърд картон, съобразявай броя и трудността с възрастовите групи на децата; децата предпочитат лесни пъзели, които да редят много пъти; различните форми на пъзела развиват визуалната памет. Фирмата предлага над 300 различни пъзела на 18 различни езика. Вече има и продукти на български с образователна насоченост.

24

продукти

Laser Pegs

Laser Pegs

Уникален светещ конструктор на LASER PEGS! Сглоби различните модели превозни средства, угаси лампата и виж как светват!

14

продукти

Lavena

Lavena

Лавена е частна българска фирма с над 45 годишни традиции в областта на производството и търговията с етерични масла, козметика и течни билкови и сиропни разтвори. Продуктите на Лавена са познати в над 20 страни по света. Значимият човешки потенциал, прилагането на съвременни технологии и използването на модерно оборудване позволява предлагане на продукти с гарантирано постоянно качество, отговарящо на световните изисквания и стандарти. В различните области на производство на фирмата работят екипи от високо квалифицирани и мотивирани специалисти. Тяхната всеотдайност, съпричастност и лоялност са гаранция за успеха и бъдещото развитие на фирмата.

52

продукти

LEGO

LEGO

Едни от най-успешните конструктори в света носят марката Lego. Тя е собственост на датския производител на детски играчки Lego Group и е най-популярния продукт на фирмата. Самата дума Lego е извлечена от датската фраза "leg godt", което в превод означава "Играй добре". Също така Lego би могло да се преведе и като "сглобявам" от латински език. Самите конструктори се състоят от ярко оцветени пластмасови части, сглобяващи и напасващи се помежду си, за да оформят някаква конструкция, която след това лесно може да бъде разглобена, а съставните части да се използват за градеж на нещо ново. Конструкторите с марка Lego са въведени на пазара на детски играчки в Европа през 40-те години на 20 век, но бързо си спечелват световна слава. А най-интересното е, че всички конструктори, произведени от 1963 година насам са напълно съвместими.

36

продукти

Libero

Libero

Libero е швейцарска марка, която през 1955 година създава първата абсорбираща пелена. Материалът, който използват е пудра. През годините Libero подобряват качеството на продуктите си. Днес те са един от лидерите на пазара, като предлагат широка гама от бебешки памперси, мокри кърпички и други.

21

продукти

Lindam

Lindam

Създадена преди повече от 20 години, Lindam е водеща марка в производството на продукти за безопасност в Европа. Lindam е водещ доставчик на детски и бебешки стоки във Великобритания и предлага широка гама от решения за безопасност в световен мащаб. Мисията на компанията е да направи умни продукти, които помагат на родителите да хранят и да се грижат за децата си възможно най-безопасно. Продуктите на Lindam са проектирани за функционална употреба от бебета и родители и са произведени по стандарти, които помагат и гарантират че те са най-безопасните на пазара. Ангажираността на компанията за проектиране и разработване на продукти е призната с над 50 награди в индустрията.

15

продукти

LittleLife

LittleLife

LittleLife e водеща английска марка в производството на детски стоки.

30

продукти

Little Tikes

Little Tikes

Компанията Little Tikes е основана през 1970 г. Тя е мултинационален производител на иновативни продукти за деца. Най-голямата производствена база се намира в Хъдсън, Охайо, САЩ. Има и няколко по-малки производствени центрове в Европа и Азия.

6

продукти

Lorelli

Lorelli

Марката Lorelli (Лорели), има водещи позиции на пазара на бебешки и детски стоки. Утвърдена с годините като синоним на качество, Lorelli съчетава удобство и модерна визия. Все повече майки и техните бебета предпочитат и се доверяват на иновациите на българската марка. Асортиментът от бебешки стоки на Lorelli е изключително богат: комбинирани колички, колички 3 в 1, летни колички, кенгура, колани за прохождане. От производителя предлагат и пълно обзавеждане за детска стая: кошари за спане и игра, дървени легла, всички необходими аксесоари към тях като матраци, протектори и спални комплект. Към обзавеждането се включват и скринове и гардероби в тон и серия. Весели и свежи десени ще откриете и при шезлонгите и проходилките на Lorelli. Богатото разнообразие от модели и цветове продължава и при столчетата за кола и столчетата за хранене. В банята също е забавно и може да разчитате на Lorelli: вани и стойки, гърнета, хигиенни комплекти, весели играчки за баня. Гризалки, дрънкалки, активни гимнастики също не отсъстват от каталога на марката. За подрастващите също са се погрижили: триколки, коли за яздене, тротинетки са в асортимента. Цялото това разнообразие от бебешки и детски стоки на Lorelli e с изключително достъпни цени, с гарантирано качество и гаранция от 2 години.

244

продукти

Lucky baby

1

продукти

Luvion

Luvion

Luvion е дизайнерска компания за детски стоки. Философия на фирмата е да произвежда висококачествени продукти за бебето, които отговарят на нуждите на младите родители. Всичко, което Luvion прави, е посветено на родителите и на техните бебета.

5

продукти

Maclaren

Maclaren

Всичко е започнало през далечната 1965 г., когато Оуен Макларън проектирал и патентовал Buggy прототип Baby - B-01. Марката е иновативна в използването на нови материали и обединява технологичния напредък и красивия дизайн.

28

продукти

Magniflex

Magniflex

Преди повече от 50 години Джулиано Магни създава своя първи матрак в малка стая в дома си в Прато, Италия. Днес Magniflex e водеща италианска марка, позната в цял свят и един от най-големите производители на матраци в Европа. Матраци Magniflex могат да бъдат намерени в над 60 страни, включително Япония, САЩ и Обединените Арабски Емирства. Тайната на успеха на Magniflex днес е същата, както и преди половин век и се крие в съчетаване на високотехнологични съвременни материали и италианско майсторство и дизайн за създаването на матрак с несравнимо качество, трайност и стил. Грижата за околната среда стои в основата на стратегията на растежа на Magniflex, като компанията допринася активно за опазването на природните ресурси на планетата чрез използването на екологично чисти материали и утвърждаването на практики, насърчаващи устойчивото производство.

6

продукти

Marcelin

Marcelin

Марката Marcelin е представител на пазара на буйки и чорапки за непроходили бебета. Те са изработени от изключително качествени материали и разполагат с широка гама модерни модели.

33

продукти

Mattel

Mattel

Mattel е американска компания основана през 1945 г. Тя е най-голямата по приходи компания за играчки в света. Произвежда продуктите с марки Fisher Price, Barbie, Hot Wheels and Matchbox toys, Masters of the Universe, American Girl, а от началото на 1980 година включително и конзоли за видео игри. С играчките на Mattel е преминало детството на поколения малчугани по целия свят.

9

продукти

Maxi Cosi

Maxi Cosi

Maxi Cosi е търговска марка на фирма Dorel Холандия, която е бързо разрастваща се международна фирма, станала известна с първата бебешка седалка за кола в Европа MAXI-COSI. От 25 години създават най-безопасните, практични и удобни продукти. Много от тях са отличени от независими организации на потребителите, както и от специалисти в бранша. Maxi-Cosi продукти се препоръчват както от доволни крайни потребители, така и в интернет форуми.

42

продукти

Mebby

Mebby

Италианската фирма Medel започва живота си в Парма през 1966 година. Марката Mebby бързо се налага на пазара. През 2010 г. група Medel отваря две нови дъщерни дружества: Medel Великобритания в Оксфорд, Англия и Medel HK в Хонг Конг, което е пряк резултат от желанието на компанията да повиши своя профил в два от ключовите пазари в света.

27

продукти

Medela

Medela

Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега, 50 години по-късно, Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

18

продукти

Medisana

Medisana

Немската марка Medisana се стреми да предложи интелигентни решения за анализ и поддръжка на здравето, красотата и грижата за тялото. Идеята за здравето и красотата присъства във всички области на компанията. Продуктите са произведени по най-високите стандарти за качество, гарантирани от щателен процес за контрол.

19

продукти

Micralite

Micralite

През 1999 г. Micralite Великобритания произвеждат първият си прототип с уникална патентована система за сгъване, който развиват и усъвършенстват вече над десетилетие. Днес, Micralite правят едни от най-леките и гъвкави колички на пазара.

4

продукти

Mima

Mima

Марката Mima е основана от Yolanda и Davy, които искали да създадат нови продукти за бебета. Те искали техните идеи да помогнат на бъдещите родители да направят отглеждането на своите деца по-лесно. Реализацията дошла с проектиране на две детски колички: Xari и Cobi. През 2009 година Mima печели наградата за иновации на фестивала Kind & Jugend в Кьолн.

4

продукти

Milupa

Milupa

Вече 80 години Milupa се грижи за здравословното и качествено хранене на бебето и малкото дете.

17

продукти

Minimonkey

Minimonkey

Minimonkey(Минимънки) е немска марка, която се стреми чрез продуктите си да направи живота и отглеждането на дете по-лесно. Предложенията им са практични, достъпни, лесни за употреба и иновативни. Един от продуктите им е без аналог на пазара - ергономична раница-слинг, която не натоварва раменете и кръста. Разгледайте и различните цветови предложения на слинга 4 в 1, както и супер компактното текстилно приспособление, което превръща всеки стол в детско столче за хранене. Изработени от 100% памук или органичен памук, с разнообразен избор на цветове според всеки вкус. Спазени са всички Европейски стандарти за безопасност и качество.

1

продукти

Mochtoys

Mochtoys

Компанията Mochtoys е един от водещите производители на пластмасови играчки в Европа. Тя е основана през 1993 г. и в момента разполага с две модерни фабрики и складове, в които работят 150 души. От самото начало компанията е със седалище в Otwock близо до Варшава (Полша).

30

продукти

Moni

Moni

Moni е търговска марка и e повече от 10 г. на българския пазар. Има богат асортимент от качествени и съобразени със съвременните изисквания на Европейския пазар продукти. Предлага детски стоки: детски колички, проходилки, столчета за хранене, столчета за кола, детски кошари и легла, люлки, триколки и др.

111

продукти

Molfix

Molfix

Хайат България Кемикъл ООД е производител на перилни и почистващи препарати с марки Test, Bingo, Bingosil, Bingon, Has, бебешки пелени Molfix и дамски превръзки Molped. Всички продукти се отличават с високо качество, резултат от използваните качествени суровини, модерни производствени технологии и от от непрекъснатия контрол на всеки етап от производството. Продуктите на Hayat Holding се изнасят в над петдесет страни по света, сред които Чехия, Полша, Великобритания, Унгария, Русия, Украйна, Молдова, Гърция, Египет, Израел и др.

6

продукти

Motorola

Motorola

Motorola е американска интернационална комуникационна компания, основана в Шаумбург, щата Илинойс - предградие на Чикаго. На 4 януари 2011 г. компанията се разделя на две независими части: Motorola Mobility, която се занимава с производството на мобилни телефони, смартфони, таблети (предимно за частните потребители) и Motorola Solutions за производство на продукти, използвани предимно от индустрията, в публичния сектор, големите фирми и корпорации, напр. мрежови системи и устройства, радиотехника.

7

продукти

Munchkin

Munchkin

Munchkin е основана от Steven Dunn през 1991 г. Компанията разработва интелигентни и иновативни продукти, които са наслада за родители и деца.

56

продукти

Mustela

Mustela

Mustela ® предлага ефективни, лесни за употреба продукти с най-високо качество, предназначени за задоволяване на специфичните потребности на новородени, бебета, деца, бременни и нови майки. Mustela е водеща козметична марка на европейския фармацевтичен пазар за бебешки продукти. Във Франция, продуктите Mustela са в 90% от всички аптеки и се използва в повече от 50% от родилните отделения. Днес Mustela се продава в около четиридесет страни.

34

продукти

Nannys

Nannys

Компанията Linette Hellas SA се занимава с производството на памперси Nannys от 1986 г. Офисите и фабриките на фирмата се намират в промишлената зона на гр. Тива, на площ от 20 000 кв. м. Целта на компанията е да създава и предлага продукти за бебето, без никакъв компромис по отношение на качеството, гарантирано от непрекъснатия мониторинг на всеки етап от производството - от материалите до крайния продукт.

4

продукти

Nazo

Nazo

Nazo е полски производител на висококачествени изделия от текстил. Обувките са с много лека дишаща подметка, красиви десени с бродерия и цветни подплати.

4

продукти

Nivea

Nivea

Като една от водещите международни компании в грижата за кожата и красотата, Nivea е близо до своите потребители, предлагайки им атрактивни и иновационни продукти. Ръководи бизнес с грижа към природните ресурси и с отговорно социално и екологично поведение. Действията се определят не само от икономическия успех на компанията, но и от активната й политика за опазване на околната среда и безобасност на труда, както и от отговорността към обществото.

16

продукти

Nuby

Nuby

От 1970 година Luv’n care се е отдала на мисията да създаде висококачествени и иновативни продукти. Днес Нуби предлага широка гама от системи за хранене, чесалки, залъгалки и медицински продукти. Нуби набляга не само на пълната гама, но и на сигурността, удобството, достъпността и разбира се добрия външен вид. Ето защо потребителите могат да се чувстват сигурни, знаейки, че те са направили най-добрия избор за своето бебе и че продуктите, които са избрали отговарят на най-високите стандарти за сигурност. Продуктите им са разпространени в над 125 държави по света. Продуктите на Нуби са горещо препоръчани от д-р Бодуин Люклерк – Медицински университет, Маями.

150

продукти

Nuk

Nuk

В продължение на повече от 50 години компанията NUK е разработила най-качествените бебешки продукти, които са иновативни и научно доказани в подкрепа на безопасността и здравословното развитие на децата. Подкрепена от специален екип от експерти, продуктите са проектирани да съчетават науката със стилът и същевременно да се запази най-високо качество. Продуктите им не само отговарят на международните стандарти за безопасност, те ги превъзхождат.

154

продукти

Nuvita

Nuvita

Марката Nuvita е вдъхновена от съвременните майки, татковци и техните деца, за да създаде полезни продукти и да подобри здравето и качеството на живот на новите семейства. Nuvita е отправна точка за всички майки, които искат да подобрят качеството на живот на тях и техните бебета от бременността до 3-годишна възраст на детето, чрез използването на продукти, предназначени специално за нуждите в този период.

30

продукти

Oasis

Oasis

Оазис е английска марка, наложена на пазара с комплектите си за деца, които се оцветяват по зададена схема. Основните образи, които се използват са животни или анимационни герои, което спомага за развитие на творческото въображение на детето. Комплектите са съобразени с различните детски възрасти и включват в себе си всичко необходимо за рисуване. Другият топ продукт на фирмата са гравюрите на сребърна и медна основа, които са за по-големи деца, дори и възрастни. В комплектите има мостри, предназначени за упражнение преди започване на гравюрата. Най-голямото удоволствие е крайния резултат, който може да се сравни с малък шедьовър.

8

продукти

OKBaby

OKBaby

Милиони родители по света имат доверие на марката OKBaby, тъй като предлагат полезни и практични решения, свързани с грижите за бебетата, повече от 30 години. Фирмата непрекъснато се стреми да създава и развива нови иновативни продукти. Продуктите се произвеждат само в Италия, като качеството е гарантирано.

52

продукти

Olympic Sport

1

продукти

Osann

Osann

Немската марка Osann е една от водещите европейски фирми за бебешки и детски стоки, включително автомобилни седалки, които са едни от най-сигурните в класа си. Бебешките и детски продукти Osann следват растежа на детето ви и се променят според индивидуалните му нужди, така че да съчетаят в себе си стилен дизайн и изключителна функционалност. Продуктите са известни в цяла Европа и са символ на високо качество на достъпни цени.

14

продукти

Ovko

Ovko

Историята на Ovko датира от 1975 г., когато е създадена първата фабрика за преработка на плодове и зеленчуци в Nové Zámky. Бебешките храни Ovko са смес от традиция и иновация в производствения процес, в комбинация с екологичните качества на продуктите. Те се препоръчват горещо от майки и от педиатри.

68

продукти

Pampers

Pampers

Виктор Милс е американски инженер-химик, който по време на работата си за Procter & Gamble, революционизира грижата за деца с изобретяването на пелена за еднократна употреба. Той започва работа по продукта през 1950 година, използвайки своите внуци като обект за изпитанията. Днес Pampers вече създават пелени, които дишат, специално предназначени за всички етапи от развитието на бебетата, за да отговорят на нуждите, които мъничетата имат, докато растат: New Baby, Active Baby и Let's Go.

38

продукти

Patio

Patio

Компанията е сред популярните полски снабдители на книжарниците, като стоките ѝ включват широка гама ученически аксесоари, творчески комплекти, които се отличават с първокласно качество.

23

продукти

Peg Perego

Peg Perego

Италианската компания Peg Perego е основана през 1949 г. от Джузепе Перего, за да внесе революция на тогавашния ограничен пазар. При проектирането и изработването на вагони и колички са били използвани гумирани тъкани, вместо плетена ракита и ламарина, които често сa ползвани за изработването на детски продукти. Вниманието към пазарните промени и предвидливостта са двете неща, изградили успешно компанията през годините. Днес тя е известна по цял свят със своите идеи в областта на детските продукти, които винаги са с най-високо качество и спазват всички наложени международни норми. При проектирането и създаването на своите продукти, Peg Perego се отнася с голяма прецизност като набляга на стилния и елегантен дизайн и безопасността. Начинът на производство е подпомогнат от научни изследвания и експерименти, продуктивна строгост и техническо творчество, отговарящи на нуждите на клиента по отношение на услугите и безопасността.

48

продукти

Phil & Teds

Phil & Teds

Phil & Teds е компания създадена в Нова Зеландия и се предлага в над 45 страни по света. Целта на фирмата е да изгради голяма и стабилна компания на пазара за детски стоки, като търси изключителния принос на своите първокласни кадри.

49

продукти

Pilsan

Pilsan

Pilsan e фирма създадена в Турция през 1940 г. като започва с производството на оловни войници. Днес фирмата предлага богат асортимент от детски играчки. Pilsan предлага своите продукти в 57 страни по целия свят.

58

продукти

Plasmon

Plasmon

Plasmon е създадена през 1902 година в Милано, Италия по инициатива на д-р Чезаре Скоти под името "Италианско обединение Plasmon". През същата година започва и вносът и търговията на храни Plasmon. Тези храни се използват и за производство на известните бишкоти, каши и продукти от какао Plasmon. По време на Втората Световна война фабриката на Plasmon в Милано е разрушена и производството се изнася временно във външни фабрики. За да се задоволи растящата нужда на пазара през следвоенния период, Plasmon създава първата автоматична линия за производство на бишкоти. Така екип от 7 жени произвежда на ден общо 5500 кутии бишкоти. През 1963 година Plasmon става част от групата на Heinz, а десет години по-късно предлагат за първи път широка гама готови супи, с които да се разнообрази дневното меню на децата. През деветдесетте години на пазара излиза мляко за пиене, подходящо за деца от 1 до 3 години. Plasmon се гордее с повече от 100 годишно успешно присъствие на пазара за детски храни, като през това време ентусиазмът за работа и грижа за нашите деца е нестихващ, а храните, които се произвеждат са здравословни, полезни и най-важното - харесвани от най-малките.

37

продукти

Playgro

Playgro

Марката Playgro е създадена през 1992 г. в Австралия. Тя е синоним на качество. Playgro е развиваща се марка с най-голямо доверие за Вашето бебе. Мисията им винаги е била да създават иновативни продукти, проектирани да отговарят на развиващите се нужди на Вашето дете.

41

продукти

Playmobil

Playmobil

Playmobil е основана в Германия преди повече от 35 години. Има фабрики в Испания, Германия и Малта. Марката е една от най-популярните производители на конструктори, които са обединени в тематични серии - град, ферма, полиция, пожарна, отдих, приключения, пространство, замъци, пирати, модерна къща, вила за отдих и други. В Германия, Playmobil е въпрос на национална гордост, защото тези играчки отдавна са преминали границите на родината си и са се превърнали в задължителна част от асортимента на магазините за играчки в Европа, Америка и други континенти. Поради интересните теми, както и уникалните детайли, тези играчки стимулират децата да играят, да развиват двигателните си умения и въображение.

17

продукти

Playtex

Playtex

С неповторимите си продукти, марката печели доверие като предлага продукти за здравословно хранене за децата и удобство и комфорт за техните родители. Производството на всеки продукт се предхожда от внимателно проучване и многобройни изследвания. Перфектните резултати са плод на съвместните усилия на педиатри, технолози, дизайнери, родители и деца. Ръководени от всеотдайната ни любов и грижи, нека изберем най - доброто за нашите деца.

9

продукти

Primi Sogni

Primi Sogni

Първи мечти... за всички деца! Италианска марка бебешки стоки: колички, столчета за хранене и кола, шезлонги, бебешки мебели, сгъваеми легла и кошари, аксесоари за къпане на бебето. От проектирането до производството –всичко е подчинено на сигурността, практичността и функционалнността на всеки продукт и спазването на съвреуменните стандарти за качество и безопасност. Продуктите с марката PRIMI SOGNI впечатляват с модерния си дизайн и богатството на цветовете. С PRIMI SOGNI родителите са спокойни, а бебетата-щастливи!

18

продукти

Prince Lionheart

Prince Lionheart

Prince Lionheart е семейна фирма, която стартира през 1973 г. Фирмата започва с производството на ръчно изработени люлеещи се коне. Компанията се базира на три основни принципа: качество, иновации и отлично обслужване.

58

продукти

Proxima Video

Proxima Video

Фирма “Проксима видео” е създадена в началото на 1999 година като наследник на една от водещите фирми в областта на видео- и телевизионното разпространение от началото на 90-те години – „Проксима Ентъртейнмънт” и бързо заема и затвърждава челните си позиции в тази сфера на територията на Р. България.

45

продукти

Pufies

Pufies

Pufies знаят, че с появата на малкото бебче вече светът е различен! Първата усмивка, първата думичка, допирът на малките пръстчета и погледът, изпълнен с любопитство. Знаем колко сте щастливи в момента, а и щастието ви ще расте с всеки изминал ден. Може би най-сладкото на този свят е, че никой не надраства нуждата да бъде обичан. А грижата за безгрижното порастване на вашето бебче, вече може да споделите с Pufies. Защото Pufies са пелени, създадени от висококачествени материали, за да отговарят и надхвърлят изискванията на грижовните майки!

25

продукти

Puky

Puky

Puky е германска марка, занимаваща се с производството на детски превозни средства - триколки, тротинетки, велосипеди, колела без педали, картове и др. повече от 60 години. Изделията на Пуки се отличават с високо качество на конструкцията си и иновативните решения в дизайна. В процеса на производство се използват висококачествени материали и компоненти, а праховото боядисване им гарантира дълъг период на използване. Качественият контрол на продукцията се извършва чрез постоянно преминавани тестове. Puky е производител на продукти, които се харесват от децата и са абсолютно надеждни и сигурни.

25

продукти

Pulse Performance Products

Pulse Performance Products

Pulse Performance Products ™ (PPP) е основана през 2007 г. в Калифорния САЩ, с изпълнение на първият си скутер Kick 'N Go ™. Оттогава продължават да изобретяват и да развиват уникални и иновативни продукти. В допълнение , PPP налага революционни тенденции при производството на скутери, като Composite Deck Traction ( CDT ) Комбинирано Грапаво Покритие, съчетано със съвременна графика в отливката. PPP се гордеят с изпъл- нение , проектиране, тестване и предоставяне на най-епичните скутери на планетата, тъй като “това е, което правим най-добре!”

5

продукти

Quinny

Quinny

Quinny е търговска марка на фирма Dorel Холандия. От години Quinny разработват продуктите си, движени от идеята "Следвайте пътя си". Уникални идеи, характеристики и материи са съчетани в едно, за да направят продуктите възможно най-добри

13

продукти

Ravensburger

Ravensburger

Ravensburger е немска компания основана през 1883 г. Тя е водещ доставчик на игри, пъзели и играчки в Европа и водещ доставчик на детски книги в Германия. Синият триъгълник е една от най-известните търговски марки в Германия.

34

продукти

Reer

Reer

От 1962 г. фирма Reer е водещ производител на уреди и аксесоари за бебета и малки деца и предлага всичко необходимо за сигурността, храненето, грижата и пътуването на Вашето съкровище. Богатата гама на Reer включва иновативни продукти с превъзходно немско качество, надеждност и функционалност. Всички продукти са тествани от водещи немски лаборатории за съответствие с европейските норми и стандарти, а голяма част от продуктите са получили високи оценки при специализирани продуктови тестове.

106

продукти

Rotho

Rotho

Повече от 10 години марката Rotho Babydesign произвежда иновативни продукти с високо качество. Материалите, които са използвани за създаването на продуктите са базирани на биологични полимери, състоящи се от до 95% естествени суровини, които са 100% биоразградими. Серия вани Rotho Babydesign Style, произведени в Швейцария с германски дизайн.

15

продукти

Roxyma Dream

Roxyma Dream

Rоxyma Dream е създадена през 2007 г. За кратко време печели доверието на клиентите и се налага на българския пазар като спално бельо от висок клас с гаранция за лукс и качество. Съвременните машини, използваните безвредни тъкани и висококвалифицираният екип са в основата на произвежданите продукти за здравословен и пълноценен начин на почивка. Правата за производство на спално бельо с тик-так технология са запазени от Roxyma Dream. Фирмата притежава свидетелство № 1356 / 09.01.2011 г. от Патентно ведомство.

48

продукти

Sano

Sano

Sano-Bruno’s Enterprises Ltd. е водещ израелски производител на почистващи препарати и такива за грижа за дома. Компанията предлага голям асортимент от решения за почистване, както за дома, така и в индустриалния сектор. Сано държи много на иновациите, качеството, добрата цена и влиянието върху околната среда. Сано е лидер на пазара за стотици продукти като тоалетни принадлежности, пелени и хартиени продукти, препарати за почистване, продукти за освежаване на въздуха, пестициди и препарати против насекоми.

12

продукти

Safety 1st

Safety 1st

В продължение на повече от 25 години, Dorel Juvenile Group е посветена да помага за един по-сигурен свят за децата. Марката се появява на младежкия пазар през 1984 г. с класическия и международно признат "Baby on board" знак. Трайният успех се дължи на непоколебимата ангажираност към безопасността, иновациите и стойността. Това е, което родителите търсят в Safety 1st.

20

продукти

Sassy

Sassy

Фирмата е създадена през 1982 г. в САЩ. През 1996 г. стартира производството на играчки с уникален дизайн, ярки цветове и високо качество.

43

продукти

School Zone

1

продукти

Semper

Semper

Фирмата Семпер - Швеция е основана през 1939 г. Със стартирането си тя е в тясно сътрудничество с детски лекари, изследователи, технолози на хранителната промишленост и диетолози. Днес Семпер е признат лидер в производството на детски храни в Швеция и Скандинавските страни. Фирмата предлага над 90 вида бебешки и детски храни - от новородени до над 3 годишна възраст. Името Семпер се е превърнало в синоним на качество и безопасност. Продукцията им се произвежда от суровини и продукти, преминали щателен контрол в лабораториите на фирмата.

44

продукти

SES Creative

SES Creative

SES е холандска специализирана фирма за творчески играчки с повече от 40 години опит. Всяка година, този опит се ползва от повече от 14 милиона потребители в 70 страни. Продуктите на SES са разработени, за да осигурят удоволствие на децата при създаване на нещо интересно за тях. Те развиват креативното мислене и сръчността им.

49

продукти

Seventh generation

Seventh generation

Seventh generation е американска компания, която произвежда екологични, биоразградими или био сертифицирани бебешки хигиенни и козметични продукти и продукти за домакинството. Те са натурални и напълно безопасни, с минимално въздействие върху околната среда. Името Seventh generation или Седмо поколение е избрано, за да отрази вярвания на марката по отношение на въздействието на техните продукти върху хората и околната среда. При разработването на всеки продукт, компанията обмисля и изследва как всеки отделен елемент ще повлияе на хората и земята не само днес, но и седем поколения напред. Това означава, че пресмята влиянието на всичко - от това колко добре опаковката им ще са разгради по естествен път (биоразградими), през съставките и влиянието им върху човека, до начина, по който техните производствени процеси ще се отразят на качеството на въздуха, водата и почвата в следващите години.

11

продукти

Singer

Singer

През 1851 г. Исак Сингер учредява фирма Singer – за производство и продажба на шевни машини. С времето дейността им се разраства, а през 1890 г. заемат 80 % от продажбите на шевни машини в цял свят! Постепенно Singer започва да се преструктурира и през 2003 г. реорганизира своята дейност, навлизайки силно в производството на домакински електроуреди – бяла техника.

22

продукти

Skin Blossom

Skin Blossom

Skin Blossom е компания за козметични био продукти от Великобритания. Произвежда безопасни, достъпни и високо ефективни продукти за грижа за кожата, защото всеки има право на здрава и красива кожа. Skin Blossom е специално създадена и съдържа органични и щадящи кожата съставки. Всички продукти са био сертифицирани от Soil Association и така дава пълна и истинска гаранция за безопасността на продуктите. Не съдържа животински съставки. Всички продукти са Веган и са регистрирани във Vegan Society.

9

продукти

Skip Hop

Skip Hop

Първоначално марката Skip Hop става известна в САЩ със своите чанти за разходка, които се носят от много холивудски звезди и известни личности. Днес Skip Hop е глобален бранд, известен в цял свят със своята иновативност, великолепен дизайн и широк асортимент от висококачествени детски играчки, аксесоари за хранене, разходка и баня. Продуктите на Skip Hop не само надхвърлят всички приложими за категорията физико-механични стандарти за безопасност, но и не съдържат вредни химикали и минерали, такива като BPA, олово и фталати.

43

продукти

Smart Trike

Smart Trike

Smart-Trike ™ е световен лидер в областта на триколките и осигурява интелигентни иновативни решения за всички деца: от бебета до предучилищна възраст. Продуктите на Smart-Trike ™ са сгъваеми, мултифункционални и са разнообразни като модел и разцветка. Ние обръщаме внимание на комфорта, както за детето така и за родителите.

3

продукти

Sonicare

Sonicare

Патентованото действие за почистване на четка Sonicare вкарва течност дълбоко между зъбите и по протежение на линията на венците, за разлика, която можете да видите и почувствате. Не е чудно, че устната им технология е подкрепена от повече от 175 клинични и лабораторни изследвания в света.

1

продукти

Stiga

Stiga

През далечната 1966 година Бенгт Бандстиген създава компанията BANDA, която по-късно се превръща в днешната STIGA Sports AB. Успехите на компанията, натрупала повече от 4 десетилетия опит в производството на шейни се крият в две думи - качество и безопасност - и това е най-добрата препоръка за тях!

11

продукти

Suavinex

Suavinex

Suavinex(Суавинекс) е испанска марка създадена през 1983 година. Продуктите им са революционни, заради дизайните и десените, които носят. Това е първата марка, която превръща залъгалките, клипсовете за залъгалки и шишетата за хранене в истински бижута. Няма как продуктите да не Ви направят впечателние! Залъгалките изобилстват от цветове и шарки комбинирани с актуални минималистични детайли. Цветна бомба е и при шишетата за хранене - надписи, флорални мотиви, бонбонски десени. Марката е вярна на факта, че не бива да подценяваме нещата предназначени за децата. Тези малки бижута допълват всеки модерен родител с вкус към детайлите и моден усет. Можете да разчитате за безопасността на всеки продукт!

26

продукти

Teifoc

Teifoc

Teifoc® е търговска марка на немската фирма Eitech GmbH, предлагаща уникална система за строителство и игра, която използва истински, многократно използваеми тухлички. Те са изработени от печена глина и са напълно безопасни за игра. За слепващ агент се използват разтворими пясък и царевичен екстракт, които позволяват повторното използване на строителния комплект. Продуктите Teifoc® са проектирани и произведени от Eitech GmbH в Германия.

28

продукти

Tektorado

Tektorado

Tektorado е полска фирма, която произвежда картонени играчки, развиващи креативността и въображението на децата.

7

продукти

Thermobaby

Thermobaby

Thermobaby е френска компания с над 60 годишна история. Всички продукти на компанията се произвеждат във Франция и се отличават с безупречно качество и уникален дизайн.

26

продукти

Thinkle Stars™

Thinkle Stars™

Thinkle Stars™ е марка образователни играчки на български език, която осъзнава необходимостта играта да бъде забавна, но едновременно с това и развиваща, и полезна. Децата са изключително възприемчиви и любопитни, относно предметите и заобикалящия ги свят. Играчките Thinkle Stars™ си поставят за цел да задоволят детското любопитство, като пренасят децата в света на животните, музиката, цветовете и формите. За децата над 3 години този свят се разширява с добавянето на знания за българската азбука, числата, професиите и предметите в пространството.

20

продукти

Tiny Love

Tiny Love

Tiny Love е утвърдена международна компания. Техните продукти са с международно признание, след като са получили няколко световните награди за иновациите и напредъка им. Разполагат с екип от експерти в развитието на играчките, които подкрепят растежа на бебето. Екипът им се състои от родители, които имат личен опит с нуждите на бебетата. Ето защо те вярваме, че са най-подходящи, за да подкрепят новите семейства, тъй като те растат заедно.

31

продукти

Tigex

Tigex

Tigex предлага пълна гама от над 350 продукта. Проектирани за насърчаване развитието на бебето и неговата бодрост, продуктите Tigex са адаптирани към всеки етап от растежа на бебето. Мисия на компанията: да осигури комфорт и безопасност както за бебето, така и за родителите. Всички продукти са проектирани с помощта на специалисти: дизайнери, медицински сестри, детски заведения, педиатри, ерготерапевти. Всеки продукт е тестван от независими лаборатории за съответствие със съществуващите стандарти, с цел предоставяне на най-добрите решения за бебето и семейството.

64

продукти

Tolo

Tolo

Марката Tolo предлага широка гама от играчки за забавление и с образователен характер. Играчките са изработени от висококачествени материали. Отговарят на сертификати: SA8000 - Сертификат за надеждност в социално отношение и опазването на околната среда при производството на продукти и ISO9001 - Сертификат за постоянство в поддържането на високите стандарти за качество.

52

продукти

Tommee Tippee

Tommee Tippee

Tommee Tippee е английска компания с 50 годишна история с основна дейност, производство и разпространение на стоки за бебета. Иновативността и уникалният дизайн на продуктите, издигат фирмата за много кратко време на едно от първите места в световните класации за бебшки аксесоари. С постоянните си нововъведения и патентоване на нови продукти, Tommee Tippee печели все по-голяма популярност и доверие сред своите потребители.

110

продукти

Tonus Elast

Tonus Elast

Tonus Elast - Латвия е лидер в производството на медицински изделия от еластични влакна. Фирмата е основана през 1995 г., и има над 100 клиента в Русия и Прибалтика, Полша, страните от ОНД, Средна Азия и България. Продукцията на фирмата е сертифицирана на територията на тези страни, спечелила е награди и дипломи на международни конкурси. Всеки модел на Tonus Elast е създаден благодарение на богатия опит и традиции на предприятието. В производството се използват само еколкогично чисти тъкани, предварително сертифицирани.

16

продукти

Töpfer

Töpfer

Горди сме да развиваме и управляваме тази компания вече второ поколение, защото Töpfer заслужено завоюва име на един от водещите производители на биологични храни за бебета и натурална бебешка козметика. Ние осигуряваме внимателен подход към природата и околната среда, чрез използване на биологични суровини и чрез етично отговорни бизнес-практики и отношения с потребители и доставчици, които почиват на честност и уважение.

29

продукти

Trunki

Trunki

Trunki е марка създадена през 1997 г. от дизайнера Rob Law.

2

продукти

Tumtum

Tumtum

Докато се хранят, децата обичат да играят и да се забавляват. Те не се нуждаят от умалени версии на прибори и съдове за възрастни, а от продукти създадени специално за малките им пръстчета.Това е причината за появата на TUMTUM – иновативни продукти, създадени от британски дизайнери за техните деца, а и за Вашите. Продуктите TUMTUM ще помогнат на детето да започне да се храни самостоятелно без родителска помощ. Изработени са от най-висококачествени материали без BPA, PVC и фталати и са напълно безопасни за деца.

24

продукти

Tutek

Tutek

В продължение на 40 години фирма Тутек произвежда детски и бебешки продукти. Фирмата е основана през 1973 г. във Варшава. В последствие производството се премества в Радом. Компанията предлага отлично съотношение между качество и цена.

8

продукти

Twistshake

Twistshake

Twistshake(Туистшейк) е продукт създаден от Виенар Роакс, която през 2011 година трябвало да се грижи за своя братовчед. Ужасът дошъл, когато станало време за хранене - неудобни дози, бучки в млякото и сложни за почистване бебешки атрибути. Така с течение на времето идеята за бутилка за хранене, която да съчетава в себе си побирането на дозата адаптирано мляко, без досадни бучки и да е лесна за почистване става реалност. Изделието е без аналог на пазара - революционно решение, което промения отглеждането на деца. Цветовите варианти на бутилките също ще грабнат вниманието - пъстри светли тонове, които създават настроение. Вместимостта варира в три предложения: 180мл.; 260мл.; 330мл.. ​Изработени от специален материал, който да запазва топлината. Освен шишета за хранене към предложенията може да откирете силиконови биберони и контейнери за пренасяне на мляко или пък хранителни залъгалки по време на разходка. Всичките изделия са създадени в проверена и сертифицирана среда. Отговорят на отлично качество с грижа към околната среда.

8

продукти

Ubimed

Ubimed

Компанията Ubimed е основана в Лос Анджелис, САЩ от доктор Jose Bensoussan, френски лекар, който е изобретил и патентовал първият работещ на батерии аспиратор за нос за бебета.

2

продукти

Upixel

Upixel

Upixel предлага уникални моливници, портомонета, калъфи за телефони и таблети, чанти и раници за деца, ученици и млади хора, върху които може да се изобрази фигура, картина или надпис с помощта на силиконови пиксели. Upixel дават възможност на децата да променят постоянно дизайна на своя аксесоар, да проявяват своята креативност и предлагат безкрайни възможности за изразяване на мисли, чувства, настроения.

25

продукти

Viking Toys

Viking Toys

Шведският дизайн е известен по целия свят, най-вече поради факта, че формата на всеки продукт отразява неговата функция по минималистичен и стилен начин. Играчките Viking с техният класически дизайн и високо качество, не правят изключение от този принцип, което позволява да могат да се ползват цял живот.

46

продукти

Visiomed

Visiomed

Компанията Visiomed е основана през юни 2007 г. от Eric Sebban. Компанията е специализирана в развитието и производството на иновативни продукти.

11

продукти

Vtech

Vtech

Vtech(Витек) е марка, която помага на децата да се развиват чрез забавление и интересни игри. Технологичният лидер в световен мащаб е познат навсякъде по света, като марка, която използва иновативни решения, за да улесняват ежедневието ни. Тук ще откриете аксесоари без които не можете, ако имате дете. Лесни за използване и на изключително добра цена.

4

продукти

Wader

Wader

Wader е немска компания с 55 годишна история в производството и износа на играчки. Днес деца от 35 страни от всички 5 континента играят с тях. Компанията е с отлична репутация и разчита на ноу-хау в разработването на продуктите си, за да поддържа високия стандарт. По време на производството се стреми да запази околната среда, като използва безвредни суровини за направата на играчките. През годините Wader е печелила множество награди в областта си.

16

продукти

Wallaboo

Wallaboo

Холандската компанията Wallaboo стартира през март 2006 г. Тя произвежда красиви спални чувалчета за бебета.

18

продукти

WALKING MUM

WALKING MUM

Walking Mum(Уолкинг Мам) е продукт на испанската марка Pasito a Pasito, която е лидер в производството на бебешки аксесоари за колички. Младата и все повече набираща популярност марка е предназначена за градските, модерни и динамични родители. Продуктите са с градски стил, практични, с атрактивни щампи и десени. Вдъхновени от стила на северна Европа, можете да намерите Вашето зимно чувалче и да го комбинирате със същата чанта за памперси или ръкавици. Най-популярните колекции на марката са Urban, Verbier, Gaby, Walkie и Soho baby. Използваните материи са последно поколение, някои от тях дори са разработени от самата марка. Преминали всички тестове за безопасност и качество на ЕС, Вие можете да бъдете спокойни относно здравето на детето си. Подгответе се за топла и приятна разходка през студените и ветровити месеци с едни уникални и отличаващи се аксесоари за Вашата количка!

2

продукти

Well bottle

Well bottle

Well Bottle(Уел Ботъл) е марка за съвременни бутилки с активен въглен. Филтриращата бутилка е създадена за многократно филтриране на питейна вода и същевременно увеличава и подобрява нейния вкус и съдържание. Филтърът с активен въглен премахва хлора, органичните замърсители, механичните частици от водата и важно - миризмите. Използвайки бутилката Вие лесно и удобно получавате качествен заместител на минералната вода, която по принцип не се препоръчва за постоянна консумация. Чрез бутилката успявате да спестите на природата повече от 300 пластмасови бутилки на година.

2

продукти

Wisey

Wisey

Компанията Wisey е основана през 2005 г. с цел създаването на практични, новаторски и модерни решения, отговарящи на реалните ежедневни нужди на децата и родителите. Wisey предлага продукти за родителите, бебетата и децата. Всеки от продуктите на Wisey е разработен в съответствие с целите на фирмата - иновативни, добре проектирани, издържливи, екологично съобразени, за да пестят време и енергия. Компанията използва рециклиращи се материали за продуктите и опаковките си и създава мултифункционални продукти - суперпрактични и икономични.

10

продукти

Worlds Apart

Worlds Apart

Readybed – част от портфолиото на Worlds Apart® Worlds Apart® е световен лидер в производството на детски играчки и интелигентни решения за обзавеждането на детски стаи. Седалището е в гр. Корнуол, Великобритания. Worlds Apart ® са сертифицирани по ISO14001. Фирмата е във Великобритания с над 11 млн. продажби. Worlds Apart ® притежава закупени права и лиценз за ползване героите на The Walt Disney Company.

0

продукти

X-Lander

X-Lander

Продуктите на X-Lander идват в резултат на години експертен опит в проектирането и производството на детски продукти. Те са известни със своята надеждност и безопасност - проектирани от най-големите полски специалисти в дизайна на потребителски стоки. X-Lander следва най-новите модни тенденции и технологични нововъведения, като така гарантира най-висока степен на удовлетвореност на своите клиенти. X-Lander е безспорен лидер в производството на детски и бебешки продукти в Полша, в повечето страни от Централна и Източна Европа, както и в Скандинавия. Марката е добре известна и ценена поради няколко фактора: сътрудничество с известни дизайнери, широка гама от продукти в отговор на разнообразните нужди на потребителите, отлично качество на материали, иновативни конструкции и перфектна изработка. Продуктите се отличават с издръжливост и сигурност, благодарение на подсилената конструкция и издръжливите елементи и материи от които са произведени.

1

продукти

Zapf Group

Zapf Group

Zapf Group гледа на себе си като световен доставчик на маркови играчки за момичета. Компанията разработва и предлага на пазара нови концепции за качествени детски играчки, с широко международно признание и разнообразни аксесоари. Всички продукти създадени от Zapf имат висок стандарт на качество, дизайн и безопасност. Основната целева група представлява момичета на възраст между две и осем години. Въз основа на продажбите, Zapf е най-големия производител на кукли за игра и функционални кукли в Европа. Групата се състои от компанията-майка Zapf Creation AG със седалище и място в Rödental (Бавария), както и филиали в Германия и чужбина. Zapf Creation AG притежава пряко или непряко 100% от акциите във всички Дъщерни фирми.

3

продукти

Zetpol

Zetpol

Полската марка Zetpol разработва моделите си, придържайки се към анатомичните изисквания за удобно израстване на детското краче. Моделите на Zetpol осигуряват комфорт и са изработени в широка гама от десени, съобразени с модните тенденции. Номерацията е от 18 до 36 и на практика покрива всички възрасти на детето от неговото прохождане.

29

продукти

Zippy

Zippy

Zippy е марка, собственост на най-големият литовски производител на бебешки колички Tututis. Фирмата е онсована през 1994 г. и в момента в нея работят над 300 служители, на 5000 кв. метра площ. Количките Zippy са известни с изключителен комфорт, здравина, лекота и фунционалност. Използването на модерни материали позволява намаляване на теглото на количката, а иновативните технически решения спомагат за лесното й сгъване и транспортиране. Специално внимание е отделено на комфорта и уюта на бебето – просторните кошчета са изработени от висококачествени материали, които се грижат бебето в количката да е предпазено от влиянието на външната среда. Интериорът на всички колички е изработен от антибактериален материал със Silver Plus технология, който унищожава микробите и не задържа миризми.

6

продукти

Z-Fashion

Z-Fashion

Зет Фешън е компанията, притежаваща едно от най-големите предприятия за производство на плетива в България, а именно Нора АД - гр. Ловеч. Фирмата създава дългогодишни традиции в създаването на удобни, практични и интересни облекла за цялото семейство, изработвани от висококачествени прежди от Германия, Италия, Франция, Англия. Изделията, които произвеждат са от най - високо качество - предприятието е сертифицирано по ISO 9001:2000. До началото на 2005 г. продукцията на компанията е изцяло ориентирана към износ - Зет Фешън работи с най-големите и известни търговски вериги в света като Marks and Spenser, Betty Barkley, Fila, La Redout, Zara, Kookai, Adidas, OTTO, Pierre Gardin и др. През 2004 г. Зет Фешън започва създаването на собствена модна линия.

43

продукти

Арома

Арома

Арома е утвърден износител в над 50 държави на пет континента, където успешно налага добрия имидж на България като ценен и коректен партньор. Повече 70% от производството на компанията е насочено към външни пазари в т.ч производство на продукти под чужди марки за водещи компании и големи търговски вериги в Англия, Франция, Холандия, Швеция, Дания, Норвегия, Финландия и др. Предимството на дългогодишния си опит в производството на козметика и парфюмерия ние съчетаваме с приложението на съвременни технологии. Съвременното оборудване в цеховете и лабораториите, значимият научен и човешки потенциал и затвореният цикъл на производство ни позволяват да предлагаме продукти с гарантирано постоянно качество, отговарящо на световните изисквания и стандарти.

13

продукти

Блян

Блян

Матраци БЛЯН са първите създадени в България двулицеви непружинни матраци и притежават сертификат за ортопедичност. Присъстват на пазара от 1994 г., произвеждани първоначално под името DREAMS. Производството на матраците се извършва по нова технология без лепила, като по този начин се елиминира всяка остатъчна миризма. Технологията е първа по рода си в страната и е много подходяща за бебета, деца и хора с алергии. Това, което искаме за Вас, е ТОТАЛНО КАЧЕСТВО. Основен продукт в производството на нашите матраци е 3D-профилираният пенополиуретан, произведен по 100% безотпадна технология. Чрез различни комбинации на плътност, твърдост и подреждане на слоевете постигаме естествен пружиниращ ефект и максимална проветривост между слоевете.

8

продукти

Вис Виталис

Вис Виталис

Фирма “Вис Виталис” е основана през 1993 г. като производител на текстилни изделия и за кратък период от време се утвърждава като водеща фирма в производството на бебешки и детски изделия. Благодарение на високите изисквания за качество на тъканите и изработка на всички изделия, непрекъснато обновление на технологичния процес, произведената продукция спечелва доверието на голям брой клиенти, както в България, така и в чужбина.

30

продукти

Дафра - ДГ

Дафра - ДГ

Фирма “Дафра – ДГ” ООД е основана през 1999 г. и е специализирана в производството на работно и медицинско облекло, знамена, постелъчен инвентар, тениски, бебешки дрехи, бельо и др. Работните облекла се изработват от санфонизирани, хидрофобирани, маслоустойчиви и обработени за негоримост тъкани. Разработените във фирмата модели отговарят на изискванията на БДС и всички Европейски норми. Фирмата работи и по индивидуални поръчки на клиента. Използваните материали са съпроводени от сертификат за качество на производителя. В допълнение на работното облекло ви предлагат и богат избор от лични предпазни средства и работни обувки и ботуши. Поставят фирмен знак чрез трансферен печат, ситопечат и бродерия. Фирмата произвежда широка гама бебешки облекла - камизолки, бодита, пелени, килотки, бебешки чувалчета, бебешки комплекти, ританки, пижами, тениски, потници, шорти и много други. Фирмата разполага с необходимите технически възможности, материална база и висококвалифициран персонал за изпълнение на поръчките качествено и в срок.

15

продукти

Егмонт

Егмонт

„Егмонт България” е водещо издателство за детска литература и периодика. Началото слага нулевият брой на списание „Мики Маус”, излязъл от печат на 24 април 1991 година в стохиляден тираж. Днес издателството има зад гърба си над 4000 издания в общ тираж, надхвърлящ 40 милиона екземпляра. Ако погледнете в библиотеката си, със сигурност и вие ще намерите едно или повече от неговите издания. „Егмонт България” притежава правата за издателската продукция на компаниите „Уолт Дисни”, „Уорнър Брос”, „Мател” и други, както и правата за книгите на „Нешънъл Джеографик”. Всеки месец издателството предлага на читателите си списанията „Мечо Пух”, „Принцеса”, „Колите” и „Майстор Мани” по лиценз на „Дисни”, „Том и Джери” (лиценз – „Уорнър Брос”), „Барби” („Мател”), „Поразителният Спайдърмен” („Марвел”) и „Бен10” („Картун Нетуърк”). От 2004 година „Егмонт България” издава списание „БРАВО” в двуседмична периодичност, а от 2011 година – „Финиъс и Фърб” („Дисни”) на всеки два месеца. Емблематичното за издателството списание „Мики Маус” излиза през две седмици от 2012 година.

365

продукти

Златно пате

Златно пате

“Златното пате” е първото частно детско издателство в България след 1989 г. Тогава излиза първата книга и повече от 20 години обемът на заглавията непрекъсното нараства. Да бъдат създавани предимно от български автори и художници – това е един от основните принципи, към които издателството се придържа, защото иска да дава в ръцете на българските деца български книги. ”Златното пате” винаги се е старало да разработва книгите си като цялостни проекти, в които с равностойно внимание се отнася и към такста, и към илюстрацията. В потока на книгообмена, който досега главно тече от чужбина към българския книжен пазар, издателството успява да прокара едно обратно поточе от България към други страни. Вече повече от 10 години редовно продава свои книги в чужбина.

325

продукти

Кокона

Кокона

Кокона е създадена през 1999 г. България, гр. Смолян - красив град в Родопа планина. От 2001 г. изградихме малка козметична фабрика на 8 км. от гр. Пловдив. Всички продукти са защитени с търговски марки, притежават козметични досиета и необходимите декларации за безопасност на козметичния продукт. Кокона има система за качество и спазва изискванията на добрата производствена практика. В природата е най-голямото богатство от суровини за красота и здраве, а науката е тази, която ни позволява да създадем богати формули с неповторими аромати, "говорещ" дизайн, екологични опаковки, и най-важното с ефекта и въздействието, което очаквате.

10

продукти

Колекции Нимекс

Колекции Нимекс

Традициите на фирма "НИМЕКС" ООД, София в областта на износа, вноса и изнесеното производство на текстилни изделия са от 1947 г. В сферата на детските стоки и рамките на стандартите на марка "Колекции Нимекс" (house brand) представя интериорен текстил за бебето от производители № 1-3 в света в съответния асортиментен клас. Част от постановките и десените в колекциите са нейна собственост. Фирмата предлага на крайните потребители безплатни консултации, свързани с текстила за бебето.

99

продукти

Моята Азбука

Моята Азбука

"Моята азбука" е търговска марка, занимаваща се с производството и дистрибуцията на детски играчки с образователна цел.

2

продукти

Пино

Пино

Производството на дървените играчки "Пино" започва през 2008 г. в Сърбия от фирма "Ямакс М" – компания с дългогодишен опит в търговията и производството на бебешки стоки. Играчките „Пино” се налагат бързо в близо 10 европейски страни, благодарение на високото си качество, интересния и запомнящ се дизайн и образователен характер. Философията на "ПИНО" е много проста и може да се опише с три думи: безопасност, удовлетвореност, доверие. Играчките „Пино” са изработени от висококачествена дървесина и са напълно безвредни за здравето на децата. В производството се използва дървесина от иглолистни и каучукови дървета с най-високо качество и неутрален аромат. Всички повърхности са гладки и ръбовете са заоблени. Играчките са произведени в съответствие с европейския стандарт EN 71. Качеството се контролира по целия производствен процес. Независимо от това се правят изпитания и анализи по отношение на качество и безопасност в независима лаборатория – IHTM, Белград. По този начин родителите могат да бъдат сигурни, че в ръцете на техните деца има напълно безопасни играчки, изработени от естествени материали. Играта е един от най-важните фактори за развитието на детето. Децата се забавляват чрез игра, учат се и развиват своите умствени и физически способности, придобиват знания и идеи за околната среда и света около себе си. С образователните играчки „ПИНО” децата се научават да разпознават цветове, форми, предмети, животни, различни житейски ситуации ... Играчките „ПИНО” развиват в детето любопитство, творчество, добро чувство за хумор и насърчават развитието на логическото и математическо мислене. Разработени са в сътрудничество с педагози с дългогодишен опит.

118

продукти

Слънце

Слънце

Издателство "Слънце" е основано през 1937 г. от Стефан Кабакчиев (1909-1949) - журналист, книгоиздател и редактор на вестниците "Ребус" и "Проблем". Издателството бързо набира скорост с поредиците от книги на Джек Лондон, Майн Рид, Карл Май и биографиите на известни личности. За кратък период "Слънце" се утвърждава на книжния пазар с детски и юношески енциклопедии, речници, учебни помагала и справочна литература, биографии, книги за жената, за дома, семейството, здравето, отглеждането и възпитанието на децата.

17

продукти

Слънчо

Слънчо

От 1979 г. Слънчо АД е производител на детски каши на зърнена основа, пшенични пръчици и зърнени храни. През 2012 г. компанията разшири портфолиото си от детски храни, като започна производство на детски пюрета. От май 2013 г. стартира и предлагането на висококачествени био брашна с марка Слънчо. Всички продукти са произведени от грижливо подбрани суровини, при стриктно спазване на добрите производствени практики и успешно внедрените принципи на ISO и HACCP.

80

продукти

Спелта

Спелта

Компания Спелта е създадена през 2008 г. с идеята да предлага алтернативни продукти, изработени от материали с естествен произход. Грижи се за околната среда като опакова само в хартиени пликове и призовава клиентите си да рециклират.

13

продукти

Фют

Фют

Издателство „Фют” е сред водещите български издателства. Специализирано е в издаването на книги за деца и работи във всички жанрове и възрастови сегменти на детското книгоиздаване. Повече от 20 години книгите на издателство Фют са обичани от децата, ценени от родители, педагози и специалисти. За хората от издателство Фют опитът и познанието могат да вървят ръка за ръка със забавлението и затова техните книги носят познание, чрез забавни и игрови елементи. Така те помагат да се изгради положително отношение у децата към ученето и четенето. Фют издава книги, които дават на детето не само знания, но и ценности, стимулиращи самостоятелното мислене, въображение и активност. Така допринася за личностното развитие на децата и израстването им като самостоятелни, мислещи, отговорни граждани.

73

продукти

Хермес

Хермес

Издателска къща „Хермес“ е основана през 1991 година в Пловдив. Досега със знака на издателството са излезли над 2000 нови заглавия с общ тираж 20 000 000 екземпляра. „Хермес“ предлага разнообразна продукция за всички възрасти и вкусове. Издателството е водещо на българския пазар в областта на художествената литература. На изключително голям интерес се радват и научнопопулярните поредици.

135

продукти

Хидрокомп Торнспринг

Хидрокомп Торнспринг

Фирма Хидрокомп Торнспринг ООД е производтиел на натурална минерална вода с търговската марка Торнспринг от находището в с.Трънска Банкя, област Перник.

2

продукти

Kaiser

0

продукти

Odenwaelder

0

продукти

Контакти

Skype: My status